Puyol05 írta:FCBarca88 írta:Azzal,hogy a mezeket és a címereket kijavították,szerintem már csak a normális bundesliga hiányzik, a nemzeti válogatottakkal én elégedett vok.
Alig várom,h teljes legyen a játék

sztem nem igazán javították ki... nézd csak meg a spanyol bajnokság címereit... azok nem igazán hasonlítanak az eredetiekre sztem...
Először is: az elsőt nem én írtam, rágalom

Másodszor: akinek kérdése van a Become a legend módról, kérem olvassal el a cikkem:
http://www.peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=5801
Harmadszor: Türelem kell a játékhoz! Nem fog egyről a kettőre menni, de ezt már annyiszor leírtam...
Én is Top Playeren kezdtem a Become a Legend módot, szenvedtem, de ahogy fejlődtem, és el lestem a csínyeket úgy lett könnyebb a játék(persze azért nem olyan mintha amatőr fok lenne), de pl már Bl győztes vagyok, van egy csomó egyéni címem, válogatottal kijutottunk az ebre stb. Nem két év alatt jött ez össze.. most vagyok a 9.ben.
Akinek nehéz a játék, ne adja fel elsőre, de ne is szídja csak a saját "bénasága" miatt(Elnézést ha valakit megbántanék!).
8.éve Pesezek, és mindig van benne vmi varázs, új kihívások amik megunhatatlaná teszik. Szerintem a grafika is nagyon jó benne, de nálam nem ez számít, hanem a játék élmény amit a Pes ad nagyon sok Pesfannak!