Sanama írta:zalazs88 írta:aki olvasta zlatan könyvét annak a véleménye megváltozott a barca csapatról? Értem ezt ugy hogy tényleg egy gyáva ember ak pep és az egész csapat meg egy iskola ahol nem lehet kitünni?
Azért nem

Ki tudott itt tűnni Ronaldinho, Ronaldo stb.
Azért a teljes sztorihoz hozzájárul, hogy Ibra azért mégiscsak Ibra, csak hát érdekes az egész. És a miérteket a könyv sem tudja megválaszolni, ez teszi különlegessé az egész sztorit. Szívesen olvasnék egy könyvet csak erről a sztoriról mondjuk Guardiolától.
Én nem olvastam a könyvet, szóval pontosan nem tudhatom miről van szó. De úgy gondolom, zalazs kérdéseire vmilyen szinten igen a válaszom, legalább is részben.
Sanama! Ronaldo és R10 azért még bőven más időkben játszottak itt. Én határvonalnak a 2009/2010-s szezont jelölném ki, az előtt kellett Etoonak ugye mennie. A véleményem, h Pep nem igazán szereti az egyéniségeket, és az individualizmust. A játékosok közül egyedül Messinek van viszonylag nagy szabadsága a pályán, a többieknek nagyon kötött feladatkörük van, nagyon keveset improvizálnak, pedig vannak olyan játékosok, mint Iniesta, akik bőven képesek lennének váratlan megoldásokra. Persze valahol ez nagy szervezettség hozta meg a sikereket, ezt nem vitatom, de nekem a 08/09-es szezon tetszett a legjobban. Akkor is már elég szervezett volt a csapat, de akkor még a tiki-taka mellett több volt a játékosok szabadsága, többet improvizáltak, ami jót tett a játéknak, sokkal élvezhetőbb volt, mint pl. az idei.
Ha már Ibra topicja, nem véletlen, h ő ilyen közegben nem tudott sok sót megenni, nem véletlen, h Etoonak és Tourénak is mennie kellett anno. Abban sem vagyok biztos, h Pep a fénykorában lévő R10-el ki tudott volna-e jönni.