2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
0-0, Real fölény, de gólt még nem lőttek ugyebár. Zaragoza alattomosan játszik, csíp,rúg,harap, ami a realnak nem tetszik. Benne van a döntetlen a meccsbe (ha továbbra is kemény stílusba tolják), bár úgyis lő gólt a vendégcsapat.Rewolution5 írta:mivel én tipikus antimadridista vagyok, termésezetesen nem nézem a mecsset, valaki be tudna számolni?
Mondtam ez egyszerű hazugság. Amíg Mourinho a Leiria edzője volt többször összebalhéztak. A mérkőzés előtt pont emiatt aggódtak az olaszok.Nem olyan dolog jelent meg,ami a BARCÁT rossz fényben tűnteti fel,hanem az Interre (murinnyóra) nézve nem túl fényes ez a bírói barátság.
Fú,de bonyolultan fogalmaztam,meg is magyarázom:zsuni írta:a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
amugy meg erről beszltem, hogy a sajtóban megjelenik vmi ami a Barca-t rossz fényben állitja be, te már ott vagy és véded őket, hogy ez csak kamu, de amikor a Madriddal van ez, ti vagytok az elsők akik fröcsögik szét a világot, hogy mekkora barmok.
ja és persze nem a klub játékosai akarnak "pártatlan" bíráskodást a visszavágóra, tehát vastagon benne vannak.
Azért nem mind1, hogy ebben a cikkben az van írva hogy a katalán Sport szerint, vagy CR könyöklésénél az, hogy a Real Madrid vezetősége Messire hivatkozva kéri Ronaldo eltiltásának törlését....zsuni írta:a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
amugy meg erről beszltem, hogy a sajtóban megjelenik vmi ami a Barca-t rossz fényben állitja be, te már ott vagy és véded őket, hogy ez csak kamu, de amikor a Madriddal van ez, ti vagytok az elsők akik fröcsögik szét a világot, hogy mekkora barmok.
ja és persze nem a klub játékosai akarnak "pártatlan" bíráskodást a visszavágóra, tehát vastagon benne vannak.
a lényegre nem válaszoltál,a szurkolók véleménye és a hivatalos vélemény eléggé különböző.Luigi írta:Évek óta nyílt titok, hogy a Marcát madridisták, sőt, elvakult szurkolók szerkesztik. Pont ahogy a Sport és az El Mundo is Barcás.Raul#7 írta:
Egyébként igaza van zsuninak abban, hogy amikor a marca írja a baromságait, mindenki úgy veszi, mintha a Real Madrid álláspontja lenne ott leírva...
Évek óta nyílt titok, hogy a Marcát madridisták, sőt, elvakult szurkolók szerkesztik. Pont ahogy a Sport és az El Mundo is Barcás.Raul#7 írta:
Egyébként igaza van zsuninak abban, hogy amikor a marca írja a baromságait, mindenki úgy veszi, mintha a Real Madrid álláspontja lenne ott leírva...
Azért egy-két apró,de igen fontos tényezőt elfelejtesz:zsuni írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... r-2025925/
hogy is volt az a "Madridban ne a bírókkal foglalkozzanak" c. fejezet?![]()
érdekes, szerintem inkább azután irt, hogy emlegették, és nem azután, hogy kikapott a Barca. mellékesen megjegyezve egy kumma rossz szó, fikázás, vagy b.szogatás nem esett ebben a topicban, ugyh ez most kellett.Meg ha esteleg mi nyernénk a ligát, gondolom akkor sem leszel majd netközelben. Laughing Viszont mikor épp kikapunk az intertől-láss csodát- közel van a hálózat.
Ja. Meg ha esteleg mi nyernénk a ligát, gondolom akkor sem leszel majd netközelben.ferninho írta:meg vagyok, köszi szépenbence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták?Csak mert már Clásico óta nem olt senkit
![]()
Clásicó idejében nem igazán tartózkodtam internet közelben és azt a kevés időt nem igazán szándékoztam a barca seg.gének a nyalására szánni![]()
amúgy voltam kitiltva, a barca-stuttgart meccs után amikor tényleg nem írtam semmit...![]()
a témához:
a meccs eleji interes "leshelyzetek" amúgy nagyon elfelejtődtek itten...
Nyugi én nem felejtettem el és ha beszélünk barátaimmal a meccsről akkor is mindig felhozom, h nem csak a mi részünkről vt [auto_cenzúra] a bíró... de a végén már inkább ellenünk vt és az elején lévő interes helyzetek meg inkább a partjelző hibáiferninho írta: a meccs eleji interes "leshelyzetek" amúgy nagyon elfelejtődtek itten...
Pffff...ferninho írta:meg vagyok, köszi szépenbence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták?Csak mert már Clásico óta nem olt senkit
![]()
Clásicó idejében nem igazán tartózkodtam internet közelben és azt a kevés időt nem igazán szándékoztam a barca seg.gének a nyalására szánni![]()
amúgy voltam kitiltva, a barca-stuttgart meccs után amikor tényleg nem írtam semmit...![]()
a témához:
a meccs eleji interes "leshelyzetek" amúgy nagyon elfelejtődtek itten...
meg vagyok, köszi szépenbence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták?Csak mert már Clásico óta nem olt senkit
[/quote]zsuni írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... r-2025925/
[/quote]zsuni írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... r-2025925/