Sajnálnám, ha nem kapna lehetőséget, amikor még egy Gudjohnsen is kapott. Bár, ha belevonnák a Ribery-üzletbe, valahogyan kibírnám.

Sajnálnám, ha nem kapna lehetőséget, amikor még egy Gudjohnsen is kapott. Bár, ha belevonnák a Ribery-üzletbe, valahogyan kibírnám.
Ez valóban egy jó kérdés, jó múlt korába én is gondolkoztam rajta, kellene egy csere jobbszélső Alves mögé. Azt hiszem jobbszélső, jívtsatok ki, ha nem így van!Cáceres14 írta:bocsánat,hogy itt kérdezem meg de a Barca már nem akarja leigazólni azt a ghánai védőt akit kinézet Samuel Inkoomot?
6 játékosnak kéne lennie a kezdőben ezekből, mindig, ha jól tudom Blatter terve szerint, 2012-ben. Ezekből Neville, Giggs, Scholes addigra sehol sem lesz. És mostanában már a mu sem arról hires, h a sok angolt igazolná...Sztem Fregusson azért okoskodik, mert addigra visszavonul, szóval nem lesz gondja ilyennel, igy könnyű. Másrészt, tartom, h igy igazságtalan, h az angoloknál a skótok, az irek, meg a velsziek nem számitanak külföldinek. Bakker, külön válogatottjuk van, kell ennél több érvbarca99 írta:Neville, Carrick, Scholes, Giggs, Ferdinand, Wes Brown, Rooney, Fletcher, O'Shea... lehet, hogy van még.Nem állandó kezdők, de Fergie rotál rendesen, szóval játszanak.
Akkor bocs,nem tudtam erről a szabályról.barca99 írta:Igen, én is így tudom, ezért is írtam mindenkit.CFirpo3 írta:Tudtommal Angliában nem számítanának légiósnak a szigetországiak (welszi, skót), ha bevezetnék ezt a szabályt.
Azért nem egy szines bőrű játékos játszik. Mondjuk a Fradi...Ronaldinho&Barca írta: Ilyen gond legalább szerény hazánkban nincsen...
Igen, én is így tudom, ezért is írtam mindenkit.CFirpo3 írta:Tudtommal Angliában nem számítanának légiósnak a szigetországiak (welszi, skót), ha bevezetnék ezt a szabályt.
Igy azért az angoloknak jelentős előnye lenne a többi európai országgal szemben, hiszen 5 ország játékosai közül válogathatnának, könnyebb mint 1ből.CFirpo3 írta:Tudtommal Angliában nem számítanának légiósnak a szigetországiak (welszi, skót), ha bevezetnék ezt a szabályt.
John O'Shea pedig ír.Saviola írta:Giggs walesi,Fletcher skót,a többi ok.barca99 írta:Neville, Carrick, Scholes, Giggs, Ferdinand, Wes Brown, Rooney, Fletcher, O'Shea... lehet, hogy van még.Nem állandó kezdők, de Fergie rotál rendesen, szóval játszanak.
Giggs walesi,Fletcher skót,a többi ok.barca99 írta:Neville, Carrick, Scholes, Giggs, Ferdinand, Wes Brown, Rooney, Fletcher, O'Shea... lehet, hogy van még.Nem állandó kezdők, de Fergie rotál rendesen, szóval játszanak.
hát ez marha állatbali 15 írta:A Newcastle Manchester meccsen CR7 beszólt az Newcastle egyik védőjének Steven Taylor-nak hogy"rosszul fociztok!" Mire Taylor: "Te pedig csúnya vagy!".
Erre dulakodni kezdtek(Korábban Taylor szájba verte Ronaldo-t)
Steven Taylor:Ó én hősöm![]()
![]()
20+Hleb........Fernando írta: Mondjuk egy 25 millió+Keita/Gudjohnsen akcióba benne lennék