Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem is ez volt az o, jól kivehető volt, hogy Alba feljebb lépett, többet is volt támadásban. Egy hibáért nem cseréli le. Főleg, hogy azon kívül nem nyújtott olyan rossz teljesítményt, hogy indokolt legyen. Mentett is egy hatalmasat, amivel valószínűleg góltól mentett meg minket. El is kezdte rendesen püfölni a földet.palesz77 írta:Szerintem logikus volt a lecserélése, átálltunk 3-4-3-ra, Lucho meg ott szereti, ha bal lábas ember játszik a bal oldalon, Piquénél meg gyengébb volt Bartra. Kétlem, hogy csak a hiba miatt hozta volna le.mahitoo írta:Sajnos neki ez a hiba elég volt, hogy végig se játszhassa a meccset, a többiek meg csinálhatnak bármit.
Rivaldo11 írta:Volt itt vita régebben, a testi erejét keveselltem, sokak szerint azzal semmi gond. Csak éppen erölködés nélkül rakják odébb, amikor nagyon kell.
Azért annyira nem nyomták el, jó párszor lépett úgy oda, hogy kiterelte az ellenfelet vagy elnyomta. Annyira nem tartom ebben gyengébbnek, mint sokan.palesz77 írta:Alácsúsztak, az még egy Matyi szintű izomkolosszust is beborítana, amúgy az utóbbi meccsein nem egy szitu volt, hogy elnyomta az emberét simán, amikor nagyon kellett. Itt nagyot hibázott, ez tény, lehet meg is ásta vele a saját sírját, amiből most kezdett kimászni, de ezt a gólt nem azért kaptuk, mert "gyenge", és könnyen el lehet nyomni.
Bob_Marley írta:Nagy hiba volt és valóban voltak még hátul,de azt tegyük hozzá hogy szinte lehetetlen volt levédekezni.
Lehet, hogy kicsit elfogult vagyok, de a gól előtti szitut nem tartom olyan hatalmas hibának. Ezt Matyi esetében is felhoznám. Mégpedig LE hangoztatta is, hogy a belső védők komoly feladata a labdakihozatal, ilyenkor pedig Busi/Masch vissza lép a helyére, ami meg is történt. Természetesen nem úgy, mint a Celta ellen Piqué, de azért ez egy félpályánál történt labdavesztés volt úgy, hogy mögötte még hárman majd öten voltak. Rengeteg idő lett volna visszarendeződni. Még Bartra is majdnem visszaért pedig neki még fel kellett állnia a földről, mert egy becsúszással szerelték és nem is egy sprinter.palesz77 írta:Kicsit off, és lehet, hogy rosszul láttam. De Masch hogy az istenbe nem ért oda arra a labdára, ami előtte ment el? Szerintem kegyetlenül elszámolta magát, ráadásul pnot a legrosszabb ütemben forgatta a fejét, és emiatt "lekésett" arról a pillanatról, amikor kivághatta volna a csatár elé guruló lasztit. És még mielőtt ennél többet látna bele valaki, nem Bartrát akarom ezzel mentegetni, szimplán egy észrevétel, de szerintem az a gól levédekezhető lett volna.
Szerintem logikus volt a lecserélése, átálltunk 3-4-3-ra, Lucho meg ott szereti, ha bal lábas ember játszik a bal oldalon, Piquénél meg gyengébb volt Bartra. Kétlem, hogy csak a hiba miatt hozta volna le.mahitoo írta:Sajnos neki ez a hiba elég volt, hogy végig se játszhassa a meccset, a többiek meg csinálhatnak bármit.
Alácsúsztak, az még egy Matyi szintű izomkolosszust is beborítana, amúgy az utóbbi meccsein nem egy szitu volt, hogy elnyomta az emberét simán, amikor nagyon kellett. Itt nagyot hibázott, ez tény, lehet meg is ásta vele a saját sírját, amiből most kezdett kimászni, de ezt a gólt nem azért kaptuk, mert "gyenge", és könnyen el lehet nyomni.Rivaldo11 írta:Volt itt vita régebben, a testi erejét keveselltem, sokak szerint azzal semmi gond. Csak éppen erölködés nélkül rakják odébb, amikor nagyon kell.
Bob_Marley írta:Nagy hiba volt és valóban voltak még hátul,de azt tegyük hozzá hogy szinte lehetetlen volt levédekezni.
sajnos (vagy nem sajnos) annak, aki beakarja magát játszani a kezdőbe, annak sokkal többet kell nyújtania, mint akit ki akar szorítani. nem csak ugyanannyit, vagy minimálisan jobbat. nem az igazi bartra volt, de vészes se volt, szóval nem értettem a cseréjét. de végül bejött, mert mathieu jól szállt be, szóval maximum bartra önbizalmának tett rosszat.mahitoo írta:Sajnos neki ez a hiba elég volt, hogy végig se játszhassa a meccset, a többiek meg csinálhatnak bármit.
Nézzed meg az előző meccseit, és az alapján érdemelne többet. Ma viszont valóban hibázott, nagyon felelőtlen volt, de a hiba után összekapta magát, több mentése is volt.Rivaldo11 írta: Komolyan érdekelne, mi alapján érdemelne ennél többet a srác.
Hopsz, valóban, akkor így két komoly kihívást jelentő meccset is játszhat rövid időn belül! Nem panaszkodhat senki semkristop írta: lesz előtte még egy kupameccsünk
lesz előtte még egy kupameccsünkgg86 írta:Nem lennék amúgy meglepve, ha Bartra következő fellépése szintén a BATE ellen lenne.
Igen jól játszott, ezzel bebiztosítva a padot magának , mint Böde Szalainak a kezdőségetcsababarca írta:Nem láttam a meccst. Jól nyomta?
Ha igen, akkor garantáltan padozik most 2-3 meccset zsinórban.
Álmainkban. És úgyis jön majd a szöveg, hogy az csak egy BATE volt.P.Kluivert9 írta:Imádom a palit!!!lesz ő még nagy kedvenc a nou campba!!!
Bár úgy lenne!P.Kluivert9 írta:Imádom a palit!!!lesz ő még nagy kedvenc a nou campba!!!