Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Én is, probléma ott van vele, h ritkán lehetne az, h játszik egy meccsen hosszabb időt. Mert ha tétmeccs van, és erősen kell fellépni, akkor a Tridentét, és a kp-t sem lehet megbontani!Game90 írta:Hát pedig olyanokat is kell/kénelionelmessi19 írta:De mondjuk igazolni kell, nem is keveset. Csak nem olyanokat mint C.ronaldo, vagy Quaresma...Gondolom, hogy mi a bajod velük, de én szivesen látnám Quaresmát a csapatban
Hát pedig olyanokat is kell/kénelionelmessi19 írta:De mondjuk igazolni kell, nem is keveset. Csak nem olyanokat mint C.ronaldo, vagy Quaresma...
Azért spórolgassunk csak, tudtommal még nem kis adósága van a klubnak...grecki írta:Ez tök régi infó, már rég tudtunk róla, csak max most írták alá... Amúgy mostmár használni is lehetne azt a fene nagy bevételt, mert a részvényesek pénztárcájának hízlalásán kívül semmi másra nem használtuk...
Igen, ezt olvastam Mundon, csak mindenki megfeledkezett róla a nagy El Classico hétvége miatt.Game90 írta:A hétvégén a katalánok sportszerellátójukkal, a Nike-val újabb ötvéves szerződést kötöttek, s médiaértesülések szerint mintegy 150 millió eurót kasszíroznak majd az öt esztendő alatt.
A szerződést Joan Laporta és a cég néhány vezetője a szombati nap folyamán, a Barcelonának a Real Madrid elleni szuperrangadója előtt ütötték nyélbe.
Érdekes, de szerintem még odébb vagyunk.Krojf írta:Komáim!
A Nemzeti Sport honlapján olvastam egy cikket, miszerint Laporta
megcélozta, hogy a Barca legyen a leggazdagabb klub a világon!
A cikkben említést tesz kínai, amerikai terjeszkedésről is!
A cikkhez mellékeltem egy hozzászólást is!
Olvassátok szeretettel!
Hívta fel a figyelmeteket Krojf komátok.
Örülök,h ha már lesz szponzor,akkor ők azok,de nekem tetszett eléggé a mostani mez,felirat nélkülScorpio írta:Fura lesz az UNICEF felirat a mezen!
Nem hiszem, hogy bármi probléma lenne a csapaton belül, sztem a játékosok még azt sem tudják, h vki feljelentgette Laportát, max annyit, h lemondott, és majd kicsit később lesz megválasztva.roonie írta:Biztosan nem tesz jót a klubnak, ez a herve-hurca!![]()
Ez az egész csak arra megy ki, hogy Laportát leszedjék onnan, ami amúgy nem fog sikerülni, de ráadásul így meging a klub helyzzete és az sohase jó ...
szegény Laporta durva napokat élhet mostanában...biztos rohangál egyik helyről a másikra, és még csak haza se megy...nem lehet kellemes