A Vigo tizenegyese is kamu volt,úgyhogy a mienket is meglehetett adni.

Ez igy igaz, bár nem a legjobb ezt elnézni...XaviMessifan írta:kit érdekel h szabályos volt-e vagy nem?!az a 11es amit a biro megad és kész!ha teccik ha nem ez van
Lehet szépen csöndben maradni!elpaís írta:a szánalmas te vagy, meg a tizi amit kaptatok![]()
most örömködj
Meg ez az üzenet is az.Miért kell elfogult/elborult szemmel látni a dolgokat?elpaís írta:a szánalmas te vagy, meg a tizi amit kaptatok![]()
most örömködj
Ha kapáló nem tud csapatot csinálni, majd összevásároljuk megint a fél világot...elképesztő...15:56 - Nem elképzelhetetlen egy negyedik igazolás! A tegnap esti fiaskó után a vezetőség leül megtárgyalni a Capellot zavaró góltalanság okát, és akár új alternatívákat is kereshetnek. Négy nap van az esetleges utolsó átigazolás véghezviteléhez.
Nem kötekedésképpen de a VillaRReal.Vito írta:60 percig láttam, addig igencsak befortgatta a chilei gyerek az egész védelmet... nagyon jól mozgott a gyerek és az egész villareal.Game90 írta:Villarreal jobban játszott, mint a Madrid6 kapuralövés egész meccsen
A Madridból Ramos nyújt csak jó teljesítményt. Tomasson is bemutatkozott a végén.
Holnap nyerni kell
60 percig láttam, addig igencsak befortgatta a chilei gyerek az egész védelmet... nagyon jól mozgott a gyerek és az egész villareal.Game90 írta:Villarreal jobban játszott, mint a Madrid6 kapuralövés egész meccsen
A Madridból Ramos nyújt csak jó teljesítményt. Tomasson is bemutatkozott a végén.
Holnap nyerni kell
Ja, mert még a végén beelőz a Huelva mindenkitozsimiki írta: Most már ki kellene végre használni,hogy nemcsak Mi,de szinte az összes 'él'csapat pocsék formában van
Pontosan így van! Ezt írtam a bajnoki topicban is,hogy már sok sanszot elk.rtunk,pedig lehetne megnyugtató előnyünk,ami jó lenne mind a bajnokság,mind a Bl-re nézveBoixos írta:semmit sem "ér" ez a zakójuk, ha mi nem hozzuk a saját cuccainkat.
nem kéne ezt a laufot is elszórakoznunk ma este.
Los Banditos írta:1-0ra kikapott a Madrid,megint nullák voltak.
Hát az a szerencse,hogy nem lehet egyértelműen kijelenteni,hogy ez volt a leggyengébb meccsük...lionelmessi19 írta:Nagyszerűen játszott a Villareal, lemosták a madridot. Szép gól, szebb játék. A realosok pedig mint ha nem is lettek volna ott, hihetetlen, sztem az egyik leggyengébb meccsük volt idén.
Egyedül Ramos volt jó(bb), de mellette is simán elmentek a legtöbbször.
Capellonak vmit most már nagyon rendbe kell tennie, különben még a bl. selejtezőt érő helyért is küzdeniük kell a végén...
De hát én ennek mindnek nagyon örülök...![]()
Holnap kötelező a győzelem
ez a [auto_cenzúra] összevissza beszél. ugyan milyen morális töltet jöhet egy hazai 0-0ból?Game90 írta:01:17 - Fabio Capello: ...Véleményem szerint a Villarreal igazolta, hogy remek csapat és a Sevilla elleni mérkőzés után morális töltettel érkezett a találkozóra....."
bocs lionel 19-nek irtam...megzavart a névRaziel írta:Tegnap mondtam lionelmessi19 msn hogy 1-0 lesz igaz ?és annyi is lett,iszonyat gyenge ez a madrid,meg ahogy játszanak
Bayern Munchentől mit fognak kapni?
bár mostanába a németeknek sem megy igazán.
Én is nagyon bizakodó vagyok a támadósorunkat illetően, előző meccsen már elég jó volt, ha Saviola lett volna Guddy helyén, legalább 2 gól lett volna az utsó fél órában.Ordog írta:Már bánom, hogy nem néztem a margó meccsét![]()
na majd az ismétlést esetleg vmikor:))
Milyen jól fog hangzani a 4 pont:)) Persze azt a meccset még meg kell nyerni!
Ha Iniesta kezd a jobb szélen Giuly helyén, akkor probléma nem lehet szerintem!!
FORCA BARCA!!!!!!!