1-0-nál olyan van, hogy ki rúgja az 5. gólt!

levproff írta:Hoppá, a Samp-nál is egy piros!
x-et. AZ Inter nemfog nyerni 9 emberrel, a Samp meg nem elég "tökös", hogy nyerjenek. Ha ez bejön, akkor már lesz 1200ft-m az ajándék bónuszbólPrimitive írta:LM10
Te mit fogsz tolni most??
Ja, igazad van, kicsit elkalalandoztam. Azt jelenti, hogy ki lövi az első góltLM10 írta:3 esély van erre: Inter, no goal, Samp.Primitive írta:Nem, ez azt jelenti, hogy az 1-es csapat (esetünkben az Inter) lőni fog gólt.
DettoPrimitive írta:Samp lő gólt, vagy Samp nem kap gólt, győz a Samp, 2 vagy több gólt lő a Samp.LM10 írta:Inter-Samp 0-0 a félidő végén, de 2 védőt kiállítottak az Interből(Samuel,Cordoba). Élő fogadásból ezt kikéne használni. Valaki valamilyen tippet?
Én ezek közül fogok valamit tenni, ha jóváírják a netes pénzem, csak legyen vége a Barca meccsnek![]()
Samp lő gólt, vagy Samp nem kap gólt, győz a Samp, 2 vagy több gólt lő a Samp.LM10 írta:Inter-Samp 0-0 a félidő végén, de 2 védőt kiállítottak az Interből(Samuel,Cordoba). Élő fogadásból ezt kikéne használni. Valaki valamilyen tippet?
Bocs, de ezen jót mosolyogtamLM10 írta:Tök jó ez a tobet. Egyébként több embertől hallottam már, hogy az élő fogadásokban van a nagy pénz.
Még él 1 mixem:
Villa-Burnley H
Fiorentina-Livorno H
Roma-Catania H
Bilbao-Tenerife H
És neked be szokott jönni?levproff írta:Remélem, hogy nem csak az előző heti eredményt nézted, mert az egy kivétlese hétvége volt.Nagyon könnyű volt.socio66 írta:Néztem most ezt a totót,hát nem nagyon jön be. a 13+1-es és a 13-as szelvény jól fizet,de a többi tulajdonképpen semmit nem ér, még talán a játék ára sem jön vissza..
Pedig 11-12 meccset sem könnyű jól megtippelni,főleg hogy szutyok Bundesligával van tele a kínálat..
Szóval sokkal inkább tippmix szerintem.
Sokkal többet szokott fizetni.
Köszi,FtcSikiHun írta:Nos, a kombinált fogadás a következő képen zajlik: Bejelölöd a meccseket, és nem azt jelölöd be, hogy hány meccset raktál, hanem ott van alatt pl.: 5/4, 4/3, 6/5 stb. (én általában 5/4-et rakok). A 4x azt jelenti, hogy a tétet amit megraksz, négyszeresen szorozza meg, pl ha kombinációba raksz egy 4/5-öst és 100 forinttal akkor 5x azaz 5*100= 500 forintot kell fizetni. és az 5/4 azt jelenti, hogy csak 5 meccset rakhatsz meg, és abból ha egy elmegy akkor is nyersz, de természetesen kevesebbet, van olyan is, hogy 2 is elmehet de ahhoz persze nagyobb téttel kell játszani.Hunter91 írta:A tippmixen a kombinált fogadás mit jelent? (??4x,5x,... ezek a meccs számok??)
Valaki írja le nekem részletesen (kezdő vagyok)
Valamint ezeknek van valami plusz díja?
Remélem tudtam segíteni
Nos, a kombinált fogadás a következő képen zajlik: Bejelölöd a meccseket, és nem azt jelölöd be, hogy hány meccset raktál, hanem ott van alatt pl.: 5/4, 4/3, 6/5 stb. (én általában 5/4-et rakok). A 4x azt jelenti, hogy a tétet amit megraksz, négyszeresen szorozza meg, pl ha kombinációba raksz egy 4/5-öst és 100 forinttal akkor 5x azaz 5*100= 500 forintot kell fizetni. és az 5/4 azt jelenti, hogy csak 5 meccset rakhatsz meg, és abból ha egy elmegy akkor is nyersz, de természetesen kevesebbet, van olyan is, hogy 2 is elmehet de ahhoz persze nagyobb téttel kell játszani.Hunter91 írta:A tippmixen a kombinált fogadás mit jelent? (??4x,5x,... ezek a meccs számok??)
Valaki írja le nekem részletesen (kezdő vagyok)
Valamint ezeknek van valami plusz díja?
Remélem, hogy nem csak az előző heti eredményt nézted, mert az egy kivétlese hétvége volt.Nagyon könnyű volt.socio66 írta:Néztem most ezt a totót,hát nem nagyon jön be. a 13+1-es és a 13-as szelvény jól fizet,de a többi tulajdonképpen semmit nem ér, még talán a játék ára sem jön vissza..
Pedig 11-12 meccset sem könnyű jól megtippelni,főleg hogy szutyok Bundesligával van tele a kínálat..
Szóval sokkal inkább tippmix szerintem.
Nem mondtam semmit.levproff írta:Egy Xerez ellen a Riazorban 2-0-ás előnynél?Ne viccelj.Fernando írta:A Deporra még mostse mondanék tutit. Le tudják adni hidd el.![]()
![]()
Egy Xerez ellen a Riazorban 2-0-ás előnynél?Ne viccelj.Fernando írta:
A Deporra még mostse mondanék tutit. Le tudják adni hidd el.![]()
Tippmixen megint buktam.... Megszivatott a Hamburg...levproff írta:Nem értem miért nem tettetek a Deporra?![]()
![]()
Már a 3. percben vezetnek.