Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vito írta:gimi, vagy még áltisk?Sharkinho írta:Nekem harmat gyenge lett. Matek 2, mellette még három 3as
(bár szomorú ez így is, úgy is)
vicceltem.
Nálunk is nagyon meleg vanSharkinho írta:Én tíz perce tettem ki egy hőmérőt a napra, most megnéztem és 47 °C-ot mutatottMeg lehet halni ilyen melegben
![]()
Mindenkihez képzelj oda egy moderátori rangotRaziel írta:de nem fogadom el csak a modik véleményét...nem is ismerem őket,nekem ők egy szót ne szoljanak,demokrácia van,az a véleményem amit leirok mindenről
de nem fogadom el csak a modik véleményét...nem is ismerem őket,nekem ők egy szót ne szoljanak,demokrácia van,az a véleményem amit leirok mindenről...ha nekik nem tetszik nem kell vele foglalkozni,ők okosnak tartják magukat,és mégis visszairnak mindenre...sokan nem szeretik a fradit,én meg arrol nem tehetek.A modiktol eltűröm a kritikát,de mástól nem fogom.Azt hiszem elég világos voltam,ezzel téma lezárva,és mostmár tényleg nagyon örülnék neki,ha senki nem kötne belém,pl hogy milyen kép van betéve,meg milyen az aláirásom,mert azért kicsit idegesitő.lionelmessi19 írta:Nos, Raziel, h őszinte legyek, különböző okokból, amiket nem szándékozok elárulni, én is észrevetten egysmást azokból a dolgokból, amiket Mikiék említenek. De most ebbe nem szeretnék belefolyni.
De mennek itt az oda vissza csattogások, mindenféle dologgal, egy bemutatkozást szívesen megnéznék! Ha lehetséges...
(tudom nekem sincs még, de nemsokára lesz, még tali előtt ígérem)
Ja és még valami Raziel, azért a modikon kívül is el kell fogadnod az emberek véleményét, illetve, ha nem is veszed szentírásnak, elgondolkodnod egy két megjegyzésen. Semmi konkrétumot ne keress most ebben, mert nincs, csak jótanács.
Az a hsz-eidből nem jön leRaziel írta:idősebb vagyok mint te...pár hónappal.
De kár, hogy nem voltam a gépnél, amikor elkezdődött ez az egészkovinho írta:Ez a fradis ügy olyan mint amit lionel19 kolléga csinált itt mindenkivel. Mindenkit leoltasz rendesen, szal kiváncsi vagyok rád, nagyon....