Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, nálam is mindig ez van. Amikor megindulok és már közel vagyok a kapuhoz, akkor lefújja.MichaaBee írta:ami engem zavar az az, h mindig a "legalkalmasabb" időben fújja le a meccset. az lenne a normális, h amikor lejárt az idő, megszerzi a másik csapat és lefújja. de helyette megvárja amíg elindítom a támadást, aztán amikor Etonak már csak 2 embert kellene megvernie, lefújja.![]()
Ez engem is felettébb idegesít. Nem beszélve arról a eredményjelzőről (nem jön be az a sárga styleCFirpo3 írta:A legújjabb patchben nekem az időjelző 89:59-nél áll meg. Ezt valahogy nem lehetne helyrehozni?
[/quote]Danka00792 írta:SS az a Shadow Striker-nek a röviditése. Ejha. Én eddig azt hittem, hogy Second Striker.faithnomore írta:nekem se sikerült 8.0 fölé jutnom, pedig olyan is volt hogy Shadow Strikerként (SS) 4 gólt is szereztem, 12-ből 9 jó passz volt....
SS az a Shadow Striker-nek a röviditése. Ejha. Én eddig azt hittem, hogy Second Striker.faithnomore írta:nekem se sikerült 8.0 fölé jutnom, pedig olyan is volt hogy Shadow Strikerként (SS) 4 gólt is szereztem, 12-ből 9 jó passz volt....
Javítom: egyik become a legend csapattársam most kapott 4.5 ratingot!Danka00792 írta:Éppen ezért csodálkoztam énis. No mind1.FCBarca88 írta:8.0 a max(szerintem) régebbi részekben lehetett nagyobbat is elérni, ezért nem vagyok benne biztos.
5.0 min
Nagy hiányosság,már csak ezért is Fifa!FCBarca88 írta:Nincs benne direktIP-s mód, neten csak eredetivel tudsz játszani.
Hát ne itt. Asszem ez a legmegfelelöbb topic erre a kérdésre.soadroli írta:Nemtom melyik topicba kérdezzem meg,de valaki szokott itt CS-zni?(Counter Strike)
Éppen ezért csodálkoztam énis. No mind1.FCBarca88 írta:8.0 a max(szerintem) régebbi részekben lehetett nagyobbat is elérni, ezért nem vagyok benne biztos.
5.0 min
ÉN annyira nem számítok "ös-peses"-nek, elöször az 5-el játszottam, de becsületemre legyen mondva, azóta leginkább csak Pessel játszom, Fifa-t hanyagolom.FCBarca88 írta:Nálunk "ős-peseseknél" a Pes6 vissz minden díjat(bár az 5-4-3-2 is jó volt). Számomra a pes2008 picit csalódás, ahhoz képest sokkal jobbnak tartom a 2009et(a hibáival együtt is). Nagyon sajnálom hogy a 6ban nem volt teljesen become a legend mód(csak azt lehetett beállítani hogy egy embert irányíts és player camera állás legyen). Néha még msot is játszok vele, nem hiába turbóztam fel.