Ha még nem kezdtétek el akkor beszálnék Kiki helyett.
én megcsinálom az asztalt
Ők 3an+Kiki,aki ma nem tud jönni,de ha mind3otoknak jó a ma,akkor azt üzeni,h nyomjátok le. Tehát milus,lopakodo,mennon. első döntős.fUtBoLiStA írta:Akkor végülis a vigaszág össz-visz 3 ember, nem?lopakodo írta:nah van vki vigaszágasok?mennon,laxa???![]()
Mennon, Lopakodo, Milus csak ti 3an vagytok a vigaszágon ha minden igaz.
Laxa 3 dik lettlopakodo írta:és laxa?amúgy most senki sincs fönn.....futbollista lécci add meg az msn-cimedet(pü-be jó lesz)
és laxa?amúgy most senki sincs fönn.....futbollista lécci add meg az msn-cimedet(pü-be jó lesz)fUtBoLiStA írta:Akkor végülis a vigaszág össz-visz 3 ember, nem?lopakodo írta:nah van vki vigaszágasok?mennon,laxa???![]()
Mennon, Lopakodo, Milus csak ti 3an vagytok a vigaszágon ha minden igaz.
Akkor végülis a vigaszág össz-visz 3 ember, nem?lopakodo írta:nah van vki vigaszágasok?mennon,laxa???
MeNnOn írta:kki csinálja vigaszágon az asztalt ?? én mostmegyek el ..fél7 fele leszek..lopakodo írta:lécci adjátok meg az msn cimeteket.most jáccok majd először(nem pókert)aztán mehet a gém.
kki csinálja vigaszágon az asztalt ?? én mostmegyek el ..fél7 fele leszek..lopakodo írta:lécci adjátok meg az msn cimeteket.most jáccok majd először(nem pókert)aztán mehet a gém.
MeNnOn írta:nacsokíí![]()
nemtudom,hogy jól értelmeztem-e ,de akkor ezek szerint én is mehetek vigaszágra?![]()
ha igen ,akkor a többi vigaszágostól kérdezném mikor lennejó nekik ?![]()
nekem ma fél7től,holnap meg nemtom
Nekem jó!mypeter írta:Örülök, hogy nyertél Henrik!!!!!
Fiúk, döntő holnap?