Barca vs. Real
- Andris
- Adminisztrátor
Neee. Vond vissza gyorsan P barátom. Ez csúnya!P'robinho írta:kicsit gyanús ez az atleti...nem szoktak ők hazai pályán 1 félidő alatt 3at kapni.na mind1.így csak jobb,kiélezettebb lesz a bajnokság.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
értem én,de azért ez ritka.a vezetésetek persze jogos,nem mondtam,h nem az!!!Gyanús a ló......! Ennyire képesek! 3gól differencia nem reális,de hogy vezetünk,az az! Ha láttál idén pár A.M. meccset Te is érted...
nem játszottunk jól,de ti is nyertetek meg úgy meccset,h nem érdemeltetek vna 3pontot.pl:villarreal ellen.Remélem Zara elveri Sevillát,utána minket úgyse tudnak elverni." éllovast egymás után egyszerűen lehetetlen lenn.mert mi mindig a Sev ellenfeleit kapjuk meg.Most nem bírom szó nélkül, max. 1 pontot érdemeltek volna ma, kifejezetten rosszul játszottak, akár az idény középrészében.
Zaragoza egy ilyen madridot meg fog enni!!!!!!!!!
- Andris
- Adminisztrátor
Fityiszt a rosszul játszó, állati mákos Madirdnak!
Multkor átmentem gratulálni nekik a 3 ponthoz, és a 4-3hoz, és a tabella vezetéséhez.
Most nem bírom szó nélkül, max. 1 pontot érdemeltek volna ma, kifejezetten rosszul játszottak, akár az idény középrészében.
Multkor átmentem gratulálni nekik a 3 ponthoz, és a 4-3hoz, és a tabella vezetéséhez.
Most nem bírom szó nélkül, max. 1 pontot érdemeltek volna ma, kifejezetten rosszul játszottak, akár az idény középrészében.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Gyanús a ló......! Ennyire képesek! 3gól differencia nem reális,de hogy vezetünk,az az! Ha láttál idén pár A.M. meccset Te is érted...P'robinho írta:kicsit gyanús ez az atleti...nem szoktak ők hazai pályán 1 félidő alatt 3at kapni.na mind1.így csak jobb,kiélezettebb lesz a bajnokság.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hát ez a atl.madrid egy szégyen!!! ez a kapus még egy megye 2.-es csapatba sem férne be!! nah de nektek is megvan a 3 pont tehát még mindig azonos aópontszám van (SAJNOS)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Zambié se volt rondaMadrid írta:ezt én is tudom úgy hogy ezért is kár volt koptatni a billentyűzetet. Amúgy vezet a Barca! El kell ismerni szép gól voltés azért mert nem csak Mi vehetjük el Tőletek az első helyet,hanem egyenlő pontszám esetén akár a Sevilla is,mert Ő ellenük rosszabb az egymásellenitek Idegenben rúgott gól miatt....

Amúgy ne okoskodj már,ha nem érted,hogy miért írtam be Te bajod...

ezt én is tudom úgy hogy ezért is kár volt koptatni a billentyűzetet. Amúgy vezet a Barca! El kell ismerni szép gól voltés azért mert nem csak Mi vehetjük el Tőletek az első helyet,hanem egyenlő pontszám esetén akár a Sevilla is,mert Ő ellenük rosszabb az egymásellenitek Idegenben rúgott gól miatt....
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tudom,hogy nincsMadrid írta:de HA nincs a fociban és ezért még egy hétig biztosan mi vezetjük a tabellát ha tetszik ha nem

de HA nincs a fociban és ezért még egy hétig biztosan mi vezetjük a tabellát ha tetszik ha nem 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Skacok!
mi lett volna HA:
marad az X a Madridnak:
-Tuti hogy visszaesnek a 2. helyre! Mivel Sevillának jobb az egymásellenije náluk
-ha mi is X elünk,akkor 3as holtverseny lett volna,és MI vezetnénk a tabellát,mert akkor a gk számít!!!!!!!!!
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

mi lett volna HA:
marad az X a Madridnak:

-Tuti hogy visszaesnek a 2. helyre! Mivel Sevillának jobb az egymásellenije náluk
-ha mi is X elünk,akkor 3as holtverseny lett volna,és MI vezetnénk a tabellát,mert akkor a gk számít!!!!!!!!!
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

-
- Barça B
Ja persze minden meccsen mákunk van...csababarca írta:de ebbe az a [auto_cenzúra] érzés,hogy ha simán nyernek akkor azt mondjuk ok...
de az h minden meccsüket hatalmas mákkal nyerik az vicc.
De vszont a mi sorsolásunk rohadt nehéz, és még most jön a java!
Am. ha kihasználtuk voln a alehtőségeinket, akkor nem lett volna szükség megint az utolso percben lőtt golnaak.
De az biztos h ma rohadt rosszul jáccottunk, és nem érdemeltük meg a győzelmet, de hát ez van.
Sztem győztök az Atletci ellen vhogy, bár ha az utobbi hetek barca játékát nézzük, akkor nem biztos sőt!
A mai meccset mi tettük magunknak szorossá, és ez két játékosnak köszönhető: Gago és Cannavaro...
Gagonak semmi keresni valója acsapatban, de nyerünk valahogy, és ez a lényeg!
HALA MADRID!
- Mihu
- Director del Fútbol
Jobban járok ha lelépek a fórumról mert egyszerűen nem bírom visszafogni magam...ez volt a hetem megkoronázása...megbuktam KRESZ-en, kaptam 3 db 1-est és most még ez is....jobb ha nem vagyok most gépközelben.....

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
na de jó egyik percbe még majd nem az egekbe voltunk a boldogságtól most meg ....... 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
de ebbe az a [auto_cenzúra] érzés,hogy ha simán nyernek akkor azt mondjuk ok...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Teljesen igazad van, de ez nagyon dühítő, sok fórumozónakBoixos írta:Fiatalok! szerényebben! ez a meccs a gyökereknek állt, aztán egy kicsit fellélegezhettünk, de végülis odaértek. nem baj, majd más elveszi tőlük a pontot.
mi pedig MEGVERJÜK MA AZ ATLETIKÓT!
elborúlt az agya, köztük nekem is. Nem BAJ meg kell ölni a kismargót...
-
- Llegenda del Barça
Fiatalok! szerényebben! ez a meccs a gyökereknek állt, aztán egy kicsit fellélegezhettünk, de végülis odaértek. nem baj, majd más elveszi tőlük a pontot.
PUYOL-XAVI-INIESTA