2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem kell 100x leírni...(bocsi)..Kenny írta:"Gianluca Zambrotta az elmúlt órákban visszautasította a Barcelona ajánlatát"
as.com
Én Oleguer párti vagyok, nagyon jól játszik az új posztján, ami ugye a jobb hátvéd poszt!sub_bass írta:Őszintén szólva, jöhet Z. meg T. , de az a lényeg hogy Oleguer ne legyen kezdő!!! Nem is tudom hogy kerülhetett oda....Belletti 100szor jobb játékos nála.....
Hogy egy évig van egy bombabiztos, rutinos védőnk. Azért a BL-ben akármennyire is tehetséges a Marc Valiente srác, nem lehet opárálni ilyen fiatal játékosokkal...gentdelbarca írta:Hát de most egy évre vennénk meg?? Ennek mi az értelme?
Nem akarok kötözködni, de Cannavarot nem a cselszki igazolta le???dickricsi írta:A Marca szerint a madrid 3 játékost fog megszerezni, ha a Juve-t visszasorolják a B-be, vagy a C-be: Cannavaro-t, Emerson-t és Zambrotta-t, összesen mindössze 15 millióért....
Állítólag mindhárman hajlanak arra, hogy oda igazoljanak.
Engem leginkább Zambrotta esete lep meg: miután ironikusan kijelentette, hogy nem tartja magát galaktikusnak, Kapáló hívására egyből eldob kapát-kaszát és rohan hozzájuk?! Ennyit az elvekről!
Azért mert Lehmann 2éven belül visszavonulThe Torreador írta:Nem tudom de sztem Buffon nem igazol londonba meg minek az arsenalnak kapus amikor ott van lehmann?Az,h roby carlos a cselziben nah az igazán meglepett![]()
Akkor viszont jobban tenné, ha maradna a MU-ban így csak edzésen kéne tőle félnie ami azért mégis jobb mint összekerülni vele egy éles meccsen igaz, hogy nem nagyon kerülnének egymással szembe a posztjuk szerint de ha Rooney a fejébe vesz valamit...LG írta:Runi meg is fenyegette Ronaldot