Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jössz és kész, ellenvetés nincs...Szandi írta:Mi folyik itt? Le vagyok kicsit maradva. Épp sírtam Gyepi hiány miatt.Jah és tényleg küldtem képet. Csomóan látták.
A találkozóra tényleg nem tok sajnos menni, pedig szivesen parádéznék veletek...
![]()
Ha az olyan egyszerű lennenoname írta:Erről lemaradsz.ozsimiki írta:Szandi kép....![]()
![]()
Vkinek nem megy a chates cucc.....
![]()
illendő fórumba bemutatkozni.....
Amúgy valahol van egy JAVA-link.Azzal menni fog a chat.
Hát igen, most mindakettönk nagyon rávan hajtva a maga csajára, úgyhogy fórumos kalandok nem érdekelnek minket. Legalábbis engem.Sharkinho írta:Te is, nehogy los vagy kovi......Zozzy 5 írta:Úgylátom páran nagyon rád vannak indulva SzandiMajd vigyázz talin, néha nézz magad mögé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tudod
Erről lemaradsz.ozsimiki írta:Szandi kép....![]()
![]()
Vkinek nem megy a chates cucc.....
![]()
illendő fórumba bemutatkozni.....
Oké, én figyelni fogok, csak szóltam Szandinak isSharkinho írta:Te is, nehogy los vagy kovi......Zozzy 5 írta:Úgylátom páran nagyon rád vannak indulva SzandiMajd vigyázz talin, néha nézz magad mögé
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tudod
Úgylátom páran nagyon rád vannak indulva SzandiSharkinho írta:Te meg gyere taliraSzandi írta:Gyep nélkül punnyadás az egész chat. GYERE VISSZA GYEPI!!!
MicsodaLos Banditos írta:Ezen én is.Ez olyan, mint amikor az egyik ismerősöm mondta, hogy amikor Barcelonába járt azt mesélte a takarítónő, hogy Valdes a folyosón szokott sz.rni.
![]()
Már csak te hiányzol onnanozsimiki írta:Nah holnap elintézem,h menjen chat! Tutira....Ebből nem fogok kimaradni! Álszent fszok addig húzhattok el onnan,ill egyes számban is írhatnám
![]()
Ezen én is.Game90 írta:Ezen röhögök vagy 5 perceRita írta:Ezenkívül vki beleszart a medencébe![]()
![]()