2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Deco igen! Larsson igen! Ronaldinho jó úton haladt felé, de itt lett világsztár! Eto'o spanyol honban jó névnek számított, de világsztár itt lett! Van Bommel jó játékos, de szerintem nem akkora durranás. Messi viszont itt lett sztár és lesz világsztár! Guily meg sztár játékosnak számított (BL sarkazós gól), de - szvsz - soha nem lesz világsztár.... Puyol is itt lett sztárvédő!LG írta:Azért sztem Deco, Ronie, Etoo, Van Bommel már sztárok voltak akkor is amikor jottek. Larsson is, csak már akkor se volt fiatal. De igaz, h igazi nagy játékosok itt váltak beloluk. Az elozo elonkség viszont vette rendesen a sztárokat, mégse ment vele semmire, mint most a madrid.
kösz, én is szeretlek.Ezért is utálom az egész bagázst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
madridista.hu. ilyen van. margitistát nem ismerek, azt kereshetitek!!margitista.hu
Iniesta és Messi hivatalosan saját nevelésnek számítanak.Morminho írta:Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Messi, Iniesta (mondjuk Messi és Iniesta csak félig saját nevelés), Gabri.Keelhaul írta:Nálatok sincs valami túl sok saját nevelés...
A többivel egyetértek
Erre csak annyit mondok, hogy anno Peléről is jelent meg. Gyerekeknek szánt újság, nem felnőtteknek...Keelhaul írta:Erre csak annyit mondanék, hogy Ronaldinhoról meg valami elképesztően ostoba képregény jelent meg.
Valdes, Puyol, Oleguer, Xavi, Messi, Iniesta (mondjuk Messi és Iniesta csak félig saját nevelés), Gabri.Keelhaul írta:Nálatok sincs valami túl sok saját nevelés...
rightec: ha gyakrabban tekintenél meg Barca meccset akkor nem mondanál ilyet!rightec írta: Szerintem Etoo az aki mindig mindent bepotyáz, tisztára mint Van Nistelrooy.