Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon jó game!PetI írta:Erre gondolsz? Rem'lem jó mert nekem soha nem volt megRivaldinho írta:Hol tudnám megtalálni a maffia végigjáccását??
Jó neked!PetI írta:Na emberek, könnyes szemmel elbúcsúzom tőletek, mert holnap a napfényes Lloret de Mar felé vesszük utunkat.![]()
![]()
1 napot leszünk majd Barcelonába is, úgyhogy ha megjövök majd feltöltöm a mérhetetlen mennyiségű képeimet. Addig pedig íratok cikkeket és frissítsetek gyakran....
Hamarosan visszatérek![]()
Rapika írta:Szegény Peti...![]()
Silvanust is csak sajnálni tudom:nem tud menni Balatont átúszni a rohadt tenger miatt!
Pukkadj meg!!!PetI írta:Na emberek, könnyes szemmel elbúcsúzom tőletek, mert holnap a napfényes Lloret de Mar felé vesszük utunkat.![]()
![]()
1 napot leszünk majd Barcelonába is, úgyhogy ha megjövök majd feltöltöm a mérhetetlen mennyiségű képeimet. Addig pedig íratok cikkeket és frissítsetek gyakran....
Hamarosan visszatérek![]()
Erre gondolsz? Rem'lem jó mert nekem soha nem volt megRivaldinho írta:Hol tudnám megtalálni a maffia végigjáccását??
Én is azt hittem!Charlie írta:Életemben nem használtam még1szer sem,azt sem tudtam mit jelent,azt hittem azt hogy SZEVASZ!Vito írta:na látjátok C.-nek van a 2. legtöbb HSZ-e és ő sem tudta.Charlie írta:Én sem tudtam hogy mit jelent ez a "szvsz"!
C.
de C., használtad már a HSZ-idben?
...Őszintén!?![]()
C.
Életemben nem használtam még1szer sem,azt sem tudtam mit jelent,azt hittem azt hogy SZEVASZ!Vito írta:na látjátok C.-nek van a 2. legtöbb HSZ-e és ő sem tudta.Charlie írta:Én sem tudtam hogy mit jelent ez a "szvsz"!
C.
de C., használtad már a HSZ-idben?
...Őszintén!?
redlions írta:imho=in my holy opinion (angol)=szvsz(magyar)=szerény véleményem szerintBoixos írta:ha már továbbképzés van, mit jelent az IMHO?
frankón nem tudom, nem vizsgakérdés.
imho=in my holy opinion (angol)=szvsz(magyar)=szerény véleményem szerintBoixos írta:ha már továbbképzés van, mit jelent az IMHO?
frankón nem tudom, nem vizsgakérdés.