visca el barca írta:
1. Ki nyeri az Eb-t?
franciaország
2. Ki lesz a legnagyobb csalódás?
anglia, kik mások.
3. Ki lesz az Eb sztárja?
vmelyik francia
4. Melyik lesz a torna legjobb meccse?
a francia német elődöntő, horror büntetőpárbajjal.
5. Miről fogunk beszélni a torna után?
arról hogy egyre gyengébb az eb, a játékosoknak kín az egész a.
6. Melyik lesz az a csapat, amelyikre nem fogsz emlékezni, hogy szerepelt-e egyáltalán a tornán?
a csoport 4.-ek. csehek, írek, dánok és az ukránok
7. Ki hiányzik legjobban?
senki. azok vannak kint akik megérdemelték.
8. Legszebb mez?
sokat nem láttam, de a spanyol kék az zsír
Na végre megvan az én emberem
Nálam is hasonló 1-2 dolog
1. Ki nyeri az Eb-t?
Franciaország
2. Ki lesz a legnagyobb csalódás?
Anglia-Olasz
3. Ki lesz az Eb sztárja?
Benzema
4. Melyik lesz a torna legjobb meccse?
Én egyenlőre a tuti meccsekben gondolkozok, s én a legjobban a Francia-Angol meccset várom, s talán az lesz a legjobb meccs is.
5. Miről fogunk beszélni a torna után?
Hogy Bob megmondta
Szerintem is a fáradtságról fogunk beszélni......
6. Melyik lesz az a csapat, amelyikre nem fogsz emlékezni, hogy szerepelt-e egyáltalán a tornán?
Dánia (az egy sima csoport lesz, szerintem egy mpig sem lesz esélyük a továbbjutásra)
7. Ki hiányzik legjobban?
Ilyen egy gyökér kérdést, uaz a véleményem, akik kint vannak mind megérdemlik.
Oké nyilván mi hiányzunk, csak játékban hosszútávon kevesek vagyunk így nem is lehet erről beszélni, hogy EB vagy VB egyenlőre.
8. Legszebb mez?
2012/13 Barcelona idegenbeli.......NEM
Idei EB mezek kifejezetten tetszetősek, jó ez a retro sztájl.Nekem a franciák hazaija nagyon tetszik.Egyszerű s egyben elegáns ez a fehér mez.Nagyon eltalálták.
EB-n én a spanyoloknak meg a franciáknak szorítok, s az íreknek

Láttam sokan a cseh-ír párost írták akikre nem fognak emlékezni meglátjuk.
Íreknek szerintem abból az a spanyol csoportból kis szerencsével van esélyük.Horvátoknál érzésem szerint jobbak, s az lehet egy körbeverős ki-ki csoport.
Holland-német csoport sima lesz, ott se a dánok se a portugálokat nem érzem, hogy nagy port kavarnának.
Illetve az A csoportot meg kell említeni, ott 4 nagyjából egyforma csapat van, nagyon jó kis meccseket várok onnan, s ott minden meccs minden góljának vagy nem góljának fontos szerepe lehet.

Sok izgalmat várok, s miután az A-ban kiegyenlített a csoport, színvonalas jó focit.