Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
senzu írta:Hát róluk el is hiszem, nem úgy mint a Fradirólchonggy írta:Poklot csinálnak,már fogadkoznak...senzu írta:Anderlecht![]()
Érdekes lesz így a BL, hogy a Partizan bejutott, a Grobari biztos oda fogja tenni magát a hazai meccseken!![]()
Nagy állatok azok, nem szívesen lennék azoknak a csapatoknak a helyében, akik egy csoportba kerülnek velük.
Hát róluk el is hiszem, nem úgy mint a Fradirólchonggy írta:Poklot csinálnak,már fogadkoznak...senzu írta:Anderlecht![]()
Érdekes lesz így a BL, hogy a Partizan bejutott, a Grobari biztos oda fogja tenni magát a hazai meccseken!
Poklot csinálnak,már fogadkoznak...senzu írta:Anderlecht![]()
Érdekes lesz így a BL, hogy a Partizan bejutott, a Grobari biztos oda fogja tenni magát a hazai meccseken!
Igen,én is nagyon remélem...Am hova valósi vagy?Primitive írta:Tegnap, hogy a Partizan bejutott a főtáblára, felcsillant egy kis remény, hogy láthatom élőben a Barcát!Barcaman1993 írta:Jól értetted. Az Eurosport angolul a Digisport magyarul fogja nyomatni.Barcaman14 írta:Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Remélem összesorsolják őket, és akkor megyek Belgrádba meccset nézni
tudjátok hánykor lesz??Fernando írta:Szerintem magyar lesz az eurosport is. Mindig az.Barcaman1993 írta:Jól értetted. Az Eurosport angolul a Digisport magyarul fogja nyomatni.Barcaman14 írta:Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
En a tavaly voltam igy az Unireaval,ha sikerul az utolso csoportmeccsen az X a Stuttgartal,akkor a nyolcaddontoben lattam volna a Barcat....Primitive írta: Tegnap, hogy a Partizan bejutott a főtáblára, felcsillant egy kis remény, hogy láthatom élőben a Barcát!
Remélem összesorsolják őket, és akkor megyek Belgrádba meccset nézni
Tegnap, hogy a Partizan bejutott a főtáblára, felcsillant egy kis remény, hogy láthatom élőben a Barcát!Barcaman1993 írta:Jól értetted. Az Eurosport angolul a Digisport magyarul fogja nyomatni.Barcaman14 írta:Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Szerintem magyar lesz az eurosport is. Mindig az.Barcaman1993 írta:Jól értetted. Az Eurosport angolul a Digisport magyarul fogja nyomatni.Barcaman14 írta:Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Jól értetted. Az Eurosport angolul a Digisport magyarul fogja nyomatni.Barcaman14 írta:Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Igen, elvileg holnap 18 tól lesz, és adja az eurosport. Euro Liga meg péntek 13.Barcaman14 írta:Az Anderlechtet én is sajnáltam tegnap! Bár ahogy a büntetőket rúgták... A Partizan amúgy jó kis csapat, és nagyon fiatalok még!
A Sevilla kiesése nagyon idegesítő, és én is a Samp továbbjutásért szorítottam, de hiába. Így csak 3 olasz és 3 spanyol együttes lesz a BL-ben! És lehet hogy csak 3 angol? A Tottenham csak nem szúrja ma el a továbbjutást. Remélem hogy az Ajax is be tud jutni végre a főtáblára.
Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Igen.Amúgy jól értettem tegnap hogy csütörtökön sorsolják a csoportokat?
Belgiumban született, szóval ő tényleg 17Fecooo írta: más: most láttam először én is Lukakut, de nem tudom elképzelni, h ez a srác annyi idős, amennyinek "nyilván van tartva", a mozgása nem egy 17 évesre emlékeztet, meg a passzolgatása is egy érett játékosra vall...