Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az durvaTaibi írta:A ZTE-t kizárták az élvonalból!
Ülésezett az MLSZ Fellebbviteli Licenceadó Bizottsága, amelyen eldőlt, hogy a 16, Arany Ászok Ligába nevezett csapat közül 15-nek a dossziéját elfogadták.
A nevezők közül egyedül a Zalaegerszegi TE nem ment át a rostán, azaz nem indulhat a legjobbak között. A döntés ellen fellebbezésnek helye nincs, és az MLSZ elnöksége dönti el a későbbiekben, hogy feltölti-e tizenhat csapatosra az élvonalat, vagy sem.
Csak így tovább Talma!Ronaldinho22 írta:TALMÁCSI ISMÉT NYERT!!!!!!!!!Szuper nagy verseny volt aki tudja majd nézze meg, az utóbbi évtized motorversenyének mondják!!!!
Az FC Barcelona.com-on próbálkozzGrege írta:Sziasztok, kéne egy kis help...
Úgy tudom már többen voltatok meccsen a Nou Campban, és biztos van valami hasznos ötletetek nekem!
Kinn leszek Barcelonában aug. 21-én, amikor lesz a Betis elleni visszavágó Barcelonában, és persze ez sztm kihagyhatatlan, és egyedülálló lehetőség lenne megnézni, ezért már be is ugrasztottam azokat, akikkel megyek, hogy menjünk ki a meccsre...
Gondolom kitaláltáok mi a problémám....hogyan lehet jegyet szerezni esetleg? Bízom benne, h lesz, mert rá pár napra lesz a Joan Gamper is, arra is biztos sokan mennek... Szóval valami ötlet?
Neten, vagy esetleg foglalkozik valami magyar cég ilyesmivel? Minden ötlet jól jön!
Segítsetek, naon nem akarnám kihagyni azt a meccset...
Köszi.
Mi az h "galoppozik"A. Gábor írta:Folyamatosan galoppozik figyeled![]()
![]()
nem én csináltam. még jó egy éve, amikor nélunk volt Davids, akkor találtam valaholEnrique írta:Mivel csináltad??Badi írta:kösz![]()
nem kifejezetten barcás, csak moderált formája egy másik kifejezésnek, amit most nem részleteznék.Colin írta:![]()
ez valami barcás kifejezés h megbökni?
nagyon tetszik
Hát...nehéz de Én bízok a fiúkba!A. Gábor írta:A 3 lehetségesből (asszem) a legerősebbet kaptuk....Taibi írta:Bajnokok Ligája selejtező:
Debreceni VSC-Hajduk Split
Már megint a horvátok....
Jellemző..
De meg kell lennie!!!!!![]()