Meg azt is,hogy valamiért ez a többször feleslegesen kidobott milliók valamiért nem hiányoznak nekik...Raziel írta:hiába költötték a legtöbbet,kidobtak az ablakon majdnem 40millát a semmiért,de megszoktuk h ilyen jól szoktak igazolni

Meg azt is,hogy valamiért ez a többször feleslegesen kidobott milliók valamiért nem hiányoznak nekik...Raziel írta:hiába költötték a legtöbbet,kidobtak az ablakon majdnem 40millát a semmiért,de megszoktuk h ilyen jól szoktak igazolni
gilardino [auto_cenzúra]lionelmessi19 írta:gilardinho nem milános már? Mert akkor ő az egyik csatár........gondolom.Raziel írta:az a milan nem semmi ám,nem hogy fiatalitanának,hanem viszik oda az "öregeket" és adják el a fiatalokat,kivel lesz ronaldo elöl mert a milan két csatárral játszik ezt tudjuk,talán pippo inzaghi lesz az ékpárja,mert oliveira minden bizonnyal madridban köt ki,annyi a szerencséje ronaldónak hogy mögötte jó kis középpálya feszül(kaká,seedorf,pirlo,gattuso),ha a madridi formáját hozza ottis kispados lesz...
gilardinho nem milános már? Mert akkor ő az egyik csatár........gondolom.Raziel írta:az a milan nem semmi ám,nem hogy fiatalitanának,hanem viszik oda az "öregeket" és adják el a fiatalokat,kivel lesz ronaldo elöl mert a milan két csatárral játszik ezt tudjuk,talán pippo inzaghi lesz az ékpárja,mert oliveira minden bizonnyal madridban köt ki,annyi a szerencséje ronaldónak hogy mögötte jó kis középpálya feszül(kaká,seedorf,pirlo,gattuso),ha a madridi formáját hozza ottis kispados lesz...
Csak gondoltam, ha már épp kapóra jön, kipróbálom magam, mint csúnya nagy moderátorGame90 írta:Cannavaro már sosem lesz a régi. A Juvéban voltak az utolsó jó évei![]()
20:51 - Ronaldo: "Mindent köszönök. Az edzővel nem volt semmi problémám, de profi vagyok és játszani akarok."sztem azért Capellóval voltak problémái
Remélem megújuk majd Milánóban, én szurkolok neki. Állítólag a 99-es mezszám lesz az övé.
OFF: lionelmessi19!! Látom élsz a moderátori jogaiddalde igazad van, nem itt kell megbeszélni, hogy ,,melyikajobbbajnokságaspanyolvagyazangol''
![]()
remélem ezért nem kapok bannt
![]()
na jó ez tényleg ütöttBoixos írta:nistelrooy meg pláne nem az, mert ő ló.