Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja nemBob_Marley írta:Ma nagyon csipkelődős vagy KalapKalap1988 írta: Te nagyon megkeseredtél öreg. Az rendben van, hogy ideális és gyenge ellenfelünk volt, de miért nem lehet leírni, hogy gála? 08-09-ben az 5-6 gólos meccseinkre (függetlenül az ellenféltől) ez volt a terminológia, amit itt a fórumon szinte mindnyájan használtunk. Talán akkor még Bob kevesebbet járt ide, ha egyáltalán járt, ezért értetlenkedik, de téged nem értelek. Akkor is voltak lélektelen ellenfeleink, mint ahogy most is vannak,de ma ettől függetlenül jól játszott a csapat. Viszont akkor is nagyobb teljesítmény volt 2-0-ra ősszel legyőzni a Madridot, mint verni 6-ot pl a Sportingnak, ahogy most is nagyobb dolog lenne, ettől még nevezhetjük szerintem nyugodtan gálának, mert szép játék és 8 gól. Pont.Ede megviselte az idegeidet????Én akkor is olvasgattam sőt, csak effektíve fórumozni nem volt időm!Elolvastam a cikkeket, oszt jóccak!Lehet elfogadott egy szó, de szerintem nem jó szó a teljesítményre, hogy GÁLA!De ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy ez a téma.PONT
Jah és nem is válaszoltál az NBA-s dologra
Ez meglepett!!!!!
Ne félj, mire felkelsz reggel, már címlapon lesz a nyilatkozata, miszerint lefeküdt az Almería nekünk.Rinku írta:Elvette a kedvemet, hogy nem murinnyó képébe lövöldözgetjük ezeket a gólokat
Igen,2éve az 5-6 gólós meccsek gálák voltak, ez nem.Kalap1988 írta:...
Ma nagyon csipkelődős vagy KalapKalap1988 írta: Te nagyon megkeseredtél öreg. Az rendben van, hogy ideális és gyenge ellenfelünk volt, de miért nem lehet leírni, hogy gála? 08-09-ben az 5-6 gólos meccseinkre (függetlenül az ellenféltől) ez volt a terminológia, amit itt a fórumon szinte mindnyájan használtunk. Talán akkor még Bob kevesebbet járt ide, ha egyáltalán járt, ezért értetlenkedik, de téged nem értelek. Akkor is voltak lélektelen ellenfeleink, mint ahogy most is vannak,de ma ettől függetlenül jól játszott a csapat. Viszont akkor is nagyobb teljesítmény volt 2-0-ra ősszel legyőzni a Madridot, mint verni 6-ot pl a Sportingnak, ahogy most is nagyobb dolog lenne, ettől még nevezhetjük szerintem nyugodtan gálának, mert szép játék és 8 gól. Pont.
Te nagyon megkeseredtél öreg. Az rendben van, hogy ideális és gyenge ellenfelünk volt, de miért nem lehet leírni, hogy gála? 08-09-ben az 5-6 gólos meccseinkre (függetlenül az ellenféltől) ez volt a terminológia, amit itt a fórumon szinte mindnyájan használtunk. Talán akkor még Bob kevesebbet járt ide, ha egyáltalán járt, ezért értetlenkedik, de téged nem értelek. Akkor is voltak lélektelen ellenfeleink, mint ahogy most is vannak,de ma ettől függetlenül jól játszott a csapat. Viszont akkor is nagyobb teljesítmény volt 2-0-ra ősszel legyőzni a Madridot, mint verni 6-ot pl a Sportingnak, ahogy most is nagyobb dolog lenne, ettől még nevezhetjük szerintem nyugodtan gálának, mert szép játék és 8 gól. Pont.Sanama írta:Ez elég messze volt a gálától...Messithebest írta:Na elpróbáltuk a Madridi meccset. GÁLA!!! 8-0 gratula a fiúknak!
Ez elég messze volt a gálától...Messithebest írta:Na elpróbáltuk a Madridi meccset. GÁLA!!! 8-0 gratula a fiúknak!
Megint leírom, hogy szerintem ez nem GÁLAMessithebest írta:Na elpróbáltuk a Madridi meccset. GÁLA!!! 8-0 gratula a fiúknak!
Ezúton szeretnék elnézést kérni általam imádott csapattól,hogy ennyire alábecsültem őket..barcafan0911 írta:Messi miért csak kettő?Piqué írta:Ma kivételesen sima Almeria elleni meccset várok.A tippem 0:3 messi2,iniesta![]()
Inkább legyen három.