Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Robert Green-re gondolsz?barca99 írta: Mondjuk nem kérdés, hogy a legtechnikásabb angol,
Ha valóban igaz a hír, akkor számomra meglepő hogy Hughes nem számol Gerával. A Fulhamnél alapember és az előszezonban is jól teljesített. Szerintem egyébként maradni fog!Barca_10 írta:Ezen meglepődtem.Gerát-ha jól értesült a lap-3 csapat is akarja,köztük van a Roy Hodgson által irányított Liverpool is,mellette pedig a Sunderland és a Werder Bremen.Hughes új játékosokat akar,ebbe pedig nem biztos,hogy belefér Gerzson is.
Valószínű meg Venezuelában született. Egyébként Jeffren is félig venezuelai igen.Perrero írta:gondolom van venezuelai felmenője, attól még b.szk. Jeffren is asszem félig külföldiLionel85 írta:Amorebieta venezuelai lehet
Számomra azért érdekes dolog ez, mivel a Bilbao csak [auto_cenzúra] játékosokat foglalkoztat. Ha Amorebieta venezuelai lesz, akkor külföldi lesz nem? Bár attól még lehet [auto_cenzúra] útlevele.
Erről nekem Lizarazu ugrik be. Ő is ba szk származású volt, de francia válogatott, és egy évet eltöltött a Bilbaoban.Lionel85 írta:Amorebieta venezuelai lehet
Számomra azért érdekes dolog ez, mivel a Bilbao csak [auto_cenzúra] játékosokat foglalkoztat. Ha Amorebieta venezuelai lesz, akkor külföldi lesz nem? Bár attól még lehet [auto_cenzúra] útlevele.
2013-ig hosszabított a Pool-lal. Amúgy az előző évet az ificsapatnál töltötte és a Wolves elleni FA-kupa-meccsen kezdett először, ahol egyből gólt is szerzett. Az ifi előtt az MTK-nál volt.Fernando írta:Hol játszott Adorján eddig? Szégyenlem magam, de nem vagyok vele képbe. Volt egy ugyanilyen nevű osztálytársam anno.![]()
Most már elég szép számmal vannak magyarok a 'Poolnál! De jó lenne ha legalább csak egy közel(ebb) tudna férkőzni az első csapathoz! Sok sikert neki!lui1698 írta:Adorján Krisztián (HUN,csatár)Liverpool
Én is elmentem volna odaP.U.Y.O.L. írta:Igen erről már korábban volt valamikor szó. Nem nagy előrelépésLionel Kicsi Messi írta:Bruno Alves : Porto>>>Zenit
Porto megvált 1 jó játékostól!![]()
Pedig biztos volt komolyabb kérője vagy nem?
Quaresma elvileg a Besiktas JK játékosa.palesz77 írta:Mivel csak a barca híreket ovlsaom ,ezért kicsit le vagyok maradva. két kérdésem lenne:
1. Quaresma még mindig az Interben maradt? Csak mert nem emlékszem hogy elment volna, akor gondolom bízik az új eddzőben...
2. Milnert tényleg megkereste a Chelsea?Youtubos videói alatt ottvan komentekbe, gondotlam hátha valaki tud róla valamit...
Előre is kösz, és bocs ha tudtalan vagyok
palesz77 írta: 1. Quaresma még mindig az Interben maradt? Csak mert nem emlékszem hogy elment volna, akor gondolom bízik az új eddzőben...