Giovani Dos Santos #2
-
- Az Eurobarca Anonymusa
6 milkát még a bolondnak is megért. Erre is büszke lehet Txiki és a társai.
Okés, hogy több lehetőséget akart, itt nem látta ezt biztosítottnak, ezért odébb állt. De ezt a Vezetőség is tudta, hát feltornázhatta volna az árát úgy 10 millió euróig. Szerintem.
Okés, hogy több lehetőséget akart, itt nem látta ezt biztosítottnak, ezért odébb állt. De ezt a Vezetőség is tudta, hát feltornázhatta volna az árát úgy 10 millió euróig. Szerintem.

-
- Eurobarca Staff
Valóban, egy spanyol kiscsapatot (Tavernes) tömtek ki júli 14-én 8-0-ra, akkor Gio kettőt is vállalt. Mondjuk az nem keltett akkora viszhangot, azért egy Dortmund mégiscsak nevesebb ellen.depth írta:Én úgy emlékszem, h valami kis csapatot már megvertek nagyon, amiből Gio is kivette a részét. De lehet, h rosszul tudom.Drigo írta:A kis Gio -ha jól tudom- első Tottenhamben szerzett gólja.
Az azért modnjuk nem semmi, hogy vele és Tottival reklámozzák a Tottenham oldalán a Roma elleni meccset.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
óriási hiba volt eladni
főleg aprópénzért....persze gondolom ő se ragaszkodott a maradáshoz
én sajnálom nagyon

én sajnálom nagyon

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Én úgy emlékszem, h valami kis csapatot már megvertek nagyon, amiből Gio is kivette a részét. De lehet, h rosszul tudom.Drigo írta:A kis Gio -ha jól tudom- első Tottenhamben szerzett gólja.

-
- Eurobarca Staff
A kis Gio -ha jól tudom- első Tottenhamben szerzett gólja.
-
- Jugador d'estrella
egyik sem önzőbb,mint más csatár ha a csapat teljesen tehetetlen és úgy érzi talán majd egyedül megoldja...
messi meg sokszor azt is elpasszolja amit nem kéne(szerintem pont azért,hogy nehogy önzőnek látszódjon:::)!
messi meg sokszor azt is elpasszolja amit nem kéne(szerintem pont azért,hogy nehogy önzőnek látszódjon:::)!
- MQuCsabi
- Llegenda del Barça
Az én szvsz Semmivel nem volt önzőbb, mint pl Messi. Csak neki kevesebb volt a lehetősége, és jobban akart bizonyítani, így törvényszerű, hogy nem is sikerült neki a bizonyítás....Matador írta: Őszintén szólva én nem hiányolom Giovanit, szerintem rendkívül önző játékos, mindenhonnan lőni akar, de talán tényleg áron alul adtuk el...nekem ennyi a gondom ezzel kapcsolatban...

- Barcaforever
- Director del Fútbol
Abszolut.Ez az átka ha nagy klub vagy.A többi milliárdot érő sztárjaid mellett egy új világsztárt nem tudsz kitermelni, vagy itt a példa mi, akik sokat kitud, de nem tud mindenkinek játéklehetőséget biztosítani.Olyan játékosokat engedtünk el áron alul, akik felkerülhettek volna a Top10 átigazolásba.Riq,Qua,Fab.kovinho írta:Nem baj, pár év múlva visszavásároljuk 60 milláért.Titinho írta:Hmm...a kis Gio a bemutatkozó, debütáló meccsén 45 perc alatt 2 gólt lőtt a 8-0-ra végződő meccs alatt. Egy pár kiló izommal még megpakolják és a Premier League egyik legjobb játékosa lesz egy pár év múlva.
Itt a link:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=777293
Barmok.
De én megértem a srácot amúgy.Lehet itt a padon még 2 évig avi 1 óra játékért, vagy Angliába világsztár lesz, mint Fab.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
tavaly nyáron a felkészülési meccseken Gio lett a "gólkirály" + még jólis játszott a tétmeccseken meg láthattuk mit csinált..
szerk.:igaz énsem adtam volna el dehát Pep ebben az évben mégnem számolt volna vele,Gio meg nem akart kölcsönbe menni..
szerk.:igaz énsem adtam volna el dehát Pep ebben az évben mégnem számolt volna vele,Gio meg nem akart kölcsönbe menni..
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Ez hiába stoplis hír de mivel nem igazolásról hanem a Tothenam előző meccséről és Gio-ról szol ezért sztem most belinkelhetem.
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=3643
Gio 2 gólt lőtt+jól játszott állítólag
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=3643
Gio 2 gólt lőtt+jól játszott állítólag

Még mindig ezt nyilatkozta.„Tudom, hogy nagy klubot hagytam ott, és türelmesnek kellett volna lennem, én azonban nem tudtam tovább várni – indokolta döntését a mexikói tini. – A Barca próbált marasztalni, de én folyamatos játéklehetőségre vágytam, szeretném hétről hétre megmutatni, mire vagyok képes."

Mellesleg tavaly itt is az előszezon legjobbja volt, aztán...
-
Nem baj, pár év múlva visszavásároljuk 60 milláért.Titinho írta:Hmm...a kis Gio a bemutatkozó, debütáló meccsén 45 perc alatt 2 gólt lőtt a 8-0-ra végződő meccs alatt. Egy pár kiló izommal még megpakolják és a Premier League egyik legjobb játékosa lesz egy pár év múlva.
Itt a link:
Barmok.
Videó nincs róla?? 

- Titinho
- Director del Fútbol
Hmm...a kis Gio a bemutatkozó, debütáló meccsén 45 perc alatt 2 gólt lőtt a 8-0-ra végződő meccs alatt. Egy pár kiló izommal még megpakolják és a Premier League egyik legjobb játékosa lesz egy pár év múlva. 
Itt a link:

Itt a link:
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
hát én egyáltalán nem értek egyet veled mert szerintem egy nagyon jó játékos adtunk el amit később nagyon meg fogunk bánnimatador írta:Őszintén szólva én nem hiányolom Giovanit, szerintem rendkívül önző játékos, mindenhonnan lőni akar, de talán tényleg áron alul adtuk el...nekem ennyi a gondom ezzel kapcsolatban...

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Őszintén szólva én nem hiányolom Giovanit, szerintem rendkívül önző játékos, mindenhonnan lőni akar, de talán tényleg áron alul adtuk el...nekem ennyi a gondom ezzel kapcsolatban...
-
- Barça B
- Kapcsolat:
.példakép
majd 6 év múlva vb elődöntőt játszik Mexikóval,és a világ eggyik legjobbja lesz,és akkor majd nézhetnek..

Visca Barca,Visca Catalunya..!(L)
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
G.Dos Santos 4 év műlva újra velünk ..!
a vezetőség legnagyobb hibája volt eladni dos santost :S
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nemis ment neki, csak miután megizmosodott. Alkatra van egy kis különbség Cristiano Ronaldo és dos Santos között...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
JA..ronaldo se 1 badybilder főleg mior oda kerult legelőször..Mosquito írta:Sokkal több helye lesz a srácnak, úgy fogja szívatni a népet ahogy nem szégyenli. 10-15gólt simán kinézek belőle, ha kap elég játéklehetőséget.djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)
Carragher,Hippya ezek nem kis termetű védők.arról nem is beszélve h van egy két angyon favágó is!!! gyorsan ott fogja hagyni a bajnokságot,mivel itt is állandóan esett kelt! hacsak nem fizikálisan felkézsítik most nyáron h kapjon fel pár kilót izomra! mert 60kg-al nem megy sokra!!
Sokkal több helye lesz a srácnak, úgy fogja szívatni a népet ahogy nem szégyenli. 10-15gólt simán kinézek belőle, ha kap elég játéklehetőséget.djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)
Carragher,Hippya ezek nem kis termetű védők.arról nem is beszélve h van egy két angyon favágó is!!! gyorsan ott fogja hagyni a bajnokságot,mivel itt is állandóan esett kelt! hacsak nem fizikálisan felkézsítik most nyáron h kapjon fel pár kilót izomra! mert 60kg-al nem megy sokra!!
- Messa
Bőven megállhatja a helyét. Szerintem ott nem azt várják majd tőle rögtön az első évben, hogy ő legyen a sztár, aki a hátán viszi a csapatot...djtrack írta:jól ledarálják az angol bajnokságban én megmondom ezt előre!! mert ott van pl Ferdinand vidic páros:D vagy Terry carvalho(alex)
Persze, kezdő lesz valószínű, de addigra bőven rápakolhatnak még pár kiló izmot.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22