Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.01.25. 20:58:18

Kezdi felvenni a ritmust ez tény, de azért a mostani Messi messze van a csúcsformájától, de így is kiegyensúlyozottabb sztem. Meg vhogy Messi erősebbnek, magabiztosabbnak látszik számomra.
sergio89
Barça B

2006.01.25. 20:53:49

azért sztem robinho bőven kezdi felvenni ritmust mostmár nem egyértelmű ....messii fölénye és ezt egy pártatlan észre is veszi de itt majd lehurognak!!!na de mind1
rightec
Barça C

2006.01.24. 20:19:59

elolvastam az utolsó pár hozzászólásotokat, és azt kell mondjam (szinte) mindenben igazatok van. Capello mért jönne egy süllyedő hajóra egy tuti csapattól?--> Capelonak ez egy kihívás lenne. Az már csak személyeskedés hogy nem nagyon szeretnék olasz edzőt a csapatba, nem akarom a Madridot 80percen keresztül védekezni látni. Meg az a Caro egyelőre nem olyan rossz. Talán ő lesz a következő Del Bosque utód :D remélem. Én is jövőre izgisebb bajnokságot szeretnék látni, de én jobban örülnék egy BL-nek személy szerint :) meg az KÉPTELENSÉG hogy Perez elnöksége alatt Ronaldot, Helguera-t, Carlos-t elküldjék. De legalábbis Ronie-t biztos NEM fogja elkergetni Perez... Carlos talán megy olajat fúrni, Helguera meg nem túl jó szerintem, ő is talán elmehet, de Ronie nem fog. Én Perez helyébe megvárnám az év végét, és az elért eredményeket, meg h a csapat növekvő tendenciát mutatott-e... addig hagynám Caro-t a padon.
HALA MADRID!!! HALA MADRID!!!
ULTRAS SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zizou est le meilleur!!!!!!!
Léfe
Entrenador del Barça

2006.01.24. 15:28:19

Hát igaz, hogy sok jó csapatból lesz jó bajnokság, de nekem jó igy is. Capello is a pénzből él, és bármit mond az még lehet másképpen is. Az is biztos, ha jön hoz olaszokat, meg védekezőket és nem lesz kiszolgáltatott a védekezés miatt.
Szerintem a világ talán legjobb edzője. Alighanem igen komoly játékosmozgás lenne a Reálnál. Őnála csapat lenne a Reál. Nekem az a véleményem - ez reánk is vonatkozik, minden évben 1-2 uj ember kell a keretbe. Bárki megfigyelhette a nagy periodusok egy csapat életében 2,3 max 4 évig tart és jön egy kis vagy nagyobb pangás. Ez minden csucscsapatnál igy volt, pedig sokszor a régi játékosok maradtak - talán ezért is.
Fecó
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.24. 14:44:55

Persze egy erős reál színvonalas bajnokságot garantál kemény rangadókkal, kiélezett küzdelemmel, de én már úgy kezdtem megszokni ezeket a nyugodt idényeket, hogy szervezetem nehezen viselné el az izgulós, utolsó meccsen eldőlős, vérfagyasztós bajnokságot! Szerintem. :roll:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.01.24. 14:35:33

Jó lenne ha újra ellenfél lenne a Real,(még most is lehet az, de ennek sztem kicsi a valószínűsége), viszont nyártól sztem Eriksonnal, esetleg Capelloval újra ellenfelek lehetnének, mi is csak erősödnénk, és kiélezett harc lenne a csapat között. Nem mintha a mostani álapottal bajom lenne, csak úgy izgalamsabb lenne, ami számomra is jobb lenne.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.24. 14:20:08

Az egésszel csak az a bajom, hogy ha Capello valamit a fejébe vesz, akkor azt meg is csinálja.... :? A Real pedig - a jellenlegi állapotában - kihívás lenne neki. Nem csodálkoznék, ha tényleg az ővé lenne a lista... Jövőre lehet, hogy ellenfél lesz a Real??? Nem lenne rossz. :) Az idei bajnokság - eddig - túl sima. :? Nem a Barça hibájából!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.24. 14:08:35

Végülis ha menni akar, akkor menjen, de vmit a madridisták félreérthettek, szerintem Capello az Álmok Színházára gondolhatott, mert csak blézeresfivérek és a fogtündér teljesíthet ilyen álmokat :D
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2006.01.24. 14:01:56

Capello már többször lenyilatkozta, hogy elképzelhető, hogy nem hosszabbítja meg a Juvéval a 2007ben lejáró szerződését, mert szeretne újra külföldön dolgozni.
Kép
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.24. 13:48:37

De télleg, ha ott hagyja a masszív Juvét, ahol már a kedvencei jáccanak, akkor +érdemli... :o
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.01.24. 13:25:57

Charlie írta:Érdekes dolgok történnek a szomszéd házatáján :wink:

Capello Madridban? :arrow: A fekete lista
C.
Ez kamu..legalábbis nem tartom valószínűnek ,hogy ilyen feltételek mellett idehozzák..meg azt sem,hogy a Juve elengedi..
,,Azt hitted, hogy mi történt."
igeorgy
Jugador del Barça

2006.01.24. 13:14:52

Most komolyan Capello miért hagyná ott a tutit a zavaros madridért...ráadásul a "listás" játékosok zöme megintcsak védekező, a leendő kiszemeltek pedig nem, emellett nem hinném, hogy most ők szívesen kiruccanának a főváro$ba legyen az edző a talján v sem. :roll:
Charlie
Öreg Harcos

2006.01.24. 12:23:30

Érdekes dolgok történnek a szomszéd házatáján :wink:

Capello Madridban? :arrow: A fekete lista
C.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.23. 23:03:20

LG írta:Azért sztem Deco, Ronie, Etoo, Van Bommel már sztárok voltak akkor is amikor jottek. Larsson is, csak már akkor se volt fiatal. De igaz, h igazi nagy játékosok itt váltak beloluk. Az elozo elonkség viszont vette rendesen a sztárokat, mégse ment vele semmire, mint most a madrid.
Deco igen! Larsson igen! Ronaldinho jó úton haladt felé, de itt lett világsztár! Eto'o spanyol honban jó névnek számított, de világsztár itt lett! Van Bommel jó játékos, de szerintem nem akkora durranás. Messi viszont itt lett sztár és lesz világsztár! Guily meg sztár játékosnak számított (BL sarkazós gól), de - szvsz - soha nem lesz világsztár.... Puyol is itt lett sztárvédő!
Azért jók vagyunk sztárépítésben! 8)
By red
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.23. 21:35:48

Azért sztem Deco, Ronie, Etoo, Van Bommel már sztárok voltak akkor is amikor jottek. Larsson is, csak már akkor se volt fiatal. De igaz, h igazi nagy játékosok itt váltak beloluk. Az elozo elonkség viszont vette rendesen a sztárokat, mégse ment vele semmire, mint most a madrid.
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2006.01.23. 20:07:20

hat mikor megvettuk Ronie-t akkor kezdett "sztar" valni belole, van bommel ingyen jott, de o inkabb a psv-nel volt sztar, larsson is ingyen jott, deco, giuly ezek a vetelek sose haladtak meg a 30-40 millios vetelarakat, amelyben a reklamszerzodest is vasarolna a csapat, u.h. nem latom ki itt a "sztar"...
rightec
Barça C

2006.01.23. 19:49:54

Ezért is utálom az egész bagázst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kösz, én is szeretlek.
margitista.hu
madridista.hu. ilyen van. margitistát nem ismerek, azt kereshetitek!! 8)
Az egyébként engem is idegesít, hogy mindig mindenki vmi új "sztárt" akar igazolni. Cicinho nem mondható európai sztárnak(mivel csak most jótt át) Cassano-t meg majd meglátjuk hogy muzsikál. Amúgy ha ki fog öregedni Zidane, akkor "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" lesz a helyére igazolni vmi nagyon jó irányítót/balost. Ide nálunk mindenkinek más ötlete van, hogy kit kéne, nem is az a lényeg, a lényeg az, hogy nem lehet az a valaki vmi ratyi játékos. És most szóba jött Gago is, a Boca fiatal középpályása.
Belátom nálunk elég sok volt a "sztár"igazolás mióta Perez itt van, nem is szeretném felsorolni. De azért náltok is akad egy-egy vásárolt "sztár". ;)

üdv!
HALA MADRID!!! HALA MADRID!!!
ULTRAS SUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zizou est le meilleur!!!!!!!
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.01.23. 16:16:10

Morminho írta:
Keelhaul írta:Nálatok sincs valami túl sok saját nevelés...
Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Messi, Iniesta (mondjuk Messi és Iniesta csak félig saját nevelés), Gabri.

A többivel egyetértek :)
Iniesta és Messi hivatalosan saját nevelésnek számítanak.
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.23. 13:27:25

Keelhaul írta:Erre csak annyit mondanék, hogy Ronaldinhoról meg valami elképesztően ostoba képregény jelent meg.
Erre csak annyit mondok, hogy anno Peléről is jelent meg. Gyerekeknek szánt újság, nem felnőtteknek...
By red
Morminho
Entrenador del Barça

2006.01.23. 13:19:25

Keelhaul írta:Nálatok sincs valami túl sok saját nevelés...
Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Messi, Iniesta (mondjuk Messi és Iniesta csak félig saját nevelés), Gabri.

A többivel egyetértek :)
Vito
Llegenda del Barça

2006.01.23. 13:18:52

sztem nem a hozzád hasonló hozzászólokra gondoltak itt a fiúk. de ha megnézed a legjobban pörgetett topic az "igazolás-topic".
na meg a taktikai felállások. az a kedvencem.

egy nap megjelenik vagy 10 (!) különféle csapat, különféle játékosokkal, akiknek a nagy része még csak nem is került eddig szóba a Madriddal.
ez egyébként nem baj, csak szembeötlő nyilván minden arra látogatónak.
Keelhaul
Jugador del Barça

2006.01.23. 13:10:46

Erre csak annyit mondanék, hogy Ronaldinhoról meg valami elképesztően ostoba képregény jelent meg. (Beckman kampánya egyébként minden jóízlésű 2 évnél régebbi Madrid drukkert irritál)
Nálatok sincs valami túl sok saját nevelés...
Azért Nálunk legalább Guti, Casillas, és mostanában Mejía is elég sok lehetőséget kap. Soldado is elég sokat játszott mostanság, dettó igaz ez Balboára, aki szerintem jobb, mint Beckman.

Gutiról: Caronál alapember

Amúgy ez az igazolás dolog nálunk igenis probléma, (mondjuk az kétségtelen, hogy elöl nem sok mindenki kellene) de hiányposzt a vkp és a balszél, ahol 1 épkézláb játékosunk nincs. Robinho is kényszerből játszik ott. Reálisan Gago és Luque vethető föl, mint értelmes igazolás, illetve valaki RC helyére. A másik: a keret átlagéletkora elég magas:

30+ : Zidane Carlos
29 év körüli Raúl Guti Salgado Helguera Ronaldo Gravesen Beckham

Elég sok közte az alapjátékos.Ilyen körülmények között nyilván igazolásra is szükség van...Nem lehet minden játékost saját nevelésből pótolni.

6-7 év múlva nálatok sem lesz ez másképp, addigra a mostani garnitúrátok 30 körül lesz, tömeges igazolásra lesz szükség, ha nem cserélitek őket folyamatosan,(és miért cserélnétek, semmi sem indokolja) És nem minden utánpótlás játékosotok Messi, nekünk se Casillas vagy Guti...

Ha valamin, akkor ezen nem kell sipákolni, ráadásul ti is nagyon akartátok Henryt, tele volt vele minden lap, pedig [auto_cenzúra] felesleges, és nem is oly fiatal... Lampard is nagyon Barcás volt már, persze ezen senki sem sírt, nem is lett volna miért, mindenki azt veszi meg akit tud és akit akar.

Kapitalizmus van. Az AC Milanban is hemzsegnek a saját nevelések, dettó Inter, dettó MU, dettó Cselzi, stbstbstb.
Nem tudom, miért lenne ideális az Athletic Bilbaot követni, bár pl Urzaiz Real nevelés...
Petixy
Jugador d'estrella

2006.01.23. 10:44:11

De legalább Casillas meg Gutigörl saját nevelés náluk.Bár guti csak akkor szokott játszani,ha negy baj van.Szóval nem összevásárolt,csak a csapat 91%-a!de sokan ezt a bizniszfocit szeretik,meg sokan azért nézük őket,mert a találkozások minden második részében megjelenik Bekem. :D
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.01.23. 10:37:59

Azért sok igazságot is mondott Ordog...
A reál mindig ha nem megy,nem azt mondják: ennek meg ennek javulnia kellene,hanem inkább xet meg y-t meg kell venni,és csudaklassz.megvették x-et y-t és mégsem jó.na akkor most mi van?
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Bercy
Entrenador del Barça

2006.01.23. 09:41:42

rightec írta: Szerintem Etoo az aki mindig mindent bepotyáz, tisztára mint Van Nistelrooy.
rightec: ha gyakrabban tekintenél meg Barca meccset akkor nem mondanál ilyet!
Tény, hogy Eto'o-nak is vannak lesipuskás góljai, de Raul Blanco ebben verhetetlen!!!
Eto'o az az focista aki 3 méteren belül 2 métert ver a védőre. Azt hiszem ezzel Te is tisztában vagy csak éppen bele akartál kötni. :wink:
Lezárt