Bob_Marley írta:Kalap1988 írta:
Te nagyon megkeseredtél öreg. Az rendben van, hogy ideális és gyenge ellenfelünk volt, de miért nem lehet leírni, hogy gála? 08-09-ben az 5-6 gólos meccseinkre (függetlenül az ellenféltől) ez volt a terminológia, amit itt a fórumon szinte mindnyájan használtunk. Talán akkor még Bob kevesebbet járt ide, ha egyáltalán járt, ezért értetlenkedik, de téged nem értelek. Akkor is voltak lélektelen ellenfeleink, mint ahogy most is vannak,de ma ettől függetlenül jól játszott a csapat. Viszont akkor is nagyobb teljesítmény volt 2-0-ra ősszel legyőzni a Madridot, mint verni 6-ot pl a Sportingnak, ahogy most is nagyobb dolog lenne, ettől még nevezhetjük szerintem nyugodtan gálának, mert szép játék és 8 gól. Pont.
Ma nagyon csipkelődős vagy Kalap

Ede megviselte az idegeidet????Én akkor is olvasgattam sőt, csak effektíve fórumozni nem volt időm!Elolvastam a cikkeket, oszt jóccak!Lehet elfogadott egy szó, de szerintem nem jó szó a teljesítményre, hogy GÁLA!De ez legyen a legnagyobb bajunk, hogy ez a téma.PONT

Jah és nem is válaszoltál az NBA-s dologra

Ez meglepett!!!!!

Ja nem

Más viselt meg, Ede párbeszédben ez látszott is (már, ha annak nevezhetjük..), de most konkrétan nem csipkelődni akartam. Sanama-nal sajnálom, hogy ennyire nem tud örülni semminek, nálad meg azt hittem, hogy akkoriban még nem voltál itt, ezért csipkelődsz egy szó kapcsán (hogy a te kifejezésed használjam), de ezek szerint nem, mindenesetre szerintem ez a szó azért ilyen árnyalatokban mindenkinek jelenthet mást. Nem válaszoltam NBA-s dologra ? Írtál valamit abba a topikban, mert akkor ránézek . Mindent én sem vehetek észre, ráadásul ma annyira szétszórt voltam, hogy 2-3 sokkal fontosabb dolgot is elfeledtem

Jól van Sanama, tényleg nem bántani akartalak, én teljesen másképp értékelem. Nem feltétlen a mai játékunkat, hanem a szezonban. Helyenként szerintem kiforrottabb és jobb a futballunk, mint akkor. Viszont nem fogjuk egymást meggyőzni, ezért ne is bonyolítsuk, ismerem az aggályaidat és az úgymond elkeseredettséged (ebbe a szóba kérlek ne köss bele, ha nem érzed teljesen így, nem ez a lényeg) okait, tudom, hogy esélytelen bárki is, hogy meggyőzön. Nem vagy vele egyedül, az is tény.