Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még mindig Getafelionelmessi19 írta:Na jó éjt mindnekinek, nem leszek csak Péntek estétől, szurkoljatok helyettem is a Getaffe elleni meccsen!!
Őszintén szólva a hajrában szerintem a legmeglepőbb dolog is megtörténhet, pl. a Madrid kikaphat a REcrétől 3-0ra..ozsimiki írta:Hozta a Madrid a meccset,megérdemelten,mivel Ők kihasználták a helyzeteket,Sevilla meg nem! Ennyi!
Maradt a 2pont,nekünk,és a Madridnak is egy nehéz meccse lesz idegenben,a többit mindkét csapatnak kötelező hozni,ha ugyanaz az eredmény születik a nehéz meccsen,akkor Bajnokok vagyunk,ha Madrid behúzza,mi meg esetleg kikapunk,akkor Madridé az arany nagy valószínűséggel!
Szóval ahogy nem oly rég írtam,a Mumus ellen fog eldőlni ez a Liga szntem! X abban az esetben jó,ha Madrid nem győz Zarában,ha győz,akkor nekünk is győzni kell kismadridban
Nem láttam a meccset, szval nem erre a mai meccsre alapoztam a Cicinhoval kapcsolatos hsz-t.sergi1989 írta:cicinho ma nem volt jo sztm! puerta elég jól megélt az oldalán!azon viszont meglepődtem hogy robinho ilyen jol átudta játszani alvest!
Oké, öccsesergi1989 írta: jah és hogy nem tudjuk mi a cibeles?? ne röhögtess öccse! !
Azért még Diarrát elviselném a kp-nsergi1989 írta:csak cassi és ramos férnebe a ma barcába és ez nem vitatható sztm..!
Szerintem meg totál más a két stílus, épp ezért nem lehet összehasonlítani. Inkább úgy mondanám, végeredményét illetően hasonló a dolog.Game90 írta:Játékban kb egyenlő szinten állunkel fuero írta:De el kell ismernem ma egész jók voltatok. De még fejlődnötök kell hozzánk![]()
Ezt csak azért írtam h ne higgyék azt egyből h jobbak nálunk.Game90 írta:Játékban kb egyenlő szinten állunkel fuero írta:De el kell ismernem ma egész jók voltatok. De még fejlődnötök kell hozzánk![]()
Ebben van valami Sergi, csak ezt mindig elfelejtitek megemlíteni...Game90 írta:Csak a kisebb meccseken nemsergi1989 írta:MI IDEGENBE és RANGADÓKON is tudunk nyerni
Játékban kb egyenlő szinten állunkel fuero írta:De el kell ismernem ma egész jók voltatok. De még fejlődnötök kell hozzánk
már kezdtem megijedni h kötözködni jöttél te is, de végre vmeik madridistának van esze és egy "jó" meccs után már nem menne a cibelesre. De el kell ismernem ma egész jók voltatok. De még fejlődnötök kell hozzánksergi1989 írta:ien rangadó mérleggel mint ami nektek van? hát nem tudom irhattok sok mindent mibe jobb a barca,de csak annyival hogy kis [auto_cenzúra] csapatokat megveri semmi mással ! jah és hogy nem tudjuk mi a cibeles?? ne röhögtess öccse! sztm az egész azon mulik hogy tudunk e zaragozába nyerni és mivel MI IDEGENBE és RANGADÓKON is tudunk nyerni akkár lehet esélyünk is!de ezzel eggyütt is 60-40 az esély a javatokra sztm!
Csak a kisebb meccseken nemsergi1989 írta:MI IDEGENBE és RANGADÓKON is tudunk nyerni
Mintha csak a marcat olvasnám.Game90 írta:IsmétVisszatért a galaktikus Real Madrid, bánkódhat a Sevilla. NSO
![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=140790
Game90 írta:Ok, Bandi, vagyis szőke kapitánylionelmessi19 írta:Andris is vagyok, ha vkinek egyszerűbb...![]()
![]()
AM lesz a legkeményebb, ha azt hozzuk, akkor meglehet a bajnokság.
Game90 írta:Ok, Bandi, vagyis szőke kapitánylionelmessi19 írta:Andris is vagyok, ha vkinek egyszerűbb...![]()
![]()
AM lesz a legkeményebb, ha azt hozzuk, akkor meglehet a bajnokság.