barca99 írta:Tudtam én, hogy a Fio-elleni meccs lesz a legjobb...

kár azért az 1v1 szituációért. Amikor az utolsó ütemben hosszan tolta meg, éreztem, hogy sok lesz.
Bizony. Én is mondtam a többieknek, hogy inkább a Fio meccsre mennyünk, mert az biztos jó lesz. És az is lett tényleg. Óriási meccs volt! Ha tényleg Coulibaly belövi azt a ziccert a 82. percben akkor még egy jó 10 perce lett volna Lokinak, nem csak 3-4 perc.
barca99 írta:A hangulat tényleg nagyon jó, sajnálom, hogy már csak egy hazai meccs lesz.

Remélem jövőre is főtáblás lesz a Loki.
A hangulattal tényleg nem volt gond, az első félidőben még jó, hogy rúgtunk 2 gólt, legalább ugráltunk percekig, nem fáztunk annyira.

A második félidő végén már mondtuk, hogy jöhetne egy gól, mert kezdtünk odafagyni a székhez.

Megyek a Liverpoolra is, ott szerintem még jobb lesz a hangulat.
barca99 írta:Mekkora poén volt, amikor félidőben mutatták a gólokat, és a bekapott Inter góloknál olléztak a firenzei drukkerek, a szerzett góloknál meg "óóóó".
Az óriási volt!

Stankovic góljánál tényleg, mindenki óóóóó, utána Lució öngóljánál ollléééééééééé!
Nagyon nagy élmény volt a meccs, pláne már a 2. percben. Mekkora hangrobbanás volt már! Mindenki ezt várta, ezért jött ki és tessék már a 2. percben sikerült gólt rúgni. Egyből el is ment a hangom, kész végem volt. De a 28. percre valahogy visszajött megint és a 88. percben is volt még egy kicsi!

(be is gyulladt a hangszálam, ma olyan a hangom mint Darth Vaderé

, de megérte) Rudolf gólját választották egyébként a keddi játéknap legnagyobb góljának!

De amellett is nagyon jól játszott.
Egy felejthetetlen élmény volt tényleg, a Liverpoool ellen is remélem hasonló lesz, csak fordított eredménnyel.
Aki teheti az ne hagyja ki...