Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valami hasonlót írtam Az Év Szavazása 2009 topikba, csak te kicsit részletesebbenSanama írta:Az év szavazása 2009-el kapcsolatos amit szeretnék mondani.
Jó dolog ez,hogy mindenki magától tehet ajánlást a listára, viszont nem érzitek feleslegesnek?
Jó persze a szerkesztők is elhagyhatnak 1-2 játékost illetve gólt, csapatot,de a szavazatok úgyis maximum 10-15 érintettre fognak esni minden téren.
Szóval én is azt támogatom,hogy 10-12 nevezett legyen minden kategóriában,mert többre úgysem nagyon fog jönni szavazat.
Pl: megkockáztatom,hogy az év játékosában a legtöbb szavazat, Messi,Xavi,Iniesta, 3asra fog jönni, mégis van ott egy csomó másik játékos.
Vagy akár az edző kategória, Pep fog nyerni, oda nem is kéne más jelölt (haha)![]()
![]()
Én is szoktam szép gólokat lőni, akkor ennyi erővel felvehetném azokat, és arra is lehetne szavazni.van Bommel írta:Az izraeli srác gólja jelölve volt a Puskás díjraEzenfelül miért csak a legnagyobb bajnokságokból válasszunk? Akkor a szavazásnak semmi értelme...Szép gólt csak klasszis lőhet?
Bocs az offért
Ez csak akkor gond, ha nem írják oda, hogy "forrás:eurobarca.hu"Leomessi14 írta:KB az hogy szinte minden hir az Eurobarcarol van,es ez nem is lenne baj,csak,hogy szorol szora le van masolva minden onnan.messiboy írta:leomessi14 mi bajod a barcafansklub.gp.hu-val?
KB az hogy szinte minden hir az Eurobarcarol van,es ez nem is lenne baj,csak,hogy szorol szora le van masolva minden onnan.messiboy írta:leomessi14 mi bajod a barcafansklub.gp.hu-val?
Miihii !!!!Azért a rúd végére Alison Stoke-ot kívánnám leginkább -elvégre ezzel foglalkozik Razz
Gyönyörű Cool
De az is tuti,h Leryn is elég Franco kis gerelyhajító leányka!Én nem hajítanám elozsimiki írta:jaja, mind3 szép, még mellesleg elég előnyős Kristi Leskinen freestyle sielő.,..természetesen szépgergo9 írta:
Ő nekem is a kedvenceim közé tartozik.
Allison Stoke rúdugró , Ashley Harkleroad teniszező (nem hallottam egyikről sem még, bár sztem nem is a tehetségük miatt népszerűek) fér be nálam még a top3-ba ezen hölgyemények közül.....
![]()
am a legelőnytelenebb (hölgyekről van szó,rondábbat nem írok) kép szerintem Sue Bird kosárlabdás...rém rossz beállítás,legalábbis nem fest vmi jól
jaja, mind3 szép, még mellesleg elég előnyős Kristi Leskinen freestyle sielő.,..természetesen szépgergo9 írta:Ő nekem is a kedvenceim közé tartozik.Fecooo írta:
nem változtatott ez a képgaléria se az ízlésemen
ANA IVANOVICS! (dö némber ván)
Allison Stoke rúdugró , Ashley Harkleroad teniszező (nem hallottam egyikről sem még, bár sztem nem is a tehetségük miatt népszerűek) fér be nálam még a top3-ba ezen hölgyemények közül.....
Ő nekem is a kedvenceim közé tartozik.Fecooo írta:
nem változtatott ez a képgaléria se az ízlésemen
ANA IVANOVICS! (dö némber ván)
http://abiweb.obh.hu/abi/index.php?menu=238Krojf írta:http://akadalymentes.orfk.hu/kozadat/ta ... ?pagenum=1Mihu írta:Srácok! Valaki aki itt jogi ismeretekkel rendelkezik, segítene nekem?
Olyan kérdésem lenne, hogy ki igazoltathat az utcán? Konkrétan itt a börtönőrökre gondolok. Ők igazotlathatnak az utcán egy járókelőt? Az egyik osztálytársam börtönőr lesz januártól, és azzal vagánykodik, hogy majd leigazoltathat bárkit az utcán. Szerintem ehhez csak a rendőröknek van joga.
Előre is köszi a segítséget
Egyelőre ennyi biztos!
K.
http://akadalymentes.orfk.hu/kozadat/ta ... ?pagenum=1Mihu írta:Srácok! Valaki aki itt jogi ismeretekkel rendelkezik, segítene nekem?
Olyan kérdésem lenne, hogy ki igazoltathat az utcán? Konkrétan itt a börtönőrökre gondolok. Ők igazotlathatnak az utcán egy járókelőt? Az egyik osztálytársam börtönőr lesz januártól, és azzal vagánykodik, hogy majd leigazoltathat bárkit az utcán. Szerintem ehhez csak a rendőröknek van joga.
Előre is köszi a segítséget
gergo9 írta:http://sporthirado.hu/kepgaleria.php?galeriaid=589
Jójó, tudom, hogy tiltott oldal de ez esetben kivételt tehetünk sztem
Am azt elárulhatná vki hogy Serena Williams mit keres itt.....
Hát, akkor én is elmesélem a sztorimat:MichaaBee írta:...arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?