Ok, Bandi, vagyis szőke kapitánylionelmessi19 írta:Andris is vagyok, ha vkinek egyszerűbb...![]()

AM lesz a legkeményebb, ha azt hozzuk, akkor meglehet a bajnokság.
Ok, Bandi, vagyis szőke kapitánylionelmessi19 írta:Andris is vagyok, ha vkinek egyszerűbb...![]()
Jó dolog a pesszismistának lenni, de azért nem vagyok mindig az.Game90 írta:Átveszem Los szokásátZozzy 5 írta:Date 34 Sun 13 May 19:00 FC Barcelona - Real Betis
Date 35 Sun 20 May --:-- At.Madrid - FC Barcelona
Date 36 Sun 27 May --:-- FC Barcelona - Getafe CF
Date 37 Sun 10 Jun --:-- FC Barcelona - RCD Espanyol
Date 38 Sun 17 Jun --:-- Gimnàstic - FC Barcelona, sztem nagyon nehéz lesz. Betis, Espanyol és a Gimnástic győzelem 100.
Ha az Atleticón kivül akármelyiken is pontot veszítünk ilyen első csapattal, mint ami nekünk van, hát meg is érdemeljük a buktát. Csak hozzuk azt a fránya Atleticóóóóóóóóót!!!Zozzy 5 írta:Date 34 Sun 13 May 19:00 FC Barcelona - Real Betis
Date 38 Sun 17 Jun --:-- Gimnàstic - FC Barcelona
.
Andris is vagyok, ha vkinek egyszerűbb...Game90 írta: 1, 3, 3, 1, 3Sztem ennyi pontot szereznek majd a következő meccseken. Szóval hasonló a tippem, mint lm "horgász" 19-nek
![]()
Átveszem Los szokásátZozzy 5 írta:Date 34 Sun 13 May 19:00 FC Barcelona - Real Betis
Date 38 Sun 17 Jun --:-- Gimnàstic - FC Barcelona
Ja és persze bekem sárgáját is elfogják törölni amien mákosak.Game90 írta:10 hsz-ben?el fuero írta:Mibe fogadunk h eltörlik Robinho piros lapját?![]()
De sztem nem törlik el.
Tökéletesen egyetértek!Rivaldo11 írta:Csak én nem tartok tőlük?
Kevesek a bajnoki elsőséghez. Ahhoz nekünk nagyon rosszul kell játszani.
Nem veszitünk több pontot, mint amennyit ők fognak. Ez elég is lesz.
És mostmár nem igazán lesz nehéz ellenfele a Madridnak.Game90 írta:Csak mostanában nem valami fényes a játék, játszunk még az Atleticoval, ami kemény meccs lesz. De ameddig nyerjük a meccseket, addig nincsen baj. De nagyon kemény lesz ez a bajnokságLos Banditos írta: Én is egyre jobban kezdek félni a Madridtól.Bár ameddig mi is hozzuk a meccseinket, nem nagyon zavar.
10 hsz-ben?el fuero írta:Mibe fogadunk h eltörlik Robinho piros lapját?
1, 3, 3, 1, 3Pedro írta:Na akkor Madrid további meccsei:
Espanyol (o)
Recre (i)
Deportivo (o)
Zaragoza (i)
Mallorca (o)
Game90 írta:Csak mostanában nem valami fényes a játék, játszunk még az Atleticoval, ami kemény meccs lesz. De ameddig nyerjük a meccseket, addig nincsen baj. De nagyon kemény lesz ez a bajnokságLos Banditos írta: Én is egyre jobban kezdek félni a Madridtól.Bár ameddig mi is hozzuk a meccseinket, nem nagyon zavar.
Csak mostanában nem valami fényes a játék, játszunk még az Atleticoval, ami kemény meccs lesz. De ameddig nyerjük a meccseket, addig nincsen baj. De nagyon kemény lesz ez a bajnokságLos Banditos írta: Én is egyre jobban kezdek félni a Madridtól.Bár ameddig mi is hozzuk a meccseinket, nem nagyon zavar.
Én sem nézem le a margót...Csak az ilyen "olyan vagyunk mint egy nagy család" nyilatkozatok sztem egy kis elbizakodottságra utalnak náluk.lionelmessi19 írta:Nem mondom, h én (bár példát kőne mutatnom) nem fogom az orruk alá dörgölni a dolgot, ha úgy esik majd... de egyenlőre látva a real hajráját, kicsit óvatosabban nyilatkozok a dolgokról egyelőre..Zozzy 5 írta:Ezt mindneki elismeri, de a madridnál most sem hazuttolják meg öngamukat. Megint nagyon beleélik magukat ezért sokkal jobban fájhat majd a koppanás nekik.lionelmessi19 írta:Bodi, azért még mi is pofára eshetünk...![]()
csak kisebb rá az esély.
Zaragozában és Espanyolban bízom, h elpáholják őket, de legalább mind2 jó egy x-re...Pedro írta:Na akkor Madrid további meccsei:
Espanyol (o)
Recre (i)
Deportivo (o)
Zaragoza (i)
Mallorca (o)
Szóval biza', oda kell rájuk figyelnünk, de talán az utolsó fordulót leszámítva még lesznek azért kemény meccseik!
Én is egyre jobban kezdek félni a Madridtól.Game90 írta:Mostanában nagyon nyerik a döntőiket, csak nehogy beérjenek nevető harmadikként![]()
+ kicsit "felnőttebb" emberekkel. Ez a gyerek sztem alig múlt 10 éves...Annak viszont én is örülnék, ha normális madridistákkal meg lehetne vitatni a dolgokat.lionelmessi19 írta:Majd holnap elolvassa.Zozzy 5 írta: Hagyjad Lio, sztem már lefeküdt aludni![]()
Igazából Sergin kívül kihalt ez a topic, nem ártana néhány madridistával azért megbeszélni az ilyen meccseket, csak mondjuk a mellékelt ábrától eltérően kicsit "felnőttebb" stílusban.
Nem mondom, h én (bár példát kőne mutatnom) nem fogom az orruk alá dörgölni a dolgot, ha úgy esik majd... de egyenlőre látva a real hajráját, kicsit óvatosabban nyilatkozok a dolgokról egyelőre..Zozzy 5 írta:Ezt mindneki elismeri, de a madridnál most sem hazuttolják meg öngamukat. Megint nagyon beleélik magukat ezért sokkal jobban fájhat majd a koppanás nekik.lionelmessi19 írta:Bodi, azért még mi is pofára eshetünk...![]()
csak kisebb rá az esély.