Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Egyrészt holland, ez bennem rossz emlékeket ébreszt, másrészt meg a középpályára minek igazolnánk új embert? Van oda bőven játékos.Boixos írta:én is olvastam, h a gerzsont nézték ki helyette, de ez még egyáltalán nem 100as hír. a van bommellel mi a gáz? a legjobb holland zsugásnak tartják mostanában, és 0 Ft-ért el lehet hozni, csak vele kell megegyezni.
Egyáltalán nem vicces.Halálosan komoly neve van sztem.LG írta:Milyen vicces neve van...méhesZsolti írta:Én meg azt hittem,hogy már megint kavarnak.Jókat is röhögtem magamban,hogy ennyire fogalmatlan a kommentátor,de akkor ezexerint igaz a hír.Ezúton is elnézést kérek Méhes Gábor úrtólEnyi erovel puncis is lehetne..
Milyen vicces neve van...méhesZsolti írta:Én meg azt hittem,hogy már megint kavarnak.Jókat is röhögtem magamban,hogy ennyire fogalmatlan a kommentátor,de akkor ezexerint igaz a hír.Ezúton is elnézést kérek Méhes Gábor úrtól
Meg a kapus iránt isCooltiszo írta:Érdeklődünk a csatár Milito iránt is.
Sztem összekeverte a Méhes Gabi a neveket.Mi a Zaragozás Milito iránt érdeklődünk.Egyébként,igen,hallottam.aky01 írta:Tegnap olasz bajnokit néztem,és a kommentátor mondja hogy a seria b-ben lévő genova csapatában játszik egy argetin 18-20 éves (szintén) Milito gyerek aki "18 gólnál jár" iránt mi is érdeklődünk az inter mellett.Más vki is hallotta?
Bommel jöhet,főleg ha ingyen van mert így még pénzt is tudunk vele csinálni a későbbiekben!
Nono!!! Elég a hollandokbol!Bodi írta:Van Bommelnek nagyon örülök,remélem igaz a hír!
Szerintem pont egy ilyen játékos kell nekünk a középpályára!
Rajta kívül jöjjön még Luque meg egy vagy két jó védő,és kész a sikercsapat!!!!
Esetleg ha meg tudnánk szerezni még Van der Vaart-ot,az nagyon jó lenne!
Nem mondom, h rosz a csapat...de igazolnunk mindig kell! Gondolj csak a tavalyi és az idei Arsenalra...Mihu írta:-------------------------Valdes---------------------------
Belletti--------Edmilson--------Puyol-------Del Horno
-------------------------Marques-------------------------
----Giuly----------Deco----------Ronaldinho------Xavi
----------------------------Eto'o--------------------------