Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
levproff
Director del Fútbol

2010.04.24. 21:05:33

Mert Raúl csereként állt be.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.04.24. 21:05:13

Mindenki írja hogy ugy is lő gólt a Real. De azért magadban marhára reménykedsz hogy egy X összejön , mert én igen :D :D
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.04.24. 21:04:30

Miért Guti a kapitány, mikor Raúl is játszik?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.04.24. 20:56:31

Rewolution5 írta:mivel én tipikus antimadridista vagyok, termésezetesen nem nézem a mecsset, valaki be tudna számolni?
0-0, Real fölény, de gólt még nem lőttek ugyebár. Zaragoza alattomosan játszik, csíp,rúg,harap, ami a realnak nem tetszik. Benne van a döntetlen a meccsbe (ha továbbra is kemény stílusba tolják), bár úgyis lő gólt a vendégcsapat.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.24. 20:53:52

mivel én tipikus antimadridista vagyok, termésezetesen nem nézem a mecsset, valaki be tudna számolni?
Kép
Zolika10
Jugador d'estrella

2010.04.24. 20:52:08

0-0 a Félidőben.. De úgyis nyer a Real, aztán megint csak 1 pontocska a különbség.
miihii
KHAL

2010.04.24. 20:47:13

Xavi001 írta:mennyi az állás ?
Gól nélküli a meccs eddig.
1 perc a félidőig.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Xavi001
Jugador d'estrella

2010.04.24. 20:44:44

mennyi az állás ?
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.04.24. 20:42:31

nagyon szépen tartja magát a Zaragoza csak így tovább...lekopogom
Kép
Raul#7
Barça B

2010.04.23. 22:29:15

Nem olyan dolog jelent meg,ami a BARCÁT rossz fényben tűnteti fel,hanem az Interre (murinnyóra) nézve nem túl fényes ez a bírói barátság.
Mondtam ez egyszerű hazugság. Amíg Mourinho a Leiria edzője volt többször összebalhéztak. A mérkőzés előtt pont emiatt aggódtak az olaszok.
Chino
Llegenda del Barça

2010.04.23. 21:52:33

Sokszor hajlandóak az emberek a sajtót összekeverni klubokkal, játékosokkal de ha valakinek van egy kis esze különbséget tud tenni a között, hogy egy klub ide-oda küldözgeti a leveleit és sír benne illetve azt, hogy a média belement valami oknyomozásba és azt bőgetik a címlapon. Ahogy mihu írta el kell olvasni: klub (vezetőség, játékosok stb.) szerint vagy xy médiaorgánum szerint.

Amúgy tavaly Övreböt el akarták tiltani meg ment a huzavona vele kapcsolatban ha jól emléxem.

Arra azért kíváncsi lennék a Real fordított esetben hogy járna el. Félreértés ne essék nem mondom, hogy ezt vagy azt csinálná Perez, csak ha mondjuk a Ronaldo-s esetre gondolok akkor elgondolkozom itt mi lenne.
Forca Barca!!!!
miihii
KHAL

2010.04.23. 21:09:24

zsuni írta:a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
amugy meg erről beszltem, hogy a sajtóban megjelenik vmi ami a Barca-t rossz fényben állitja be, te már ott vagy és véded őket, hogy ez csak kamu, de amikor a Madriddal van ez, ti vagytok az elsők akik fröcsögik szét a világot, hogy mekkora barmok.
ja és persze nem a klub játékosai akarnak "pártatlan" bíráskodást a visszavágóra, tehát vastagon benne vannak.
Fú,de bonyolultan fogalmaztam,meg is magyarázom:
a ti csapatotok = reálmadrid.
a mi csapatunk = BARCELONA.
Ebből nem az következik,h közöd van hozzá,h mit csinálnak.Hanem az,h amíg a katalán oldalról (ergo mi csapatunk :wink: ) nem adjuk a lovat a sajtónak,a blankók részéről (ti csapatotok) az újságban megjelentekre harapott anno a klub (talán nem is egy ízben) és felhasználva a megjelenteket,szaladtak gőgicsélni a szövetséghez,bíróságokhoz,jóistenhez.Lenyilatkozták úton-útfélen,h őket mekkora igazságtalanság érte.És igen,a klub részéről,nem csak a sajtóból dőlt ez a szöveg...

Asszem eléggé félreolvastál vmit!
Nem olyan dolog jelent meg,ami a BARCÁT rossz fényben tűnteti fel,hanem az Interre (murinnyóra) nézve nem túl fényes ez a bírói barátság.De azért,mert adott portálokon megjelenik vmi,ami az Intert (és a sporit) támadja,te már meg is jelentél itt és nyomatod a vakert.Ráadásul eléggé elferdítve,félreértelmezve a dolgokat.

Asszem ebben a szituban,ami történt kedden,elég sok csapat van,akinek a játékosai,vezetői igen élesen támadnák a különböző orgánumokon keresztül a bírót,szövetséget.Ilyennek érzem a ti csapatotokat,mint már bizonyították ezt.Tőlünk meg annyi szaladt ki,h bizakodnak a srácok a korrekt játékvezetésben a visszavágón.De ezt az árnyalatni különbséget láthatóan nem veszed figyelembe. :wink:
Mihu
Director del Fútbol

2010.04.23. 16:59:03

zsuni írta:a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
amugy meg erről beszltem, hogy a sajtóban megjelenik vmi ami a Barca-t rossz fényben állitja be, te már ott vagy és véded őket, hogy ez csak kamu, de amikor a Madriddal van ez, ti vagytok az elsők akik fröcsögik szét a világot, hogy mekkora barmok.
ja és persze nem a klub játékosai akarnak "pártatlan" bíráskodást a visszavágóra, tehát vastagon benne vannak.
Azért nem mind1, hogy ebben a cikkben az van írva hogy a katalán Sport szerint, vagy CR könyöklésénél az, hogy a Real Madrid vezetősége Messire hivatkozva kéri Ronaldo eltiltásának törlését....
Kép
daffy
Madridista

2010.04.23. 16:57:32

Luigi írta:
Raul#7 írta:
Egyébként igaza van zsuninak abban, hogy amikor a marca írja a baromságait, mindenki úgy veszi, mintha a Real Madrid álláspontja lenne ott leírva...
Évek óta nyílt titok, hogy a Marcát madridisták, sőt, elvakult szurkolók szerkesztik. Pont ahogy a Sport és az El Mundo is Barcás.
a lényegre nem válaszoltál,a szurkolók véleménye és a hivatalos vélemény eléggé különböző.
Luigi
Barça B

2010.04.23. 16:54:18

Raul#7 írta:
Egyébként igaza van zsuninak abban, hogy amikor a marca írja a baromságait, mindenki úgy veszi, mintha a Real Madrid álláspontja lenne ott leírva...
Évek óta nyílt titok, hogy a Marcát madridisták, sőt, elvakult szurkolók szerkesztik. Pont ahogy a Sport és az El Mundo is Barcás.
Raul#7
Barça B

2010.04.23. 16:39:31

A meccs előtt arról volt szó, hogy amíg Portugáliában dolgozott José, nem volt éppen jóban ezzel a bíróval, főleg amíg a Leiriát edzette.
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.23. 16:30:45

a mi csapatunk? már bocsánat, de mi közöm van ahhoz, hogy a csapat mit hogy csinál? álljon már meg a menet, jóhogynem én találom ki nem?
miihii
KHAL

2010.04.23. 16:02:32

zsuni írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... r-2025925/
hogy is volt az a "Madridban ne a bírókkal foglalkozzanak" c. fejezet? :)
Azért egy-két apró,de igen fontos tényezőt elfelejtesz:
-A klub nem kommunikál kifelé semmi hasonlót.Egy újság és egy rádió cikkeiről van szó,amihez nem társul be a BARCELONA.
-Nem küldözgetjük az UEFA-nak,FIFA-nak az oknyomozás "tényeit",nem keresünk felvételeket,amin együtt van jelen a két pajti.
-Nem vki másra mutogatunk,mint szeretett csapatod pölö CR könyöklése után.

Lenyelik a srácok a békát és csak előre néznek.Az meg egyértelmű,h a szurkolók és a média nagyobb ügyet csinál belőle.De addig,amíg nem a klub részéről kommunikálnak ilyet,megmarad egy igen nagy szakadék a ti csapatotok és a miénk között gerincességben (is).
zsuni
Capitá del Barça

2010.04.23. 15:42:45

Meg ha esteleg mi nyernénk a ligát, gondolom akkor sem leszel majd netközelben. Laughing Viszont mikor épp kikapunk az intertől-láss csodát- közel van a hálózat.
érdekes, szerintem inkább azután irt, hogy emlegették, és nem azután, hogy kikapott a Barca. mellékesen megjegyezve egy kumma rossz szó, fikázás, vagy b.szogatás nem esett ebben a topicban, ugyh ez most kellett.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.04.23. 15:25:21

ferninho írta:
bence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták? :D Csak mert már Clásico óta nem olt senkit :D
meg vagyok, köszi szépen :)
Clásicó idejében nem igazán tartózkodtam internet közelben és azt a kevés időt nem igazán szándékoztam a barca seg.gének a nyalására szánni :D
amúgy voltam kitiltva, a barca-stuttgart meccs után amikor tényleg nem írtam semmit... :)
a témához:
a meccs eleji interes "leshelyzetek" amúgy nagyon elfelejtődtek itten...
Ja. Meg ha esteleg mi nyernénk a ligát, gondolom akkor sem leszel majd netközelben. :lol: Viszont mikor épp kikapunk az intertől-láss csodát- közel van a hálózat.
Nem kell seg.gnyalásról szövegelni. De jó lenne, ha itt is az odahaza megszokott formádat hoznád. Egyenesebb lenne, mint itt megjátszani a korrekt véleményalkotót.
Ami a leshelyzeteket illeti, még a végén kihozod azt, hogy nekünk fújt a spori-vagy minimum egálban tévedett. :lol:
Rivaldo-A Legnagyobb.
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.04.23. 15:24:20

ferninho írta: a meccs eleji interes "leshelyzetek" amúgy nagyon elfelejtődtek itten...
Nyugi én nem felejtettem el és ha beszélünk barátaimmal a meccsről akkor is mindig felhozom, h nem csak a mi részünkről vt [auto_cenzúra] a bíró... de a végén már inkább ellenünk vt és az elején lévő interes helyzetek meg inkább a partjelző hibái :?
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.04.23. 15:24:02

ferninho írta:
bence-barca írta:Amúgy ferninhoval mi van? Kibannolták? :D Csak mert már Clásico óta nem olt senkit :D
Clásicó idejében nem igazán tartózkodtam internet közelben és azt a kevés időt nem igazán szándékoztam a barca seg.gének a nyalására szánni :D
amúgy voltam kitiltva, a barca-stuttgart meccs után amikor tényleg nem írtam semmit... :)
a témához:
Pffff...

Egyáltalán nem felejtődtek el, többen is megemlítettük a megfelelő topicokban.
ITTEN persze nincs róla szó, mert ez Barca vs. Real topic, nem BL topic. A Bajnokok Ligájához meg ugye nektek mostanában annyi közötök van, h szezon elején páran lenyilatkozzák a nagyképű brigádból, h megnyeritek, aztán egy középcsapat megcsapja a szátokat a legjobb 16-ban.

Hát sztem a továbbra is ennyit kötekedsz, nem lepődnék meg rajta, ha hamarosan újra pihenni mennél.
ferninho
Madridista

2010.04.23. 15:15:36

a témához:
madridista
LM10
Director del Fútbol

2010.04.23. 14:47:12

[/quote]

Én sem szoktam keresni a bírókban a hibát, mert nem adott meg egy veszélyes szabadrúgást, vagy ilyesmit. De mikor les gólt kapunk+egy olyan szitunál ami még simán lehetne 11-est adni, ahelyett műesést fúj...ilyenkor már én is ideges vagyok. Meg kiderült ez a nagy barátság. Nem érdekel ez már, otthon szétverjük őket!
ab1daL
Director del Fútbol

2010.04.23. 14:45:20

[/quote]
Én már a meccs előtt amikor megtudtam hogy portugál bíroi négyes lesz, már a fejemet fogtam. Sejtettem hogy lesz 1-2 galiba a meccs során. De ne foglalkozzunk ezzel, hazai pályán, telt házzal, teljes erővel, el lehet őket kapni, igaz ha beállnak bekkelni 11 emberrel (lásd cselszki) akkor keény menet lesz.
Lezárt