Barça Élő Közvetítések
Eto'o jobb alsó sarokba laposan.
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
0-1!!EZ GYORS VOLT!!!ETO'O
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
-
- Jugador d'estrella
Nekem megy....Bodi írta:Mindenhol azt írja,hogy nem bejegyzett protokoll!Enrique írta:http://www.asiaplate.com/live.today.htmvidike írta:nemtudjátok lehet e valahol nézni az esti mérkőzést neten ?![]()
http://pplive.uw.hu
Remélem találsz valamit...![]()
![]()
Ez miért lehet???
Próbálja már még ki valaki pls!![]()
Valahol jó lenne nézni,nincs Sport2-m!
Sport2-t 2 héttel ezelőtt vették vissza a ____k!

imadom a spanyol jatekvezetest (L)
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!
-
- Director del Fútbol
Ennek örüljél,mert így Messi fog kezdeni a Real ellen!Barcaboy!!! írta:Jaj nee...Mért kell a citrommezbe jáccani?
Sztem a rendes mez is eléggé elüt a getafeétől...
Sajna giuly kezd...(Messi helyett)

- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Jaj nee...Mért kell a citrommezbe jáccani?
VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
-
- Director del Fútbol
Mindenhol azt írja,hogy nem bejegyzett protokoll!Enrique írta:http://www.asiaplate.com/live.today.htmvidike írta:nemtudjátok lehet e valahol nézni az esti mérkőzést neten ?![]()
Remélem találsz valamit...![]()

Ez miért lehet???
Próbálja már még ki valaki pls!

Valahol jó lenne nézni,nincs Sport2-m!
Kezdődik!!!!
Csá mindenkinek!
Most néztem a Real meccsét háááááát igaz, hogy nyertek(nem megérdemelten sztem) de ha így jáccanak ellenünk is az el classico-n akkor nem lehet gond a BARCA győzelem.
Most néztem a Real meccsét háááááát igaz, hogy nyertek(nem megérdemelten sztem) de ha így jáccanak ellenünk is az el classico-n akkor nem lehet gond a BARCA győzelem.
-
- Jugador d'estrella
21:00 Sport2.retek írta:Gyerekek! Mikor kezdődik a meccs???
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Jó azért ezt a témát is hanyagolni kéne mert nekünk is voltak necces meccseink de akkor is 3 percen belül két tizi az nekünk még az álom kategória...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.asiaplate.com/live.today.htmvidike írta:nemtudjátok lehet e valahol nézni az esti mérkőzést neten ?![]()
Remélem találsz valamit...

nemtudjátok lehet e valahol nézni az esti mérkőzést neten ?

-
- Director del Fútbol
Hát?! Hogy Van Bommel most bombaformában van, az biztos! Hogy Deco egy nagyszerű játékos, az is biztos! Hogy a sérülése után nem szabadna Decot betenni az El Classicora, az a legbiztosabb!!! De hogy Deco klasszissal jobb játékos lenne, mint Bommel... hát nem tudom!? Megmondom őszintén én nagyon másnak tartom őket, és a maguk módján mindketten óriási játékosok, nagy egyéniségeki, szóval: =LG írta:Sztem Deco klasszisokkal jobb mint Bommel, de az El Classicon még nem szabad a csapatba rakni!

Persze tudom, hogy középen nem férhet be nagyon egyszerre Bommel, Xavi, és Deco, hiszen Edmilsonnak, vagy Marqueznek játszania kell ott, de hogy ki maradjon ki, ha mindenki 1000%-os... Huhhhh, ez nem könnyű!
"Més Cuen un Club"
Sztem Deco klasszisokkal jobb mint Bommel, de az El Classicon még nem szabad a csapatba rakni!
Nehezen tudom elképzelni...kihagy egy hónapot, és a helyén játszó VB meg bombaformában van. Azért Rijkaardnak is van szeme...remélem
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Lehet az EL Classicora visszateszi Decot ,mert addig felépül,nem tudom hogy jó döntés lesz e..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Barça B
Lenz!
Nehogymár ne a világ legjobb csapatának drukkoljn már a születése után!!!
Amúgy én is kézilbdáztam Battán. Igaz csak az ifire futotta, de játszottam...
Nehogymár ne a világ legjobb csapatának drukkoljn már a születése után!!!

Amúgy én is kézilbdáztam Battán. Igaz csak az ifire futotta, de játszottam...

Megszületett a fiam Koppány vezér. Már van egy Barcasála... 
Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!
Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D

Két kedvencem van: a BARCADRUKKER fiam és a BARCELONA FC!!!

Visca el Barca! Xavi Hernandez & Ronaldo De Assis Moreira the best players in the WORLD!!! ;D
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Hát azé Deco 10x többet védekezik, vagy faltol!!! Ez mehet ilyen csapatok ellen, de erősebbek ellen már nem ugyanaz a szitu, én erről beszélek!!!Enrique21 írta:Ez most kb olyan olyan mint GIO és SYL helyzete!Ronaldinho22 írta:Teljesen egyetértek, most nem jáccott Deco és akko már nem is kell!!!Lenzer írta:Azért mert most Van Bommel jól játszott még nem kell olyanokat mondani, hogy nem kell Deco, legalábbis szerintem!Örüljünk neki, hogy ilyen emberek vannak egy-egy játékos pótlására és akkor még van nekünk egy Iniestánk is!:)![]()
![]()
Az egyik leghasznosabb játékos minek?
![]()
![]()
Hagyjad már ezt te sem hiszed el öcsém Rapika, hogy Deco minek,kapjál már a fejedhez!!!
![]()
![]()
Egyébként V. Bommel jól kente, de akkor is!!
Tök mind1 melyik játszik,mert mind2 királyul játszik