Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem a lehetőségekhez képest majdnem mindig játszatja. most a két kupameccsre is betolta 180 percre simán. maximum 1szer 2szer még becserélhette volna itt-ott, de ne kenjük már arra.lionelmessi19 írta:Itt is egy részlet, ami kifejtésre kerül a Pepről irandó gondolataim közt majd:
Szerintem baromira elrontotta a mester, hogy nem játszatta eleget, annak ellenére hogy volt lehetőség számtalanszor. Node erről később.
Lényeg az, hogy a képességei még mindig megvannak, de olyan mértékben visszafejlődés van nála, főleg fizikai szempontból. Újra úgy mozog mint egy gyerek, könnyedén elgyötrik, esélye sincs 1-1 ellen fizikálisan, és könnyen lehet hogy már mentálisan sem a legjobb, az utóbbi pár meccse után.
Nem annyira látok amúgy más megoldást a dologra, mint amit most kezd el talán csinálni Pep.. többet játszatni. Lesz bőven meccsünk.
Akárhogyis nézem, egy komoly tétmeccsen:lionelmessi19 írta: ...
Nem annyira látok amúgy más megoldást a dologra, mint amit most kezd el talán csinálni Pep.. többet játszatni. Lesz bőven meccsünk.
miért van az, hogy ez a kevés játékidő MINDEN végigjátszott meccse után előkerül? a bajnokságban kevés ilyen van, de a többi sorozatban az egyik legtöbbet játszó játékos. oké, hogy azokon nincs annyi meccs, de mégis..vlxe írta:Kevés játékideje van, de a kapu előtt én bizonytalannak érzem.Persze, így nem is csodálom
Annyit csinált mint Iniesta. Meccshiánya van. Ennyi. Nem játszott azért rosszul tegnap, osztott egykét szép labdát.ab1daL írta:Én a tegnapi kupa meccsből csak a második félidot láttam, hát nagyon sok mindent nem alkotott.
Én is lassan ezen a véleményen vagyok, hogy el kellene engedni a szezon végéig az Ajaxhoz, ott rendszeresen játéklehetőséghez jutna, ismét formába lendülne, és persze az önbizalma is javulna.chi omega írta:cruyff meggyőzhetné, hogy menjen az ajaxba kölcsönbe, az igazán nekivaló lehetne, közel áll a játékuk a barcáéhoz (elvileg). óriási önbizalmat nyerhetne ott.
Hát nem sürün láthattunk töle jó megoldásokat. Reméltem hogy Messi és Alves jó hatással lesznek rá a meccsen, dehát ez most nagyon nem megy neki.Capon írta:Szegény Bojan mai produkciójával sem verekedte be magát a kezdőbe.
Sőt...egyre kijjebb verekszi magát.Nagyon nem lesz ez így jó...valakinek el kéne beszélgetnie vele de gyorsan.Capon írta:Szegény Bojan mai produkciójával sem verekedte be magát a kezdőbe.