Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Így van.csababarca írta:Jelenleg van egy 19 fős keretünk,ami fix.
Ehhez jön még Hleb,és Cacáres,akikkel nem tudni hogy mi lesz. Illetve a fiatalok.
Kapus: Valdes,Pinto
Védelem: Puyol,Piqué,Milito,Alves,Maxwell,Abidal,Adriano.
Középpálya: Xavi,Keita,Iniesta,Busquets.
Csatárok: MEssi,Villa,Pedro,Bojan,Ibrahimovic,Jeffrén.
minden bizonnyalbali 15 írta: És ez a 18 éves kis gyerek majd valószínűleg idén majd kezdő lesz.
Amúgy tetszik a srác.
És ez a 18 éves kis gyerek majd valószínűleg idén majd kezdő leszA válasz: Oriol Romeu
http://www.totalbarca.com/2010/news/ori ... aya-toure/[/url]
több nagyobb oldalon is volt már róla hír hogy 3-4millió euro környékén hoznánk el esetleg, jövőre jár le a szerződése a Villareallal.MessiFan írta:Senna egy jó képességű nagy tapasztalattal rendelkező játékos. De az ő neve még nem fordult elő csak a fórumon. Nagyon kicsi az esély hogy egyáltalán érdeklődjön iránta a klub.sjay írta:Azért Senna jöhetne
A válasz: Oriol RomeuRivaldinho írta:Nem sírnék ha jönne, de sosem voltam elájulva ettől a Fabregas gyerektől. Én is azt mondom, váljon be a JdS meg a Thiago gyerek valamelyike a kp-ra, aztán már csak vkp-ra kéne vki.
A-a a goal.com-on is olvastamMessiFan írta:Senna egy jó képességű nagy tapasztalattal rendelkező játékos. De az ő neve még nem fordult elő csak a fórumon. Nagyon kicsi az esély hogy egyáltalán érdeklődjön iránta a klub.sjay írta:Azért Senna jöhetne
Senna egy jó képességű nagy tapasztalattal rendelkező játékos. De az ő neve még nem fordult elő csak a fórumon. Nagyon kicsi az esély hogy egyáltalán érdeklődjön iránta a klub.sjay írta:Azért Senna jöhetne
Azért Senna jöhetneMessiFan írta:Miért van az hogy Wenger leszarja hogy mit akar Fabregas(Kis túlzással)? Mint ha csak 1 bábú lenne. Úgy táncoljon ahogy ők akarják. ÉN Cesc helyébe már csak ezért is eljönnék.
De én már lemondtam arról hogy idén visszatér Fabre. Helyette szerintem simán ki lehetne nevelni egy új Fabregast. Pepnek mára már sikerült 2 fontos játékost felhozni a B csapatból akik remekül végzik a dolgukat! Simán meg lehetne lépni azt hogy felhoz még egy 20 év alatti kp-t és rotálja Inivel hogyha van már olyan jó. Nem kell nekünk baromi sok pénzért egy Fabregas ha ilyen nagyszerű játékosokat tudunk kinevelni! Ráadásul pénzügyileg sem áll a Barca jól ezért lehet hogy pont ezért nem akarnak belemenni a transzferbe.
Nem kell ide se Özil aki ügyes gyerek de nagyon felkapott és nem kell egy Javi Martinez se aki szintén jó játékos de minek még egy fiatal vkp? Remélem belátja Pep hogy idén nem lesz "a spanyol ágyús" a "spanyol gépezet legfontosabb fogaskereke"
Szvsz
Éppan az a lényeg, hogy egyáltalán nem biztos, hogy jövőre majd jön. Ha meg jól teljesítenek a fiatalok, akkor megoldjuk házon belül a dolgot és nekünk se lesz fontos annyira, hogy jöjjön! Majd jön, ha lejár a szerződése!Lionel85 írta:Ha beépítjük Thiagót és/vagy Jonathant, akkor mi értelme lesz Fabregasnak jövőre? Simán kiszorítaná őket, ráadásul nem lenne garantált a kezdőtagságuk, így elmennének innen rosszabb esetben, jobb esetben pedig cserék lennének. Ha idén nem jön Fabregas, szerintem jövőre se jöjjön. Inkább spóroljunk. Javítsuk ki az előző elnökség hülyeségeit.
Akkor viszont maradhat az arsenalban hosszú-hosszú szép évekig, ha Özil vagy hasonló kvalitású játékos jönne.lui1698 írta: Van más is, aki nem Cesc Fabregas, de legalább annyira Mesut Özil.
Én is ugyanígy vagyok ezzel már elég régota,ezért is szoktam háborogni a fórumon. Nem tudom mit kell eröltetni NEKÜNK a dolgot,eröltesse Cesc aztán ha elért valamit akkor majd úgyis szól,ha meg ő sem tud elérni semmit akkor mi feleslegesen kinlódunk.lui1698 írta: Én már igazából a mi vezetőink makacsságát unom. Nagyon hosszú ideje próbálkoznak már, és nem esik le nekik a tantusz, hogy próbálkozhatnak 1000szer is akkor is csak a "Nem eladó!" választ fogják kapni.
Szét kellene nézni a játékospiacon.
Van más is, aki nem Cesc Fabregas, de legalább annyira Mesut Özil.
Erről van szó... viszont Cesc profi és nem fog odacsinálni, ahol eddig etették... vagyis ő nem akar annyira jönni, hogy borítson mindent... 2 dolog miatt akar jönni:Pavel írta:Szerintem a megoldás Fabregas kezében van. Ha azt mondja neki, - Mester a csapatnak nem fog jót tenni ha maradok. Gondolja át megint.
Akkor Wenger nem fogja marasztalni.