Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak gratulálni tudok a szervezőknek, minden elismerésem az övék!ronaldo írta:Pierluigi Collina vezeti a Labdarúgás a Reményért elnevezésű jótékonysági mérkőzést, amely bevételeit a cunami által sújtott területek rászorulóinak biztosítják a szervezők.
A tar olasz bírónak egy maldív-szigeteki, Mohamed Saeed, és egy seychelle-szigeteki, Jason Joseph Damoo asszisztens segíti a munkáját a február 15-ei mérkőzésen.
ez jo ötlet hiszen világsztárokhoz világszinvonalú bíró kell.no meg a partjelzok személye is kedves gesztus
Nem tudjátok hogy Sevcsenko játszani fog, mert ha jol tudom megsérult
Nemcsak én írtam nem ide tartozo dolgokat! De valahogy mégis iderartozik, mert amugy nem lenne itt. Sztem nem lehetne bezárni, mert még nem is volt a meccs. Majd utánna!Rapika írta:A nem témával kapcsolatos hozzászólásokat mellőzd!
Ennek semmi értelme!
Be is zárhatnánk ezt a topicot,már mindenki leírta a véleményét!
Ne akard megtudni!!!Rapika írta:rendeztek meg?LG írta:Ha kiesik a Barca, akkor a barátnod elott rendezunk meg!Rapika írta: Essen ki a Barca,de a Barátnőm az mardjon a barátnőm!
Az fáj?!
rendeztek meg?LG írta:Ha kiesik a Barca, akkor a barátnod elott rendezunk meg!Rapika írta:Essen ki a Barca,de a Barátnőm az mardjon a barátnőm!Zsolti írta:Sztem is ez a legjobb megoldás.
Ha kiesik a Barca, akkor a barátnod elott rendezunk meg!Rapika írta:Essen ki a Barca,de a Barátnőm az mardjon a barátnőm!Zsolti írta:Sztem is ez a legjobb megoldás.redlions írta: Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!
Csatlakozom!Zsolti írta:Sztem is ez a legjobb megoldás.redlions írta:Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!Rapika írta: ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
Essen ki a Barca,de a Barátnőm az mardjon a barátnőm!Zsolti írta:Sztem is ez a legjobb megoldás.redlions írta:Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!Rapika írta: ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
Dehogy keresek!redlions írta:Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!Rapika írta: ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
Sztem is ez a legjobb megoldás.redlions írta:Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!Rapika írta: ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
Nyerjen a Barca, és keress magadnak új barátnőt!Rapika írta: ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
ez jobban hangzik,de az már nem lenne áldozat!LG írta:Inkább kapjon ki a margit, s békulj ki a barátnoddel!Rapika írta:LG írta: Sztem meg ez má beteges!
ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!![]()
Inkább kapjon ki a margit, s békulj ki a barátnoddel!Rapika írta:LG írta:Sztem meg ez má beteges!Barcaforever írta: Rapi ez naon nagy.Mondjuk egyik haverom jobban szereti a barcát mint a bnőjét.
És nem viccel!!
ÉN imádom a barcát,de szoktam kívánni olyat pl,ha össze vok veszve a barátnőmmel,hogy inkáább kapjon ki a barca,csak fejezzük be a vitát!
LG írta:Sztem meg ez má beteges!Barcaforever írta:Rapi ez naon nagy.Rapika írta: Nem mondod komolyan!
Ha komolyan mondod,akkor nem is szereted a barátod!
Jaj,engem úgy feldob,mikor megkérdezem a barátnőmet,hogy:
Képzeld cica,nyert a Barca!Na,tippelj ki rúgta a gólt?!
Ő meg mondja:Etó,nem?
![]()
![]()
![]()
Mondjuk egyik haverom jobban szereti a barcát mint a bnőjét.
És nem viccel!!
En amugy ugy tom, h még valahol játszik, de lehet, h rosszul...abba biztos vok, h tavaly még nyomta!Bandaror írta:Yessssssss!![]()
![]()
Kösz LG!
Biztos nem utoljára, ugyanis Weah bucsumeccsén is látni fogod.Bandaror írta:Baggio visszatér!!! Már alig várom, hogy utoljára(?) még egyszer láthassam...Ő a legnagyobb!!! Bár ha nem játszana akkor is megnézném, de így... nyilván felveszem.