Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát nem trudom te hogy vagy vele de én inkább pihentetném a hátam minthogy kések alá feküdjekVarga Tamás írta:Az nso szerint Yaya Touré négy hétig nem léphet pályára gerincsérve miatt. Most akkor, mi van? Négy hétig nem játszhat, vagy nem műtik, csak pihentetni kell: Inkább pihenjen, műtsék meg, nehogy komolyabb baja legyen, nehogy súlyosbodjon az állapota.
A nyári frissítéseket pedig az orvosi stáb minden tagjának a kirúgásával kell kezdeni - miután Frank-et is elküldték.
ez már sokszor ki volt tárgyalvarobben írta: blablabla
Iniesta pedig meccsről meccsre nagyon jó, és én még Decot sem irom le. Edmilson viszont valoban nagyon gyenge volt ma, láthatatlan ütközőemberGomezinho írta:Ez igy tök jó xavi meg a touré csak a harmadik poszt hiányos számomra de lampard idejövetele már ezt a hiányérzetemet is kitölti majd!![]()
Azért az Atletico ellen nem olyan nagy szégyen idegenben kikapni(még akár Yaya-val is)...az már más kérdés, hogy a 2 ponttol mindenki vérszemet kapott.Marci írta: Na mind1, de ha kikapunk akkor nagyon ideges leszek.
Kizártnak tartom. Szükségük van a pontokra, mindent bele fognak adni.socio66 írta:Mongyuk nem tom ki emlékszik rá de tavaly
az Atletico gyakorlatilag odaadta nekünk a meccset hogy ne a
rivális Real legyen a bajnok,nem?Ez most nem képzelhető el?
hasonló a helyzet...
Hát ez igaz.Én se nagyon hiszek benne csak reménykedem hogy még Lyonos önmagát fogja mutatni.Dave87 írta:Nyertünk vele meccset. De nem sokan hisznek benne, ahogy én látom a hszeket olvasva.
Akkor nyernénk Edmilsonnal és kész.Máskor nem nyertünk vele meccset?Dave87 írta:
Kíváncsi vagyok, mi lenne, ha nyernénk Edmilsonnal