Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
forcabarca10
Barça B

2010.07.31. 13:37:11

Szerintem is elöl meg hátul nincs gond,csak a középpályán,de van egy jonathan dos santosunk és egy thiagonk nah meg jeffren is tud középpályást játszani.Meg akár dani alves is,megmutatta a vbn:D. Ha marquez nem ment volna el akkor semmi gondunk nem lett volna.De szerintem max 1 javi martinez vagy egy özil kell vagy még cesc de ebben már nem nagyon bízok,ez a három játékos közül ha egyet leigazolunk akkor nyert ügyünk van:D:D:D
LM10
Director del Fútbol

2010.07.31. 13:24:34

csababarca írta:Jelenleg van egy 19 fős keretünk,ami fix.
Ehhez jön még Hleb,és Cacáres,akikkel nem tudni hogy mi lesz. Illetve a fiatalok.
Kapus: Valdes,Pinto
Védelem: Puyol,Piqué,Milito,Alves,Maxwell,Abidal,Adriano.
Középpálya: Xavi,Keita,Iniesta,Busquets.
Csatárok: MEssi,Villa,Pedro,Bojan,Ibrahimovic,Jeffrén.
Így van.

A védelembe nem kell igazolás. Puyol,Piqué,Milito mellé vagy Abidal jön be játszani(biztos itt jobban játszana mint a franciáknál...), vagy Fontás Pep egyik nagy húzása lehet.
Viszont ahová kell 1 ember: A KÖZÉPPÁLYA.
Nagyon kevés ez a 4 ember, és ebből csak 1 VKP van.
Hlebet tuti elpasszoljuk, Pep még Norvégiába sem vitte ki, ezzel nem adva neki esélyt, hogy bizonyítson.
Tuti, hogy ha nem Fabregast akkor veszünk egy VKP-t. Csak így Xavinak és Iniestának csak Keita lesz a cseréje, vagy Thiago.
albicelesteX
A Vadász

2010.07.31. 12:30:53

Én azt mondom felejtsük el idén Fabregast!Most akkor inkább maradjon egy évig Hleb tartaléknak aztán jövőre meg lehet ismét próbálni.Bár ehhez kéne Ő is,mondjuk,hogy produkáljon direktbe egy pocsék szezont és lássa Wenger is, hogy más kár kínlódnia meg vergődnie.Egyébként amiket mond,hogy címeket nyernek az nagyon nevetséges.Sehova nem fognak odaérni ismét!VerébWenger.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.07.31. 12:25:36

Jelenleg van egy 19 fős keretünk,ami fix.
Ehhez jön még Hleb,és Cacáres,akikkel nem tudni hogy mi lesz. Illetve a fiatalok.
Kapus: Valdes,Pinto
Védelem: Puyol,Piqué,Milito,Alves,Maxwell,Abidal,Adriano.
Középpálya: Xavi,Keita,Iniesta,Busquets.
Csatárok: MEssi,Villa,Pedro,Bojan,Ibrahimovic,Jeffrén.

Hátul,meg elől megvagyunk, viszont a középpálya necces. Még ha jön fel Thiago,vagy Jonathan,akkor jók lehetünk,illetve Adriano is tud fentebb játszani,de Pepet ismerve nem fog.
Hlebet szerintem felesleges számolni,mert őt el fogják küldeni szerintem. És inkább a két fiatal kapjon helyet mint ő.

Érdekes lesz a szezon,ha a sérülések elkerülik a csapatot,akkor nem lesz gond.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
sunyi-menyet
Barça C

2010.07.31. 11:59:53

bali 15 írta: És ez a 18 éves kis gyerek majd valószínűleg idén majd kezdő lesz :wink: .
Amúgy tetszik a srác.
minden bizonnyal :wink:
Hajrá Barca!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2010.07.31. 11:59:36

Pedro az élő példa arra, hogy egy fiatalt csak úgy lehet beépíteni, ha a legfontosabb meccseken is mernek rá számítani. Ha végigpadozzák a szezont és néha beállnak a kiesők ellen azzal nem lesznek előrébb. Bár nagyon jól csengő keretünk lenne Fabregassal, de komoly szükség nincs rá, főleg nem ennyi pénzért. Igenis megérdemli pl. Thiago vagy JDS, hogy előrébb legyen mint Fabregas, mert ők végigjárték a szamárlétrát és a potenciál is megvan bennük.
Végül, de nem utolsó sorban azért még itt van nekünk egy világszerte elismert fehérorosz játékos, Hleb, aki ha tudna úgy teljesíteni és azt játszani amire képes, akkor megítélésem szerint van helye a keretben.

A megmaradt pénzből egy versenyképes védekező középpályásra van szükség. Nevekkel nem dobálózok, úgyis felesleges. Marquezt mindenképp meg kellene tartanunk, hisz rá lehetne és kellene is számítani a középpályán, viszont ha távozik, akkor el kell gondolkozni egy belső védőn is, ha csak nincs erre egy megfelelő ember a fiatalak között.

szerk: Marquez úgy látom közbe, hogy már tárgytalan, viszont ez a Romeu tényleg jónak tűnik. Viszont egy belső védő mindenképp kell!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2010.07.31. 12:07:14-kor.
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.31. 11:58:24

És ez a 18 éves kis gyerek majd valószínűleg idén majd kezdő lesz :wink: .
Amúgy tetszik a srác.
Kardi
Capitá del Barça

2010.07.31. 11:52:06

MessiFan írta:
sjay írta:Azért Senna jöhetne :)
Senna egy jó képességű nagy tapasztalattal rendelkező játékos. De az ő neve még nem fordult elő csak a fórumon. Nagyon kicsi az esély hogy egyáltalán érdeklődjön iránta a klub.
több nagyobb oldalon is volt már róla hír hogy 3-4millió euro környékén hoznánk el esetleg, jövőre jár le a szerződése a Villareallal. :wink:
Kép
.:El Barça es Mes Que un Club!:.
sunyi-menyet
Barça C

2010.07.31. 11:51:52

Rivaldinho írta:Nem sírnék ha jönne, de sosem voltam elájulva ettől a Fabregas gyerektől. Én is azt mondom, váljon be a JdS meg a Thiago gyerek valamelyike a kp-ra, aztán már csak vkp-ra kéne vki.
A válasz: Oriol Romeu
http://www.totalbarca.com/2010/news/ori ... aya-toure/[/url]
Hajrá Barca!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.07.31. 11:47:06

Nem sírnék ha jönne, de sosem voltam elájulva ettől a Fabregas gyerektől. Én is azt mondom, váljon be a JdS meg a Thiago gyerek valamelyike a kp-ra, aztán már csak vkp-ra kéne vki.
sjay
Entrenador del Barça

2010.07.31. 11:45:50

MessiFan írta:
Senna egy jó képességű nagy tapasztalattal rendelkező játékos. De az ő neve még nem fordult elő csak a fórumon. Nagyon kicsi az esély hogy egyáltalán érdeklődjön iránta a klub.
A-a a goal.com-on is olvastam :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sjay 2010.07.31. 11:48:11-kor.
P-e-d-r-o
Barça B

2010.07.31. 11:44:47

Komolyan mondom már a faxom televan Wengerrel!Szerintem Fabre már megunta hogy Wenger állandóan csak rinyál hogy majdjövőre mer fejlődünk meg stb...Fabregasnak már tele lehet a hócipője a sok ígérgetéssel!Meg Wenger így magyaráz h fontos ember meg úgy,aztán közbe eegyáltalán nem veszi figyelembe h Fabre mit akar!
sunyi-menyet
Barça C

2010.07.31. 11:38:41

én is a fiatalok mellett teszem le a voksom!
távozott csirgi, henry akik alig játszottak
jött adriano, villa
talán rafa marad, bár ő sem játszott túl sokat...
és yaya... na őt kellene pótolni, mert bár nem játszott sokat, azért busi is lesérülhet bármikor és végünk :( és nem hiszem, hogy egy özil fogja őt pótolni...na de ott van O.Romeu mint lehetséges megoldás és ini helyére is van alternatíva JDS.
Xavit meg nem lehet pótolni...se fabreval se mással
Hajrá Barca!
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.31. 11:36:04

sjay
Entrenador del Barça

2010.07.31. 11:31:19

MessiFan írta:Miért van az hogy Wenger leszarja hogy mit akar Fabregas(Kis túlzással)? Mint ha csak 1 bábú lenne. Úgy táncoljon ahogy ők akarják. ÉN Cesc helyébe már csak ezért is eljönnék.

De én már lemondtam arról hogy idén visszatér Fabre. Helyette szerintem simán ki lehetne nevelni egy új Fabregast. Pepnek mára már sikerült 2 fontos játékost felhozni a B csapatból akik remekül végzik a dolgukat! Simán meg lehetne lépni azt hogy felhoz még egy 20 év alatti kp-t és rotálja Inivel hogyha van már olyan jó. Nem kell nekünk baromi sok pénzért egy Fabregas ha ilyen nagyszerű játékosokat tudunk kinevelni! Ráadásul pénzügyileg sem áll a Barca jól ezért lehet hogy pont ezért nem akarnak belemenni a transzferbe.

Nem kell ide se Özil aki ügyes gyerek de nagyon felkapott és nem kell egy Javi Martinez se aki szintén jó játékos de minek még egy fiatal vkp? Remélem belátja Pep hogy idén nem lesz "a spanyol ágyús" a "spanyol gépezet legfontosabb fogaskereke" :D
Szvsz
Azért Senna jöhetne :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.07.31. 11:06:44

Miért van az hogy Wenger leszarja hogy mit akar Fabregas(Kis túlzással)? Mint ha csak 1 bábú lenne. Úgy táncoljon ahogy ők akarják. ÉN Cesc helyébe már csak ezért is eljönnék.

De én már lemondtam arról hogy idén visszatér Fabre. Helyette szerintem simán ki lehetne nevelni egy új Fabregast. Pepnek mára már sikerült 2 fontos játékost felhozni a B csapatból akik remekül végzik a dolgukat! Simán meg lehetne lépni azt hogy felhoz még egy 20 év alatti kp-t és rotálja Inivel hogyha van már olyan jó. Nem kell nekünk baromi sok pénzért egy Fabregas ha ilyen nagyszerű játékosokat tudunk kinevelni! Ráadásul pénzügyileg sem áll a Barca jól ezért lehet hogy pont ezért nem akarnak belemenni a transzferbe.

Nem kell ide se Özil aki ügyes gyerek de nagyon felkapott és nem kell egy Javi Martinez se aki szintén jó játékos de minek még egy fiatal vkp? Remélem belátja Pep hogy idén nem lesz "a spanyol ágyús" a "spanyol gépezet legfontosabb fogaskereke" :D
Szvsz
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.07.31. 11:03:41

Lionel85 írta:Ha beépítjük Thiagót és/vagy Jonathant, akkor mi értelme lesz Fabregasnak jövőre? Simán kiszorítaná őket, ráadásul nem lenne garantált a kezdőtagságuk, így elmennének innen rosszabb esetben, jobb esetben pedig cserék lennének. Ha idén nem jön Fabregas, szerintem jövőre se jöjjön. Inkább spóroljunk. Javítsuk ki az előző elnökség hülyeségeit.
Éppan az a lényeg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jövőre majd jön. Ha meg jól teljesítenek a fiatalok, akkor megoldjuk házon belül a dolgot és nekünk se lesz fontos annyira, hogy jöjjön! Majd jön, ha lejár a szerződése! :) Addigra Xavi valószínűleg már úgysem lesz az aki most. (bár ne legyen igazam...)
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.07.31. 10:59:20

Ha beépítjük Thiagót és/vagy Jonathant, akkor mi értelme lesz Fabregasnak jövőre? Simán kiszorítaná őket, ráadásul nem lenne garantált a kezdőtagságuk, így elmennének innen rosszabb esetben, jobb esetben pedig cserék lennének. Ha idén nem jön Fabregas, szerintem jövőre se jöjjön. Inkább spóroljunk. Javítsuk ki az előző elnökség hülyeségeit.
Kép
Kép
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.07.31. 10:51:23

Ha nem jön Cesc...szerintem az lenne a legokosabb, ha nem néznénk más után a piacon! Jövőre valószínűleg már jönni fog (de ha nem akkor sincs nagy baj) viszont én ebben az évben Thiago Alcantarát és Jonathan dos Santost próbálnám beépíteni! Ők is lehetnek a jövő és ingyen vannak! Még mielőtt megkezdődik az, hogy "persze tehetségesek...de ha kidől Xavi és/vagy Iniesta akkor pl. egy Inter ellen kiállnék e velük nyugodt szívvel?" Nos igen!!!!! Ilyen peches szituációban ki és velük! Thiago bizonyított most is a korosztályos válogatottban és szerintem bőven készen áll arra, hogy elkezdődjön a komolyabb beépítése a csapatba...
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.31. 10:36:07

Ha nincs Fabregas jöjjön Öezil mert kell még egy ilyen középpályás, szentem!
SZILIandBARCA
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.07.31. 08:14:19

Érdekes ez az egész.. Kíváncsi lennék, ha Fabregas írt volna egy levelet is Wengernek, az után mit mondana? Bár tudja a fene.. Lehet meggyőzte Fabregast, hogy maradjon és nyerjen mindent meg ezzel a világválogatott arsenállal? Ha nyíltan kijelentette, hogy jönni akar, akkor el kell engedje, vagy max spontán ennyire kötsög. Nézzük a jó oldalát a dolgoknak, jövőre se nyernek semmit és olcsóbb lesz, mert 1 évvel idősebb lesz. :D
lui1698 írta: Van más is, aki nem Cesc Fabregas, de legalább annyira Mesut Özil.
Akkor viszont maradhat az arsenalban hosszú-hosszú szép évekig, ha Özil vagy hasonló kvalitású játékos jönne.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Attika 25
Capitá del Barça

2010.07.31. 08:08:55

lui1698 írta: Én már igazából a mi vezetőink makacsságát unom. Nagyon hosszú ideje próbálkoznak már, és nem esik le nekik a tantusz, hogy próbálkozhatnak 1000szer is akkor is csak a "Nem eladó!" választ fogják kapni.
Szét kellene nézni a játékospiacon.
Van más is, aki nem Cesc Fabregas, de legalább annyira Mesut Özil.
Én is ugyanígy vagyok ezzel már elég régota,ezért is szoktam háborogni a fórumon. Nem tudom mit kell eröltetni NEKÜNK a dolgot,eröltesse Cesc aztán ha elért valamit akkor majd úgyis szól,ha meg ő sem tud elérni semmit akkor mi feleslegesen kinlódunk.

Viszont én nem hoznék mást helyette,egyrészt mert nem tudok olyat aki tuti biztos,hogy beválna,másrészt meg ha esetleg jövőre jön Cesc akkor mi lesz az új emberrel,feleslegessé válik,főleg akkor ha esetleg Thiago vagy JDS is felnő a feladathoz.

A tavaly sem volt Xavi/Ini helyettes,plusz volt egy nulla Henry,idén Villa-val sokat erősödtünk,meg szerintem Adriano-val is,szóval nem kellene venni egy újabb zsákbamacsakát csak azért,hogy jöjjön valaki. Hozzunk egy vkp-t,lehet egy fiatal is 10-15 milláért most már,aztán joccakát. Legalábbis én igy gondolom.
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.07.31. 05:24:26

sztem 1 kreatív kp mindenképp kell mert ha Xavi vagy Iniesta kiesik pótolni kell a maguk után hagyott "űrt". Erre a legalkalmasab Cesc. Ő kéne mindenképp megszerezni én 40-45 misire gondoltam és nem adunk oda fiatalt.a népművészeti cserépedény Wenger meg be....hatja 40 misiből nyisson 40 ovodát.
de ha semmi kéép nem jön Fabre akkor nekem is lenne pár jelöltem:
Özil,Müller,Neymar,még talán Silva jó lett volna de őt elvitte a shopping city
hirtelen nincs más ötletem Khedira jó húzás volt a Madridtól..........

http://www.kephost.com/view3.php?filena ... scryn9.jpg
ezt nézzétek meg nagyon nagy :D :D :D :) :o
Robcsyy
Entrenador del Barça

2010.07.31. 04:33:30

Na Wenger papa megint lenyilatkozta a frankót:

"Nagyszerű hozzáállás és szellem van a csapatnál, és Cesc segíthet abban, hogy még inkább elérjük a céljainkat. Most már 23 éves, és megnyerte a VB-t. Azt hiszem ő nyerni fog a következő évadban és hozzásegít minket is címek megnyeréséhez."

Nem lehet ennyire makacs ez az ember. Lássa már be, hogy jó ha 3. helyre odaér ezzel a csapattal, ne azzal érveljen már, hogy címekhez segíti... Nemhogy örülne a felajánlott 45miskának és venne belőle három csapatra való 16 évest meg vagy 10 franciát.
Meridiane
Barça B

2010.07.31. 00:26:10

Pavel írta:Szerintem a megoldás Fabregas kezében van. Ha azt mondja neki, - Mester a csapatnak nem fog jót tenni ha maradok. Gondolja át megint.
Akkor Wenger nem fogja marasztalni.
Erről van szó... viszont Cesc profi és nem fog odacsinálni, ahol eddig etették... vagyis ő nem akar annyira jönni, hogy borítson mindent... 2 dolog miatt akar jönni:
1. a társaság
2. a sikeréhség

De ezt bizony ő szúrta el és most hiába várja, hogy 60 misi felett fizessünk érte, nem ér annyit az egész... szerintem házon belül kell megoldani ő meg egye meg amit megfőzött... mondom mindezt Cesc pártiként...

Thiago és dos santos előtt a lehetőség, nem kell Özil és társai...
Ha Marquez megy, akkor legalább anyit kell kérni érte, mint amenyibbe Senna kerül és kalap kabát, kezdhetünk is... :wink:
Lezárt