Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úr Isten ne tegyél a fiúkra ekkora terhet!Boixos írta:nem beszélve arról, h ősszel és tavasszal én is megnézem őket, szal minden együtt van egy emlékezetesen jó szerepléshez
szerintem idén már számolni kell a Juvéval is, mint bajnokesélyessel.danianevem írta:
Én spec. pont sajnálom, hogy kevesebb ellenfele lesz az Internek... Várhidivel értek egyet, aki szintén szeretné ha több bajnokesélyes csapat legyen a Seria A-ban... Szerintem is kéne végre egy jó kis rivális az Internek, hogy az milyen mezben játszik az számomra lényegtelen... De mostanság elfordultam az olasz bajnokiktól , pont mert az Inter már szinte a szezon felénél magáénak tudhatja a bajnoki címet...
Én spec. pont sajnálom, hogy kevesebb ellenfele lesz az Internek... Várhidivel értek egyet, aki szintén szeretné ha több bajnokesélyes csapat legyen a Seria A-ban... Szerintem is kéne végre egy jó kis rivális az Internek, hogy az milyen mezben játszik az számomra lényegtelen... De mostanság elfordultam az olasz bajnokiktól , pont mert az Inter már szinte a szezon felénél magáénak tudhatja a bajnoki címet...Varga Tamás írta:Hát igen. Milánó piros-fekete részén nem ismerik az örökérvényű mondást: Végy egy jó kapust. Már amikor odavitték az ausztrált azt sem értettem, még cserekapusnak sem jó. Sosem volt egy nagy durranás, de azóta csak romlott szegényem. A 2006-os VB-n is mit művelt a horvátok ellen. De nem baj, így versenyben lesznek az UEFA kupáért. Ez jó, eggyel kevesebb ellenfele lehet az Internek!
FORZA INTER!
Igaz, eddig ők sem röpködnek. A védelemből meg lassan mindenki kidől.
MessiFan írta:Szép gólt fejelt Gattuso.
hmm....értem akkor 1kiscsapat feleelkedését láthatjuk jövőre a németeknél...?:Ddanianevem írta:A Wolfsburg tulaja a VolksWagen cég, szal van egy jó kis szponzora... Edzőnek Felix Magath-ot nevezték ki, és a kitűzött cél egy európai kupaszereplést érő hely... Ennek érdekében elkezdtek bevásárolni: Zaccardo, Barzagli, Muntenau(román válogatott)... ; de már az előző szezonban vettek minőségi játékosokat(Benaglio, Ricardo Costa)...carlos1991 írta: hm....mian ezekkel a németekkel....??most nálunk ennyi lé van hogy igazolgatnak....??mert azért gondolom azt a 2srácot nem bagóért vitték el.....
A Wolfsburg tulaja a VolksWagen cég, szal van egy jó kis szponzora... Edzőnek Felix Magath-ot nevezték ki, és a kitűzött cél egy európai kupaszereplést érő hely... Ennek érdekében elkezdtek bevásárolni: Zaccardo, Barzagli, Muntenau(román válogatott)... ; de már az előző szezonban vettek minőségi játékosokat(Benaglio, Ricardo Costa)...carlos1991 írta: hm....mian ezekkel a németekkel....??most nálunk ennyi lé van hogy igazolgatnak....??mert azért gondolom azt a 2srácot nem bagóért vitték el.....
Igaz, már a Wolfsburgé Barzaglival együtt... Az a szezon után várható volt, hogy elmennek a Palermóból, éppen ezért nem értem miért is nem volt a kérők között a Milan, elvégre annyira nem fiatal a védelmük. Szerintem meg jót is tett volna a Zaccardo, Barzagli páros a Milannak.kovinho írta:Zaccardo azt hiszem már a Wolfsburg játékosa.danianevem írta:Speciel nem értem miért nem érdeklődtek pl. Zaccardo, Barzagli iránt...