Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, csak ahogy Laportát ismerem, ő komolyan is gondoljaShandor írta:A változtatások megvitatására ott van a nyár. Szvsz ilyenkor egy elnök nem is nyilatkozhat mást. Most jelentse be, h azonnali hatállyal ebocsájta Rijkaardot? ...Zozzy 5 írta:"Most nem szabad elpártolni"
Gondolom ezt többek között Rijkardra értette.
Mikor, ha nem most, kedves elnök Úr???
Remélem, azért a meccs után bement az öltözőbe, s e gyalázat után megkapták a játékosok a megfelelő szidást.. Ezek belső dolgok, kifelé nem szabad a széttartást sugározni!
A változtatások megvitatására ott van a nyár. Szvsz ilyenkor egy elnök nem is nyilatkozhat mást. Most jelentse be, h azonnali hatállyal ebocsájta Rijkaardot? ...Zozzy 5 írta:"Most nem szabad elpártolni"
Gondolom ezt többek között Rijkardra értette.
Mikor, ha nem most, kedves elnök Úr???
Hát a szerződés köti a kezét, szerintem ezért is vakarózott annyira a meccs alatt... És én abban is biztos vagyok, hogy nyáron is pénznyerő körútra megyünk, és ennek megint meg fogjuk inni a levét.Rivaldo11 írta:Na, mehetünk Egyiptomba meccset játszani... Sorsdöntő bajnokik jönnek, erre mi elutazunk...
Mémademan írta:normális ember nem hord ilyen zakót mint ő a mallorca elleni meccsen!!!!
Meg aztán manapság fehér zsepivel divatos meccsekre járni Spanyolországban.Rumig írta:Többen is az élőképhez használt papírokat lobogtatták, melyeknek az eredeti funkcióhoz nem használatos fele fehér voltgrecki írta:Ha meg annyira meg lennének elégedve Rijkaarddal, akkor nem lett volna náluk semmi, nem? Azt meg nem tudhatták, hogy ilyen [auto_cenzúra] lesz a bíráskodás...Persze igaz, voltak nagy fehér zsepik is!
Többen is az élőképhez használt papírokat lobogtatták, melyeknek az eredeti funkcióhoz nem használatos fele fehér voltgrecki írta:Ha meg annyira meg lennének elégedve Rijkaarddal, akkor nem lett volna náluk semmi, nem? Azt meg nem tudhatták, hogy ilyen [auto_cenzúra] lesz a bíráskodás...
Ezen én is gondolkodtam, de szerintem ez nem csak a bíróknak szólt! Végülis, amikor mutatták a nagytotált, szinte az egész lelátón (persze nem midenki) de mindenhol lengedtek... Ha meg annyira meg lennének elégedve Rijkaarddal, akkor nem lett volna náluk semmi, nem? Azt meg nem tudhatták, hogy ilyen [auto_cenzúra] lesz a bíráskodás...barca99 írta:Ezzel most pontosan mire célzol? Mert nem Rijkaard-nak, hanem a sporinak lengették a fehér zsepiket...(a Mundo szerint)
Ezzel most pontosan mire célzol? Mert nem Rijkaard-nak, hanem a sporinak lengették a fehér zsepiket...lionelmessi19 írta:Viszont kicsit sajnálom, hogy nem volt szó a fehér zsepikről...
Végig mosolyogta, szimpatikusan, Calderon "morcos" volt végig.Evilgrim írta:Mindig mosolyog Laporta..Tegnap is amikor Messi belőtte az 1. első gólját..Ezt mondhatta:Igen,igen ez az én csapatom..Úgy vigyorgott mint a vadalma