Azt a rohadtFernando írta:Hogy ezek mekkora népmuvészeti cserépedényök![]()
17.02.2010 18:30 Karlsruher SC - TSV 1860 München (Time of 1st goal 28 min))
00:00-27:59 28:00 min or later/No goal 1.20 -500 1/5 Elveszett

Reméljük nem buktál sokat

Azt a rohadtFernando írta:Hogy ezek mekkora népmuvészeti cserépedényök![]()
17.02.2010 18:30 Karlsruher SC - TSV 1860 München (Time of 1st goal 28 min))
00:00-27:59 28:00 min or later/No goal 1.20 -500 1/5 Elveszett
Azért nehogy azt hidd, hogy buta vagyok.Fernando írta:(márha persze a saját és nem a szüleid, ismerősöd nevével reggeltél).
Hát azért szerintem nem lepődtél volna meg te sem, ha nem nyer a Lyon. Szerencséd volt vele. Más kérdés, hogy így sem nyertél, ami tényleg bosszantó lehetett, mert esélyesebb volt a WBA.breywol írta:Most olvasom, hogy köztetek nem nagyon volt aki a Lyonra fogadott. Nekem bejött, mind a 3 szelómon fogadtam a sikerükre, de hol a ManU tett keresztbe, hol pedig a West Bromwich ikszelése. Ma sem sokon múlott, hogy megszedjem magam. Sok sikert!!!
Én filóztam rajta, hogy melyiket tegyem meg az MU-t vagy pedig a Real-t.Fernando írta:Hát nem irigyellek.levproff írta:Én buktam Tobeten!![]()
![]()
Olyat nem lehet, hogy törölöni a számlát és újra regelni?![]()
![]()
![]()
Valaki írta, hogy nagy volt a kísértés, hogy megtegye a Lyon-tHát ha azt megtette volna...
De idegesít ez a rohadt jégkorong, nagyon éreztem a MU-t. (mondjuk másodrangban MU drukker vagyok).
Hát nem irigyellek.levproff írta:Én buktam Tobeten!![]()
![]()
Olyat nem lehet, hogy törölöni a számlát és újra regelni?![]()
![]()
Hát.Shirocco írta:Albavolán-Klagenfurt X
Milan-Mu fi/vége-->D/D
lyon-real végeredmény 1:2
200-->29ezer
az a helyzet h szerintem ez befog jönni,és socio66-nak is,ha kivette alba volán-t a szelvényéről...megérzés,úgyhogy szorítsatok!!!
most nem mondhatom h mind 2 be reménykedhecc xD de hajrá:DxDVictor_Valdes írta:Mondom...Egyiket elhúztam, a másiknál meg haverra hallgattam, de minek.
Az 1690es-be azért reménykedek, az bejöhet.
tyűha ez télleg eléggé oda vanxD
Én meg abban vagyok szinte biztos,hogy a Mu döntetlenért jön Milánóba,ugyanúgy mint tavaly az Inter ellen.Barcaman14 írta:Amúgy meg szinte biztos vagyok benne, hogy ma nyernek az angolok.