zsuni írta:a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
amugy meg erről beszltem, hogy a sajtóban megjelenik vmi ami a Barca-t rossz fényben állitja be, te már ott vagy és véded őket, hogy ez csak kamu, de amikor a Madriddal van ez, ti vagytok az elsők akik fröcsögik szét a világot, hogy mekkora barmok.
ja és persze nem a klub játékosai akarnak "pártatlan" bíráskodást a visszavágóra, tehát vastagon benne vannak.
Fú,de bonyolultan fogalmaztam,meg is magyarázom:
a ti csapatotok = reálmadrid.
a mi csapatunk = BARCELONA.
Ebből nem az következik,h közöd van hozzá,h mit csinálnak.Hanem az,h amíg a katalán oldalról (ergo mi csapatunk

) nem adjuk a lovat a sajtónak,a blankók részéről (ti csapatotok) az újságban megjelentekre harapott anno a klub (talán nem is egy ízben) és felhasználva a megjelenteket,szaladtak gőgicsélni a szövetséghez,bíróságokhoz,jóistenhez.Lenyilatkozták úton-útfélen,h őket mekkora igazságtalanság érte.És igen,a klub részéről,nem csak a sajtóból dőlt ez a szöveg...
Asszem eléggé félreolvastál vmit!
Nem olyan dolog jelent meg,ami a BARCÁT rossz fényben tűnteti fel,hanem az Interre (murinnyóra) nézve nem túl fényes ez a bírói barátság.De azért,mert adott portálokon megjelenik vmi,ami az Intert (és a sporit) támadja,te már meg is jelentél itt és nyomatod a vakert.Ráadásul eléggé elferdítve,félreértelmezve a dolgokat.
Asszem ebben a szituban,ami történt kedden,elég sok csapat van,akinek a játékosai,vezetői igen élesen támadnák a különböző orgánumokon keresztül a bírót,szövetséget.Ilyennek érzem a ti csapatotokat,mint már bizonyították ezt.Tőlünk meg annyi szaladt ki,h bizakodnak a srácok a korrekt játékvezetésben a visszavágón.De ezt az árnyalatni különbséget láthatóan nem veszed figyelembe.