Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg neked gratulálok! Nem láttad a meccset és úgy akarsz véleményt nyilvánitani?? Tipikus... Az ilyet sosem értettem. Figyi, az összefoglalóba meg azt raknak bele amit akarnak! Ha láttad volna a meccset akkor azt is láthattad volna h a milánnak esélye sem volt! Rugtak 1 kontragólt - ami mellesleg tényleg szép volt, de persze én is mondhatnám h szerencse mert éppen az oleguer elesett és mivan hogyha nem esik el.... de a fociban ugye ilyen nincs... - pedig beálltak védekezni. Ennyi. Utána pedig elfelejtettek focizni, és meg tudtuk nyerni a meccset. Szted szerencsével, de szerintünk jobbak voltunk.supi007 írta:a mostani meccs összetevője:camp nou+ ronaldinho+szerencse=2:1 ez van gratulálok. én magam nem láttam az egész meccset csak az összefoglalót, hát mit mondhatnék. bánom. sebaj.
a mondandó lényege gratulálok a barcelonának, de FORZA MILAN!!
a szerencse nem tom hogy jött ide.supi007 írta:hát kicsit szomorú vagyok![]()
na, de azért ez nem minden, mert a két csapat között majd a BL-döntőben eldől, hogy a milán jobb és maldini bátyó majd a magasba emeli a kupát 2003 után meginta mostani meccs összetevője:camp nou+ ronaldinho+szerencse=2:1 ez van gratulálok. én magam nem láttam az egész meccset csak az összefoglalót, hát mit mondhatnék. bánom. sebaj.
Látszik is... Nem írtál volna ilyen hülyeséget.supi007 írta:hát kicsit szomorú vagyok![]()
na, de azért ez nem minden, mert a két csapat között majd a BL-döntőben eldől, hogy a milán jobb és maldini bátyó majd a magasba emeli a kupát 2003 után meginta mostani meccs összetevője:camp nou+ ronaldinho+szerencse=2:1 ez van gratulálok. én magam nem láttam az egész meccset csak az összefoglalót, hát mit mondhatnék. bánom. sebaj.
Ilyet sztem nem erre a honlapra, és nem ebbe a topicba kéne írogatnod. Ilyet hogy lehet mondani???gojo írta:jobban örültem volna ha jól játszik és nem rúg góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólt és csak döntetlen lesz.
Emlékezzünk milyen [auto_cenzúra] volt az első jó pár bajnokiján! Mekkorát fejlődött azóta!Charlie írta:Oleguer-t én nem bántanám,nem olyan rossz játékos ő,van még ideje fejlődni,jó lex ő,nem mintha most rossz lenne!Azért Bogarde-al nem említeném 1 lapon.
C.
Ez tulzás! Saviola tavasszal jól játszott! Nem lehet minden meccsen gól rúgni.Enrique írta:Ronaldinho azért "játszott" olyan jól tavaly, azért tudott KIEMELKEDNI, mert nem voltak olyan jó csapattársai mint most! Ezért soxor egyedül kellett megoldania a dolgokat! De most mivel Xavi végre beérett, megvettük Decot, Etoot-->/Tavaly Ronnie volt a házi gólkirály mert mind2 csatárunk bénázott!/
Erről ennyit.