Maxi Lopez
-
- Entrenador del Barça
Na látod és akkor szerintem Maxi megy valahova kölcsönbe!Zsolti írta:Sztem több,mint valószínű,hogy jönni fog valami nag név erre a posztra.énis Henryra,meg Torresre gondolok amugy.egyik sztem tuti jön a nyáron.

Forca Barca
-
- Entrenador del Barça
Szerintem csak akkor állunk át két csatáros felállásra ha jön Henry vagy Torres amúgy meg nem hinném!de remélem nem adják kölcsön!Zsolti írta:Sztem nem,mert valszleg jövőre átállunk a kétékes játékra és akkor kellene valaki aki be tudna állni erre a posztra segíteni a csapatnak,a mecsek közben.
Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Nehezen tudom elmondani, hogy miért, de nekem ez a Maxi nagyon szimpatikus, ezért rettenetesen elszomorított a hír, hogy lesérült! Remélem mihamarabb meggyógyul, és visszatérése után majd ontja a gólokat Eto'o mellett a csapatban, HA VISSZATÉR?!... Lehet, hogy kölcsönadjuk valahova...? Azt nem szeretném! Az elmúlt szezonból okulva lehetne annyi esze Rijkaardéknak, hogy egy bő, és erős kispadot tartanak inkább, mint hogy egy rövid de erőset.... Maxi, Larsson, Ezquerro, Giuly, Saviola, és persze Ronaldinho, Eto'o MIND-MIND KELLENEK!!!! 

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Hát nem jött túl jókor,de remélem,hogy Eto'o-val semmi gond nem lesz az utolsó 5 meccsen.Sőt remlem már csak 3 mecsen kell teljesíteni,mert addigra bajnokok leszünk.Badi írta:már csak ez kellett.....

már csak ez kellett.....
- Charlie
- Öreg Harcos
Igen,valószínű edzésen!
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Charlie
- Öreg Harcos
Jobb láb reccsMert milye sérült meg?
Most nagyon szomorú vagyok!![]()

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Charlie
- Öreg Harcos
Mostani sok öröm mellé,egy szomorú hír:
Maxi 3hónapra lesérült.
C.
Maxi 3hónapra lesérült.
C.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Meg a Gergő is.Maxi írta:Meg a Maxi is!

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Na, és majd elintézem, hogy a nadrág bal alsó szárán az eurobarca-logó legyen! Na?
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------