Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Délután az M1-en volt egykis interjú Buffonnal és megkérdezték tőle hogy kiket tart a legjobb kapusoknak.Charlie írta:Hol volt ez? Mesélj!Los Banditos írta:Mindenestre Buffon nem tévedett sokat amikor ma a legjobb kapusok közé sorolta Valdest.![]()
C.
Reméljük, de azért most még a mozgásán eléggé látszik a kihagyás. Pl. amikor ziccerben nem tudta levenni Deco labdáját, meg Dinho sarokpassza után is mire megszelídítette! De ha kettesével (vagy lehet ez még több is) lövi a gólokat, akkor kit érdekel?Boixos írta:asszem nem lesz nagy átmenet, mire eléri a sérülése előtti formáját.
Majd akkor ott jobban játszunk! Idegenben a győzelem a lényeg és az simmán megvan. Ennél többet a jelenlegi Barcától nem várhatunk el.varga tamás írta:Charlie! Igazad van! Bocsánatot kértem már egyszer, de megteszem újra. Attól függetlenül egy kicsit gyengék vagyunk, a huelva ellen elég, de zaragozában ez kevés lesz.Charlie írta:varga tamás!
Te fogsz takarodni, nem Rijkaard, ha kicsit nem állítasz a stílusodon. Kezd unalmas lenni.
Jó Szurkolást Mindenkinek.
C.
Ebben igazad vanRumig írta: Amúgy meg igen jó a helyzetkihasználásunk!
Ugyan, ez csak tudatos altatás volt!barca52 írta:Szerintem a cikk címe vagy alcíme lehetne: "Nulla foci, három pont"
Charlie! Igazad van! Bocsánatot kértem már egyszer, de megteszem újra. Attól függetlenül egy kicsit gyengék vagyunk, a huelva ellen elég, de zaragozában ez kevés lesz.Charlie írta:varga tamás!
Te fogsz takarodni, nem Rijkaard, ha kicsit nem állítasz a stílusodon. Kezd unalmas lenni.
Jó Szurkolást Mindenkinek.
C.