Dettó.. és az is vicc, hogy minden meccsen máshogy állunk ki. Annyira kiszámíthatatlanok vagyunk szerinte, hogy már a játékosok se tudják mit kéne játszani.. És sztem az is az ő sara, hogy nem tud elszakadni Xavi, Busi kp-tól.. mindenki látja, hogy nem működik, ha ő nem veszi ezt észre, akkor tényleg baj van.
A kiemelt rész nekem nagyon tetszik.
Enrique egyszer úgy fogalmazott, hogy azért nincs abszolút kezdő, hogy senki se lazsáljon, érezzék a játék súlyát, hogy bárki bármelyik pillanatban pályára kerülhet...Na ez szerintem hülyeség. Guardiola vezetése alatt nem volt ennyi varriálás a kezdőt illetően, és akkor mi voltunk a világ császárai. Volt egy istenkirálycsászár kezdő csapatunk, a 100%-os, és csak akkor került ki 1-1 ember a kezdőből, ha sérült volt. A csapat öszeszokott, érezték egymás mozdulatait a sajátjaikban, ezért volt az az őrületes tiki-taka, ami most nincs meg. Játszunk Cordoba ellen Messivel, Neymarral, Suarezzel, Iniestával, Rakiticel, Busquetsel...Aztán a Levante ellen Munir, Pedro, Messi, Xavi, Rafinha, Mashc...és így tovább. Ez beteges. Véleményem szerint, amióta Enrique az edző, egyetlen egy ismétlődő felállásunk sem volt, folyton keverte a kezdőt.