Minél többet játszok a játékkal, egyre jobban idegesítenek az "apróbb" hibák.
A Barcával túl könyü a játék, még Top Playeren is. (Real ellen összesítésben 18-0

) Most elkezdtem kissebb csapatokkal játszani, nagy kihívás, egy hiba egy meccsen, és az egész bukta. Föleg, hogy legtöbbször olyan hiba van, amiröl egyáltalán nem is tehetek. Például a rendkívül hülye helyezkedés!! Nagyon idegesítö, hogy olyan emberre mennek a védöim, akinek ha odapasszolnák, akkor sem lenne nagy vész, a széleket teljesen üresen hagyva, és gyakran igy szerez gólt az ellenfél. Ugyanis 10-böl 6-7 beadást simán berug az ellenfél.
A másik, hogy nagyon önnállositja magát a gép. Fut az ellenfél a kapu felé, én elönyösebb helyzetben vagyok, tolnám el a játékost a labda elöl, erre az egyik védöm csak ugy hátulról felrugja. Mondanom sem kell hogy piros lap, olykor 11-es is az ellennek. Nem irnám le, ha ritkán történne, de nagyon is sürün!! És ilyeneken mennek el a meccseim. Közöm nincs az ilyen esetekhez pedig.
A kivilágítást esö-ben meg sem említem... nem ér annyit. Volna még pár idegesítö hiba, de nem irom le mindet, nem idegesítem fel mégjobban magam.
Szerintem a 2008 sokkal jobb játék volt, sok mindent elrontottak a 2009-es pes-ben. Remélem jövöre kijavítják az ilyen hibákat.