Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát azért technikailag nem volt az olyan könnyen kivitelezhető, le is csúszott a lábáról. Igazából én inkább Bommel helyzeteinél fogtam a fejem, főleg amikor visszatehette volna Larssonnak, de Eto'o-tól sem ezt szoktuk meg.Rapika írta:Szépen rúgta mellé a 150%os ziccert!![]()
Decora mindenképpen szükség van!Sanyialó írta:Én azt gondolom mióta Xavi nincs azóta Deco-ra még nagyobb teher hárul, és szerintem fantasztikusan oldja meg. Hajt, robotol és amikor eldölt a meccs elkezd szórakoztatni.
Hihetetlen hasznosan játszik.
Remélem még sokáig látjuk BARCA mezben.
Ha az 150%-os ziccer volt akkor Van BomeLLé menyi volt, és Ronié és EtooéRapika írta:Szépen rúgta mellé a 150%os ziccert!![]()
Ja, már az elso 5 percben 3x szerelt a kozéppályán, hihetetlen mennyit dolgozik.redlions írta:Azért a mai meccsen is látszott, hogy milyen fontos láncszem. A csapat érdekeit tartja szem előtt, nem pedig a látványos játékot (amit tud) és ebből a szempontból ő a legnagyobb játékosunk! Remélem nagyon sokáig nálunk játszik.
De még milyen szépek! Azthiszem pl. Sergio kapott tőle egy nagyon csúnya bőrt. Volt róla egy fain kis lassítás pont a Depor játékos arcát mutatták miután benyalta a cselt:) vicces volt.redlions írta:Apám, de szép megmozdulásai voltak.
B-A-R-O-M-S-Á-G! ! !Barcafan92 írta:Ha Henry jön akkor Deco megy az Arsenalba!![]()