Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez a másik. A Debrecen kapott volna egy komoly csapatot, hullot volna rögtön.Rivaldo11 írta:Nem akarok pesszimistának mutatkozni, de sehol nem indultunk el. a Debrecen nem azért jutott be a Bl-be, mert "elindult valami", hanem Platini átszervezésének köszönhetően. A válogatott meg...ElBartimaeus írta: @Messi70! Már elindult valami, épp a folyamat közepén tartunk! Gondolkozz már el légyszíves! Végre volt magyar csapat a bl-ben! Nagy előrelépés!
Kicsit off: a magyar válogatott is elindult egy úton: nem vagyunk pofozógép, sőt hoztuk a kötelezőt, ami már nagy szó, ha megnézzük az elmúlt selejtezőket! Akkor most mi van? Épp elindult valami, csak az emberek többsége nem veszi észre!
Komoly csapat ellen, valódi tétmeccsen 14 éve nyertünk utoljára...
Ezek tények. Az elmúlt 10-15 évben több alkalommal is úgy tűnt, tényleg elindult valami ( 98' Bicskei csapat, vagy később, Gellei idején), de az áttörés nem jött, nem jöhetett össze.
A Debrecent pedig nem szabad bántani, ez az eredmény pakliban volt.
Nem akarok pesszimistának mutatkozni, de sehol nem indultunk el. a Debrecen nem azért jutott be a Bl-be, mert "elindult valami", hanem Platini átszervezésének köszönhetően. A válogatott meg...ElBartimaeus írta: @Messi70! Már elindult valami, épp a folyamat közepén tartunk! Gondolkozz már el légyszíves! Végre volt magyar csapat a bl-ben! Nagy előrelépés!
Kicsit off: a magyar válogatott is elindult egy úton: nem vagyunk pofozógép, sőt hoztuk a kötelezőt, ami már nagy szó, ha megnézzük az elmúlt selejtezőket! Akkor most mi van? Épp elindult valami, csak az emberek többsége nem veszi észre!
Aztán kit is fog megelőzni a Debrecen?ElBartimaeus írta:Hej, de jó lenne elcsípni egy 3. helyet!
Csatlakozok a klubba!barca99 írta:Nem tudom mire fel ez a nagy pesszimizmus, érdemes lenne ránézni a statisztikára. Talán eggyel több lövése / pontos lövése volt a Lyonnak. Pontrúgásokban tényleg jobbak voltak. Ezen kívül Poleksic nagyon gyenge napot fogott ki, és Mészáros hiánya is érződött.
Nem tudom TV-ből mennyire jött át, de nem igazán volt egy nagy meccs. A pontrúgásaik rendre veszélyesek voltak, de azon kívül semmi. Igaz többet nem is kellett kiadniuk, a Loki meg nagyon messze volt a pooli teljesítménytől. Mellesleg ha van csapat, akiben biztos voltam, hogy 2 meccs/6 pont lesz a mutatójuk ellenünk, az a Lyon. Viszonylag "színtelen" csapat, de az ilyen meccseiket nagyon jó százalékban hozzák. Ráadásul a Rangers is kapott egy négyest otthon. Az is komolytalan csapat, és ez a valóság? Mégha a Loki csúcsra pörgette volna magát, és így kapnak ki... de tudásuk alatt játszottak, lesz ez még jobb is. Kamajjal alapítunk majd valami klubot a pesszimizmus ellen.
A Fio meg felszívta megát, a Pool talán azt hitte egy x-re jó lesz. Nem lett. Nem hiszem, hogy emiatt a Lokinak kevesebb esélye lenne ellenük. Itthon meg lesz a pont a Fio ellen.
Teljesen normális érték és látásmód, egyetértek a leírtakkal, de abban nem vagyok biztos, hogy pontot vagy pontokat szerzünk, de a bizalom részemről is megvankamaj írta:Megint előjött a "magyar mentalitás" sajna: kikaptunk és kaptunk egy nagy pofont és most sokan temetik a csapatot és szidják mind a csapatot mind az edzőt... Ettől függetlenül nem hinném, hogy le kell mondanunk a Lokiról. Papíron be se kellett volna jutnunk és ki se kellett volna állnunk sem a Kalmar sem a Levszki ellen. De sikerült és nyertünk!!!!
Bizonyított a csapat, hogy megérdemlik a bizalmat és akik igazán drukkolnak nekik, azok most is támogatják és kiállnak mellette teljes mellszélességgel.
Én bízok bennük és hiszem, hogy nem csak pontot hanem pontokat is szerzünk!!!
Hajrá Loki!!!
u.i.: Ez az üzenet nem személyeknek szól egyszerűen csak idegesít ez a fajta "magyar mentalitás" ahelyett, hogy még akkor is büszkék lennénk a csapatra, hogy ma ez lett az eredmény
Egyszer tenyleg igazad van nincs mit keressenek sajnos a nagyok kozott a magyarok !nem tudom mit lehetne csinalni de valamit kene csinalni a magyar focival mert egyenlo a oooooooooo val ez az igazsag sajnos!albicelesteX írta:Szurkolok a Debrecennek mint Magyar!Viszont fogalmam sincs az egész nb1-ről így a Debrecenről sem tudok semmit!Nem érdekel a magyar foci,az nb1 és lassan már a válogatott se!Tegnap nem született meglepetés!A meglepetés a Liverpooli 1 gólos vereség!Ez a tegnapi ez nem az!A tv-s közvetítés előtt azonban értetlenül állok!Számomra tegnapi meccs olyan volt mintha leadták volna a Rubin Kazan-Dinamo kijev meccset szóval teljesen érdektelen!Egyébként megkockáztatom a "szovjet" rangadó szerintem színvonalában is felül fogja múlni ezt a meccset, mert ez gyalázat!Kérdem Én csak azért mert egy magyar csapat játszik a bl-ben feltétlen fontos e azt közvetíteni?Főleg abban a tudatban hogy az ország 80% csak 6 meccset láthat élőben a selejtező körökből?Tegnap legszívesebben a Barca meccset néztem volna ez nyilván való!De nem csak arra korlátozódok le!Szóval megnéztem volna bármelyik másik nagycsapat meccsét!Arra akarok kilyukadni,hogy az ilyen meccseket ahol egy kis pofozógép csapat játszott egy sztár csapat ellen szinte soha nem adták élőben!Vajon miért?
A másik dolog!A mecc végén az a hihetetlenül nagy szakkommentátor a stúdióban...A Ragers is 4-et kapott otthon a Sevillatól ami semmivel sem erősebb mint a Lyon ebből az következik, hogy a Ragers meg a Debrecen kb. egyforma játékerőt képviselne?Nevetséges!Rúgott gól és pont nélkül fog kiesni a Debrecen!Ez szinte biztos!
igen,mivel most adják majd felvételről a meccsünketpety27 írta:Amugy a digisporton még mindig a megy a közvetítés ,most épp Pep sajtótájékoztatója van.