Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
simán van olyan szinten mint Csiga, de őt valahogy Pep nem kedveli annyira. Én jobban örülnék ha jövőre ő jönne vissza, az ukrán meg menne kölcsönbe. Bár szerintem egyikőjük sem lesz klasszis védő.matyi02 írta:Érdekesnek tartom, hogy senki sem írt ebbe a topickba, Henrique teljesítménye után!
Nekem nagyon meggyőző volt a szereplése, sztem, ha ő nincs nem ússza meg a Racing 4gólall nagyon sok helyzetnél ő volt aki szerelni tudott és evvel nem voltak 110%os ziccereink, ja és persze, annak is örülök, hogy segített Thiagonak betalálni![]()
Csak ennyit akartam, kíváncsi vagyok ti hogy láttátok az ő szereplését.
UI: Ma várom kenyeres pajtásunkat!
matyi02 írta:Érdekesnek tartom, hogy senki sem írt ebbe a topickba, Henrique teljesítménye után!
Nekem nagyon meggyőző volt a szereplése, sztem, ha ő nincs nem ússza meg a Racing 4gólall nagyon sok helyzetnél ő volt aki szerelni tudott és evvel nem voltak 110%os ziccereink, ja és persze, annak is örülök, hogy segített Thiagonak betalálni![]()
Csak ennyit akartam, kíváncsi vagyok ti hogy láttátok az ő szereplését.
UI: Ma várom kenyeres pajtásunkat!
De,igen!Varatrix írta:De lejárt az igazolási szezon, nem?miihii írta:Egyelőre semmi konkrétum,csak annyi,h közel van a megállapodás a Racinggal.Amint hivatalos a dolog,kint lesz a főoldalon.
Legalább is így tudom.![]()
Nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek.
Uraimmiihii írta:Egyelőre semmi konkrétum,csak annyi,h közel van a megállapodás a Racinggal.Amint hivatalos a dolog,kint lesz a főoldalon.Xavinho írta:Végül akkor most elment kölcsönbe vagy sem ? A hivatalos oldalon közölték a mezszámokat és ő nincs ott,de azt sem írták,hogy elment volna.
Valaki tud erről valamit ?
De lejárt az igazolási szezon, nem?miihii írta:Egyelőre semmi konkrétum,csak annyi,h közel van a megállapodás a Racinggal.Amint hivatalos a dolog,kint lesz a főoldalon.
Egyelőre semmi konkrétum,csak annyi,h közel van a megállapodás a Racinggal.Amint hivatalos a dolog,kint lesz a főoldalon.Xavinho írta:Végül akkor most elment kölcsönbe vagy sem ? A hivatalos oldalon közölték a mezszámokat és ő nincs ott,de azt sem írták,hogy elment volna.
Valaki tud erről valamit ?
Hát remélem. De ha jön Csiga, és ha be is vállik, akkor ő valószinűleg nem fog soha visszatérni.LM10 írta:Ez már szinte biztos volt, h távozik, kölcsönbe. Remélem a Racingnál megszokja a spanyol ligát.
Fmben nem így van és amúgy az nem ukránul van leírva?kanty írta:DE te seFernando írta:Te se tudod jól leírni kanty![]()
angolul: Chygrinsky
magyarul: Csigrinszkij![]()
http://shakhtar.com/en/team/player/?id=407
Bocs az Off-ért.
DE te seFernando írta:Te se tudod jól leírni kanty![]()
angolul: Chygrinsky
magyarul: Csigrinszkij
CsigrinskijBarcaádám írta:ha már elküldik akkor legalább játsszon Muniesa nem pedig vegyünk drágán Chi...
le tudom írnit..
jöjjenek inkább a fiatalok!
Akik a kezdőbe, vagy elsőszámú cseréknek jöttek, azok beválltak(Alves, Pique, Keita). De az ilyen Caceres, Henrique, Hleb igazolásokat én sem értem. Azért kár volt kidobni annyi pénzt, h itt ülljenek a pado, vagy a lelátón, aztán elmenjenek kölcsönbe pár évre, h aztán fillérekért távozzanak.fcbarcelonazsombi írta:Ha most is elküldik akkor nem valószínű, hogy meghatározó játékos lesz ha egyáltalán egyszer tényleg vissza tér. Nem értem azért ezeket az igazolásokat. Pep nagyon nagy edző ezt már bizonyította de az igazolásai nem nagyon váltak be egy-két kivételtől eltekintve.
Ezen nem is csodálkoznék. Nagyon bizonytalannak és nyámnyilának tűnt nekem. Azért ha kölcsönadjuk akkor a szerződésben lehetne egy "visszahívható" státusz.LG írta:De lehet neki is igy lenne a jobb. Ha esészséges mindenki, akkor ő csak 5 számú védő, vagy még az sem, mert szvsz egy fontos meccsen kényszerhelyzetben is inkább Tourét tenné be védőnek Pep, mint őt.Barcaádám írta:pár meccs alapján nem szabad elküldeni!!