1 az a kettőA. Gábor írta:Már 2 tizit nem adtak meg!!!
És még mi fizetjük le a bírót??!!
de még akor is csak 4-3
sztem

1 az a kettőA. Gábor írta:Már 2 tizit nem adtak meg!!!
Mi volt a BETIS ELLEN? és a 2ből 1 tényleg 11es volt, de hát a bíró nem adta meg... de méghogy 2??? tulzás..A. Gábor írta:Már 2 tizit nem adtak meg!!!
anyád szurkol azért a realnakkralo írta:Kinyílt a csipája sok kis realosnak... akik csak a sztárok miatt szurkolnak kis csapatuknak...meg a beckham reklámok miatt...
mennyire tippeled a végét?hölör írta:Nem becsülném le a Levantét, beletörik a bicskátok csak figyelj. Ezt a meccset én előre bukóra vettem, de a végelszámolásnál nem fog segíteni rajtatok valenciástól, sociedadostól, villareálostól semColin írta:Látva az elkövetkezndő ellenfelek sorát még az sem lehetetlen... nektek a valencia, nekünk a levante....
Nem becsülném le a Levantét, beletörik a bicskátok csak figyelj. Ezt a meccset én előre bukóra vettem, de a végelszámolásnál nem fog segíteni rajtatok valenciástól, sociedadostól, villareálostól semColin írta:Látva az elkövetkezndő ellenfelek sorát még az sem lehetetlen... nektek a valencia, nekünk a levante....
Nemes bosszú az lenne, ha megelőznétek bennünket, mint ahogy mi tettük tavaly. Erre képesnek tartod a margitot?Colin írta:Ember gondolkodjál már! annyi eszed lehetne h reklámozni nem idejönnék... nem ... most megmutatjuk hogy mi is az a NEMES BOSSZÚ szó szerint!
vérbosszút? a neten keresztül? Beteg vagy!!!Colin írta:Mit gondolsz? amikor kikaptunk a Nou Campba bejött 1-2 barca drukker és osztani akarta az észt amig ki nem vágtuk.. most vérbosszút állunk!