Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.09.30. 18:39:56

Egy dolgot kellene meglátni. A magyar futball klubszinten megrekedt, amiben számos tényező szerepet játszott. Ha csak az alaptételt veszem, tehát, hogy a mai labdarúgás már majdnem teljes egészében üzlet, akkor nem is kell tovább magyarázni, a legfontosabb tényező hiányában már kereshetünk utánpótlásképzést - természetesen a Bozsik-programnak volt eredménye, de összességében erőtlen, kevés, alulfinanszírozott projekt volt -, motivációt, színvonalat, és ami a legfontosabb, befektetőket: mi volt a tendencia az utóbbi két-három évtizedben?

Az MTK-ról kár szót ejteni, mára csoda, hogy egy ilyen utánpótlásból üzletet csináló együttes a bajnokság élvonalához tartozhat. A másik véglet, bár sok minden dologban hasonló, a Ferencváros, ahol Torgyánéktól kezdve Furulyá$ékon át a pénzmosás és a klub szétlopása folyt, s ezen belül minden egyes klubnál ott volt a probléma.

A DVSC-t egy ember megmentette, igaz azt kár lenne forszírozni, hogy miként. Eljutottak egy olyan szintre, melyre magyar klub évtizedek óta képtelen volt, ez végül a Bajnokok Ligáját jelentette.

Ez az első lépés, s realistán nézve, teljesen rendben van, hogy még kilóg a mezőnyből a Loki, de mért kell undorító módon dobálózni a magyar futball halálhörgésével és Platinivel, amikor csak meg kellene látni, hogy egy az egyetlen út, ami a következő lépcsőfokot jelentheti.

Nem kell a mellébeszéd, Platini - nem feledve a Közép-európai érdekeltségeit sem - pontosan azért adott ilyen lehetőséget többek közt a DVSC kezébe, hogy ki tudjon lépni a saját árnyékából, és ha okosan csinálják, le is tudja küzdeni jelenlegi korlátait, valamint az európai futball középmezőnyébe fel tudjon zárkózni. Ez ilyen szintű bevétel nélkül elképzelhetetlen, ez a BL-szereplés számos kisebb-nagyobb folyamatot indít be, ami nélkül még az általam remélt következő lépcsőfok (úgy 10-20 éves időintervallumban), tehát legalább egy görög bajnokság szintjére lépés..., nem lehetséges.

A válogatott legnagyobb problémája a jelenleg is fejlődőben lévő, de hogy csak egy példát említsek: az ukránhoz képest gyerekcipőben járó utánpótlásképzés kulcsa a bajnokság színvonalának emelkedésében van, ami pedig ezzel az MLSZ-el, valamint befektetők nélkül elképzelhetetlen tovább vinni.

Erre most adott a sansz, a DVSC revolúción mehet keresztül - nem beszélve arról, hogy nagyon is megdolgozott a főtáblára kerülésért, valamint érezhetően, ha másképp nem, de erőnlétben rengeteget lépett előre -, hozzáértő, gondos, profi munkával az első csapat lehet, mely rendszeres európai kuparésztvevő, s ez indíthatja be a folyamatot a magyar bajnokságban is.

Elég csak arra gondolni, hogy milyen motivációs és közösségi erőt hordoz magában az idei szereplésük, s ha folytatni tudják a megkezdett, évek óta tartó építő jellegű munkát, természetesen még nagyobb sebességi fokozatba kapcsolva, akkor az gócpontja lehet egy folyamatosan fejlődő NB1-nek, országos, professzionális utánpótlásképzésnek, amihez futballozni vágyó és nem csupán alibiző, megélhetési fiatalok szükségesek, és végre ismét üzleti lehetőséget fognak látni a befektetők a magyar futballban, ahogy azt meglátták a kilencvenes évek elején Oroszországban, Ukrajnában és így tovább. Önerőből, ilyen mentalitással ez lehetetlen. A színvonal a mérkőzéseken is meglátszódna, végre értelmet nyerne az igazi szurkolás, a hétvégi családi program, a nézőszám emelkedése tovább növekvő befektetéseket hozna maga után, új stadionokat, és így tovább.

Persze vannak külföldi befektetők most is, de ezek jelen pillanatban csak arra jók, hogy biztos anyagi helyzete legyen az adott kluboknak, bár hosszútávon, főként látva a Debrecent, ez is megváltozhat.

Károgni végképp nem ildomos, sőt...

A Debrecen élt eddig a lehetőségeivel, s ha ez így marad, szép fokozatosan újabb fejlődés indulhat be, ami hosszú távon a magyar válogatott fejlődését is szolgálja. Ezt kellene belátni, s nem realitásról beszélni, mert azt még öreganyám is meg tudja állapítani, hogy jelenleg van ekkora különbség az OL és a Loki között, meg ő is tud anekdotázni és a magyar válogatottal, illetve a magyar futballal, mint reménytelen küszködéssel dobálózni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Léfe
Entrenador del Barça

2009.09.30. 18:35:21

Sehova sem indultunk el, - minden a régi. A Détáris Honvéd, a Verebeses MTK,Győr stb. csak itthon parádézott, külföldön nulla. Itthon ha van egy kis zsozsó fel lehet pumpálni egy csapatot. DE ! Hogyan készüljön fel mondjuk most a Debrecen ilyen ellenfelek ellen a hazai bajnokságban a Honvéd a Vasas a Diosgyőr stb ellen. Képtelenség. A Lyon minden héten a saját bajnokiján jobban megizzad mint most a Loki ellen.
Fecó
kamaj
Capitá del Barça

2009.09.30. 18:26:03

Én tényleg nem értem ezt a negatív hozzáállást.

Őszintén: ki mondta volna a bátrabb Lokistákon kívül, hogy bekerül a csapat a Bl főtáblára a Kalmar, a Tallin vagy a Levszki ellen?
Én is inkább reménykedtem, de elhinni őszintén nem hittem el.
Miért?
Mert sajnos mostanság a magyar klubcsapatok nem nagyon rukkoltak elő meglepetésgyőzelmekkel. A Lokinak sikerült az ami eddig a Fradin kívül nem sikerült senkinek sem: Bl főtábla.
Ez a csapat megérdemli a bizalmat, mert a válogatottal ellentétben nem csak a kötelezőt hozta (Tallin), hanem olyan csapatokat is kiejtett akik ellen nekünk kellett volna kiesnünk. Nincs most mit szégyelnünk, mert ez a csapat megérdemli azt, hogy itt lehet (persze nagy segítség volt Platini is, de utána már meg is dolgozott a csapat a Bl-ért és ezt nem lehet tőlük elvitatni - legalábbis szerintem).

Számomra az a furcsa ezzel a negatív hozzáállással, hogy eddig mindenki gratulált és nagy győzelemként értékelte azt, hogy a Loki ott tart ahol, most meg jönnek a lemondó és a csapat teljesítményét lekicsinylő hozzászólások (nem akarok személyeskedni csak furcsa ez nekem).

Erre a csapatra akkor is büszkék lehetünk, ha 0 ponttal és 0 rúgott góllal esünk ki, mert mutassatok egy olyan csapatot akik az elmúlt 14 évben idáig eljutottak (az utolsó selejtező körbe is igen kevés csapat jutott; emlékeim szerint a Debrecen többször és a ZTE egyszer volt ilyen közel a Blhez).
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.09.30. 18:16:33

Egyébként én egyet értek Halmosi azon nyilatkozatával, miszerint jobb volt az a Loki, amiben ő játszott anno a Manchester United ellen, mint ez a mostani.

Való igaz sokkal egységesebb volt az a csapat, mint ez a mostani. Nekem kicsit szedett-vetett ez a társaság, sokan azért igazoltak ide az utolsó percben nem is túl titkolt szándékkal, mert a BL-ben játszhatnak, és innen elviheti egy külföldi csapat.

Hogy hozzászóljak az előbbi témához: Valami megindult? Nem nem hinném. Nézzük először kicsiben. Debrecen. Könnyű ellenfeleket kapott, és ezt megfejelte egy bravúrgyőzelemmel (Szófia, idegenben). Ennyi amit véghez vittek tulajdonképp. A Pooltól kikaptak idegenbe. Egy gól volt a különbség... mindenki azt hitte ez a mi érdemünk, de szerintem nem. Azon az estén a Pool volt a gyengébb. Nagyban: a válogatott. Dettó ugyanez. Hozzuk, hozzuk a nevesebbnél nevetlenebb edzőket ide, de minek? Ugyanaz a játék, ugyanaz a szisztéma, UGYANAZOK A JÁTÉKOSOK... Állítom ez a Koeman sokat nem csinált mióta ittvan. Én Várhidit hagytam volna még egy kicsit dolgozni. Neki meg volt az elképzelése. Idősebb játékosok és a fiatal tehetséges játékosok társasága... De kirúgtám, mivel ő is CSAK a kötelezőt tudta hozatni a csapattal.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.30. 18:07:46

Rivaldo11 írta:
ElBartimaeus írta: @Messi70! Már elindult valami, épp a folyamat közepén tartunk! Gondolkozz már el légyszíves! Végre volt magyar csapat a bl-ben! Nagy előrelépés!
Kicsit off: a magyar válogatott is elindult egy úton: nem vagyunk pofozógép, sőt hoztuk a kötelezőt, ami már nagy szó, ha megnézzük az elmúlt selejtezőket! Akkor most mi van? Épp elindult valami, csak az emberek többsége nem veszi észre!
Nem akarok pesszimistának mutatkozni, de sehol nem indultunk el. a Debrecen nem azért jutott be a Bl-be, mert "elindult valami", hanem Platini átszervezésének köszönhetően. A válogatott meg...
Komoly csapat ellen, valódi tétmeccsen 14 éve nyertünk utoljára...
Ezek tények. Az elmúlt 10-15 évben több alkalommal is úgy tűnt, tényleg elindult valami ( 98' Bicskei csapat, vagy később, Gellei idején), de az áttörés nem jött, nem jöhetett össze.
A Debrecent pedig nem szabad bántani, ez az eredmény pakliban volt.
Ez a másik. A Debrecen kapott volna egy komoly csapatot, hullot volna rögtön.
kamaj
Capitá del Barça

2009.09.30. 18:03:57

Tényleg nem kötözködésképpen Rivaldo11, de ahhoz, hogy itt legyen a Loki le is kellett tennie valamit az asztalra. Persze nem kicsit segített az is, hogy Platini a kis csapatoknak adott egy hatalmas esélyt a Bl-ben, no de ne feledjük el, hogy kik ellen és milyen teljesítménnyel jutottunk tovább. Mind a Kalmart mind a Levszkit úgy vertük meg, hogy azért igenis megdolgozott a csapat. Én ezt hatalmas áttörésnek érzem, hisz a magyar csapatoknál megszokott volt, hogy még olyan csapatok ellen is ki tudnak pottyanni akik ellen simán továbbmehettek volna, de ehelyett az esélytelenebb sőt mi több néha már lesajnált Debrecen kiverte a nagyképű csapatokat (legfőképp a Levszki gondolok ezalatt).
Szerintem ez bőven haladás, hogy képesek vagyunk olyan csapatot megverni akik sokkal erősebbek nálunk.

Barca99 jó ötlet ez a klub, de nem hiszem, hogy sokan lennénk benne :lol:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.09.30. 15:42:49

ElBartimaeus írta: @Messi70! Már elindult valami, épp a folyamat közepén tartunk! Gondolkozz már el légyszíves! Végre volt magyar csapat a bl-ben! Nagy előrelépés!
Kicsit off: a magyar válogatott is elindult egy úton: nem vagyunk pofozógép, sőt hoztuk a kötelezőt, ami már nagy szó, ha megnézzük az elmúlt selejtezőket! Akkor most mi van? Épp elindult valami, csak az emberek többsége nem veszi észre!
Nem akarok pesszimistának mutatkozni, de sehol nem indultunk el. a Debrecen nem azért jutott be a Bl-be, mert "elindult valami", hanem Platini átszervezésének köszönhetően. A válogatott meg...
Komoly csapat ellen, valódi tétmeccsen 14 éve nyertünk utoljára...
Ezek tények. Az elmúlt 10-15 évben több alkalommal is úgy tűnt, tényleg elindult valami ( 98' Bicskei csapat, vagy később, Gellei idején), de az áttörés nem jött, nem jöhetett össze.
A Debrecent pedig nem szabad bántani, ez az eredmény pakliban volt.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.09.30. 15:14:23

Szerintem nem kell magyarázkodni...

Az elég nagy csoda volt,hogy egyáltalán magyar csapat ott van a BL főtáblán.
Szerintem nem kell itt keresni a kifogásokat,hogy miért kapott ki a DVSC.
A főtábla leggyengébb csapata, ez a papírforma, kész.
haze71
Entrenador del Barça

2009.09.30. 15:12:05

ElBartimaeus írta:Hej, de jó lenne elcsípni egy 3. helyet! [-o<
Aztán kit is fog megelőzni a Debrecen? :wink:
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.30. 15:01:38

barca99 írta:Nem tudom mire fel ez a nagy pesszimizmus, érdemes lenne ránézni a statisztikára. Talán eggyel több lövése / pontos lövése volt a Lyonnak. Pontrúgásokban tényleg jobbak voltak. Ezen kívül Poleksic nagyon gyenge napot fogott ki, és Mészáros hiánya is érződött.

Nem tudom TV-ből mennyire jött át, de nem igazán volt egy nagy meccs. A pontrúgásaik rendre veszélyesek voltak, de azon kívül semmi. Igaz többet nem is kellett kiadniuk, a Loki meg nagyon messze volt a pooli teljesítménytől. Mellesleg ha van csapat, akiben biztos voltam, hogy 2 meccs/6 pont lesz a mutatójuk ellenünk, az a Lyon. Viszonylag "színtelen" csapat, de az ilyen meccseiket nagyon jó százalékban hozzák. Ráadásul a Rangers is kapott egy négyest otthon. Az is komolytalan csapat, és ez a valóság? Mégha a Loki csúcsra pörgette volna magát, és így kapnak ki... de tudásuk alatt játszottak, lesz ez még jobb is. Kamajjal alapítunk majd valami klubot a pesszimizmus ellen. :)

A Fio meg felszívta megát, a Pool talán azt hitte egy x-re jó lesz. Nem lett. Nem hiszem, hogy emiatt a Lokinak kevesebb esélye lenne ellenük. Itthon meg lesz a pont a Fio ellen. :D
Csatlakozok a klubba! ;)

@Messi70! Már elindult valami, épp a folyamat közepén tartunk! Könyörgöm, mit kéne tennie egy ilyen csapatnak? Egyből bl-t nyerni? :roll: Gondolkozz már el légyszíves! Végre volt magyar csapat a bl-ben! Nagy előrelépés! A következő az lesz, hogy az EL-be is bejuttatunk egyet, akár kettőt a bl-bből kiesve. Nem lehet egyből mindent megnyerni a 0-ról.

Most is a pontrúgásokból vesztettünk meccset. A csapatot meg megfogta a 3. percben bekapott gól... Ennél sokkal többre képes a csapat! Hej, de jó lenne elcsípni egy 3. helyet! [-o<
barca99
Llegenda del Barça

2009.09.30. 14:23:13

Nem tudom mire fel ez a nagy pesszimizmus, érdemes lenne ránézni a statisztikára. Talán eggyel több lövése / pontos lövése volt a Lyonnak. Pontrúgásokban tényleg jobbak voltak. Ezen kívül Poleksic nagyon gyenge napot fogott ki, és Mészáros hiánya is érződött.

Nem tudom TV-ből mennyire jött át, de nem igazán volt egy nagy meccs. A pontrúgásaik rendre veszélyesek voltak, de azon kívül semmi. Igaz többet nem is kellett kiadniuk, a Loki meg nagyon messze volt a pooli teljesítménytől. Mellesleg ha van csapat, akiben biztos voltam, hogy 2 meccs/6 pont lesz a mutatójuk ellenünk, az a Lyon. Viszonylag "színtelen" csapat, de az ilyen meccseiket nagyon jó százalékban hozzák. Ráadásul a Rangers is kapott egy négyest otthon. Az is komolytalan csapat, és ez a valóság? Mégha a Loki csúcsra pörgette volna magát, és így kapnak ki... de tudásuk alatt játszottak, lesz ez még jobb is. Kamajjal alapítunk majd valami klubot a pesszimizmus ellen. :)

A Fio meg felszívta megát, a Pool talán azt hitte egy x-re jó lesz. Nem lett. Nem hiszem, hogy emiatt a Lokinak kevesebb esélye lenne ellenük. Itthon meg lesz a pont a Fio ellen. :D
Norberto 25
Jugador del Barça

2009.09.30. 13:11:42

Azert Sergio B. baratunkkal jobb lenne ha elbeszelgetne Pep,mert megint majdnem sikerult golpaszt adnia...
A gyozelemhez,persze ketseg nem fer. Grt!
PCsabi
aka Game90

2009.09.30. 12:52:19

Debrecen - Lyon: sajnos ez a realitás, de nem kell temetni a Lokit, már az nagy teljesítmény, hogy bejutottak a BL-be. Három gól elkerülhető lett volna, Pjanic szabadrúgása viszont szép volt. Előre meg kéne egy jó csatár, mert Coulibaly nem megoldás.

Ez a csoport még érdekes lesz, Liverpoolnak nem lesz könnyű dolga.

Inter döntetlen :roll: Amúgy Balotelli-t miért állították ki? Videó róla?

Arshavin gólja szép volt az Olympiakosz ellen...kár, hogy les volt :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.09.30. 11:10:43

kamaj írta:Megint előjött a "magyar mentalitás" sajna: kikaptunk és kaptunk egy nagy pofont és most sokan temetik a csapatot és szidják mind a csapatot mind az edzőt... Ettől függetlenül nem hinném, hogy le kell mondanunk a Lokiról. Papíron be se kellett volna jutnunk és ki se kellett volna állnunk sem a Kalmar sem a Levszki ellen. De sikerült és nyertünk!!!!
Bizonyított a csapat, hogy megérdemlik a bizalmat és akik igazán drukkolnak nekik, azok most is támogatják és kiállnak mellette teljes mellszélességgel.
Én bízok bennük és hiszem, hogy nem csak pontot hanem pontokat is szerzünk!!!
Hajrá Loki!!!

u.i.: Ez az üzenet nem személyeknek szól egyszerűen csak idegesít ez a fajta "magyar mentalitás" ahelyett, hogy még akkor is büszkék lennénk a csapatra, hogy ma ez lett az eredmény
Teljesen normális érték és látásmód, egyetértek a leírtakkal, de abban nem vagyok biztos, hogy pontot vagy pontokat szerzünk, de a bizalom részemről is megvan :roll:
messi70
Jugador del Barça

2009.09.30. 10:51:59

albicelesteX írta:Szurkolok a Debrecennek mint Magyar!Viszont fogalmam sincs az egész nb1-ről így a Debrecenről sem tudok semmit!Nem érdekel a magyar foci,az nb1 és lassan már a válogatott se!Tegnap nem született meglepetés!A meglepetés a Liverpooli 1 gólos vereség!Ez a tegnapi ez nem az!A tv-s közvetítés előtt azonban értetlenül állok!Számomra tegnapi meccs olyan volt mintha leadták volna a Rubin Kazan-Dinamo kijev meccset szóval teljesen érdektelen!Egyébként megkockáztatom a "szovjet" rangadó szerintem színvonalában is felül fogja múlni ezt a meccset, mert ez gyalázat!Kérdem Én csak azért mert egy magyar csapat játszik a bl-ben feltétlen fontos e azt közvetíteni?Főleg abban a tudatban hogy az ország 80% csak 6 meccset láthat élőben a selejtező körökből?Tegnap legszívesebben a Barca meccset néztem volna ez nyilván való!De nem csak arra korlátozódok le!Szóval megnéztem volna bármelyik másik nagycsapat meccsét!Arra akarok kilyukadni,hogy az ilyen meccseket ahol egy kis pofozógép csapat játszott egy sztár csapat ellen szinte soha nem adták élőben!Vajon miért?
A másik dolog!A mecc végén az a hihetetlenül nagy szakkommentátor a stúdióban...A Ragers is 4-et kapott otthon a Sevillatól ami semmivel sem erősebb mint a Lyon ebből az következik, hogy a Ragers meg a Debrecen kb. egyforma játékerőt képviselne? :shock: Nevetséges!Rúgott gól és pont nélkül fog kiesni a Debrecen!Ez szinte biztos!
Egyszer tenyleg igazad van nincs mit keressenek sajnos a nagyok kozott a magyarok !nem tudom mit lehetne csinalni de valamit kene csinalni a magyar focival mert egyenlo a oooooooooo val ez az igazsag sajnos!
albicelesteX
A Vadász

2009.09.30. 10:06:02

Szurkolok a Debrecennek mint Magyar!Viszont fogalmam sincs az egész nb1-ről így a Debrecenről sem tudok semmit!Nem érdekel a magyar foci,az nb1 és lassan már a válogatott se!Tegnap nem született meglepetés!A meglepetés a Liverpooli 1 gólos vereség!Ez a tegnapi ez nem az!A tv-s közvetítés előtt azonban értetlenül állok!Számomra tegnapi meccs olyan volt mintha leadták volna a Rubin Kazan-Dinamo kijev meccset szóval teljesen érdektelen!Egyébként megkockáztatom a "szovjet" rangadó szerintem színvonalában is felül fogja múlni ezt a meccset, mert ez gyalázat!Kérdem Én csak azért mert egy magyar csapat játszik a bl-ben feltétlen fontos e azt közvetíteni?Főleg abban a tudatban hogy az ország 80% csak 6 meccset láthat élőben a selejtező körökből?Tegnap legszívesebben a Barca meccset néztem volna ez nyilván való!De nem csak arra korlátozódok le!Szóval megnéztem volna bármelyik másik nagycsapat meccsét!Arra akarok kilyukadni,hogy az ilyen meccseket ahol egy kis pofozógép csapat játszott egy sztár csapat ellen szinte soha nem adták élőben!Vajon miért?
A másik dolog!A mecc végén az a hihetetlenül nagy szakkommentátor a stúdióban...A Ragers is 4-et kapott otthon a Sevillatól ami semmivel sem erősebb mint a Lyon ebből az következik, hogy a Ragers meg a Debrecen kb. egyforma játékerőt képviselne? :shock: Nevetséges!Rúgott gól és pont nélkül fog kiesni a Debrecen!Ez szinte biztos!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 23:15:39

pety27 írta:Amugy a digisporton még mindig a megy a közvetítés ,most épp Pep sajtótájékoztatója van.
igen,mivel most adják majd felvételről a meccsünket :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
pety27
Capitá del Barça

2009.09.29. 23:11:20

Amugy a digisporton még mindig a megy a közvetítés ,most épp Pep sajtótájékoztatója van.
Kép

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
kamaj
Capitá del Barça

2009.09.29. 23:07:18

Megint előjött a "magyar mentalitás" sajna: kikaptunk és kaptunk egy nagy pofont és most sokan temetik a csapatot és szidják mind a csapatot mind az edzőt... Ettől függetlenül nem hinném, hogy le kell mondanunk a Lokiról. Papíron be se kellett volna jutnunk és ki se kellett volna állnunk sem a Kalmar sem a Levszki ellen. De sikerült és nyertünk!!!!
Bizonyított a csapat, hogy megérdemlik a bizalmat és akik igazán drukkolnak nekik, azok most is támogatják és kiállnak mellette teljes mellszélességgel.
Én bízok bennük és hiszem, hogy nem csak pontot hanem pontokat is szerzünk!!!
Hajrá Loki!!!

u.i.: Ez az üzenet nem személyeknek szól egyszerűen csak idegesít ez a fajta "magyar mentalitás" ahelyett, hogy még akkor is büszkék lennénk a csapatra, hogy ma ez lett az eredmény
Kép
Dave87
Capitá del Barça

2009.09.29. 23:02:27

A Liverpool be fogja húzni a továbbjutást, ha szenvedve is. Ők soha nem a csoportkörben szoktak villogni. A Fiorentina le lesz verve az Anfielden, akárcsak a Lyon is. Jó volt a Loki, ennyit tudunk.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.09.29. 22:59:43

Loki - Lyon: hát igen, ideje felébrednünk az álomból, amibe ringattuk magunkat (ha tényleg ringattuk?!) a válogatott, az U-20, és a Loki kapcsán. Jelenleg ennyit tudunk, ilyen szinten vagyunk, de én azt mondom, hogy erre sem árt, ha kicsit büszkék vagyunk: mert fejlődtünk egy keveset.

Arsenal - Olimpiakosz: Hozták a kötelezőt az ágyúsok, bár csak a második félidő végében

Fiorentina - Liverpool: ez nagy csalódás, hogy még gólt sem rúgott a Pool - nem jellemző rájuk.

Kazan - Inter: ez nagyon fincsi eredmény nekünk.
gekkodan
Director del Fútbol

2009.09.29. 22:49:18

Aki pontszerzésben reménykedett ma, az úgyis cask álmodozott. Ez a realitás, nincs ezzel semmi baj. A Lyon még talán stabilabb is jelenleg, mint a Pool, akik megégtek Firenzében. Sebaj, ettől még nyilván tovább fognak menni, de a másik 3 csapat nagyot fog harcolni a tvábbjutásért.

A Fiorentina a mai meccsen bejelentkezett a továbbjutásért és a Debrecen pedig eltemetheti a pontszerzési reményeket az olaszok ellen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.09.29. 22:48:45

hm, pool :D

úgy néz ki lehet látom élőben Gerrardot meg Torrest, jelenleg koránt sem biztos,h az 5.fordulóban már hátradőlhetnek, sőt... :)

Sevilla egy bajnoki botlástól eltekintve,veszett nagy formában van, de kell is még egy csapat legalább a két nagy mellé a spanyol bajnokságban is,meg a blben is mint spanyol vonal...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.09.29. 22:38:36

Nem volt ez olyan rossz debreceni részről.Jobb csapat a Lyon ezt tudtuk.Még akár ennyivel is..bár tény,h kevesebbel is megúszhatták volna egy kicsit nagyobb odafigyeléssel.Nagy kár ezekért a buta gólokért...

Egy valamit nem értek meg.Kicsit mintha mentegetőzne most pl Hajdú B is és az előző meccsen is volt erre példa,h a Rangers is négyet kapott.Szóval úgy,h mi miért ne kaphatnánk négyet ha a Rangers is.Ez annyira nem kell szerintem.Ezzel nem lehet felmenteni senkit sztem.

És nem is kell mert nincs mit magyarázni,nem kell mentegetőzni.Jobb csapattól kaptak ki és kész.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2009.09.29. 22:37:59

A Glasgow végül tudott szépíteni,de számomra a kis belga csapat az ami megint nagyot teljesített sorra hozza a pontokat a kisebb-nagyobb csapatoktól le a kalappal előttük most is az AZ Alkmaarral 1-1et játszottak
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Lezárt