Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nyugalom... nem kell szitani a feszültséget... volt amikor meg minket segítettek a bírók...realmadridfan írta:ti csak fogjátok be bundások!
tud valaki adni egy zsebkendőt?Higuaín érvénytelenített gólja, melyet állítólag Ramos "zavart" szinte teljesen megegyezett a Barcelona két korábbi találatával. Az egyiket a Celta Vigo ellen szerezték (3-2; Perez Lasa), a másik pedig a Sociedad elleni egyetlen, győztes találat volt (1-0; Turienzo Álvarez). A Real Madridnak természetesen ilyet nem fújnak be!
Pff.. eből Szaúd A.lesz....Evilgrim írta:Baldini megerősítette, hogy Fabio Capello vezetőedző már nem számol Ronaldóval, viszont a Real Madrid abba nem megy bele, hogy bármifajta ellenszolgáltatás nélkül legyen az olasz csapaté a csatár. Különösen, hogy Szaúd-Arábiából eurómilliókról szóló vásárlási ajánlat futott be Ronaldóért - tette hozzá a madridi főtárgyaló, aki a lap szerint ugyanakkor tisztába jött azzal, hogy a Milan nem hajlandó 15 milliót fizetni Ronaldóért. A Milan részéről Bronzetti kifejezésre juttatta, akarják Ronaldót, de csak azon az áron, hogy egy centet se kell adniuk érte a Realnak. Ugyanakkor az olasz klub átvállalná a spanyolországi szerződéséből még hátralévő másfél évre járó fizetését a brazilnak. Az As megfogalmazásában a helyzet úgy fest, hogy a Real Madrid eladni akarja, a Milan viszont megvétel helyett csak átvenni a korábbi háromszoros Aranylabdást
http://www.fn.hu/sport/foci/0701/holtpo ... 153765.php
banyeg pont ott állunk a bajnokságbaBoixos írta:nagy csata után a 3. helyen fognak végezni.
kérdezz nyugodtan.
Miért kell amúgy ellenségeskedni?(nagyno ért a focihoz és még jósnak is elmennek...)wakii írta:úgy látom itt mindenki ... ha ennyire tudjátok mondjátok már meg, hogy a ZTE FC U16-os korosztálya hányadik helyen fog végezni a bajnokságban...kösszi
És ez még mind semmi,mert Beckham mellékszereplőjeként számítanak rá L.Angelesben isAtesz írta:16:23 - Ronaldo egyre közelebb a Milanhoz! Ma este kulcsfontosságú találkozó lesz az ügynök és a vezetőség között. Négy milliót ajánl a Milan, tizet kér a Real Madrid, a különbözetet Ronaldo fizetné. Közben az Al-Ittihad 10 millió eurós ajánlattal állt elő.
![]()
![]()
ronaldo ha kifizeti a különbséget, akkor nagyon el akar menni, és nagyon a Milanhoz. Szóval az al-ittihadnak semmi esélye, meg egyébként is, ki az a hülye, aki elmegy szaud arábiába? Figot kivéve...Atesz írta:16:23 - Ronaldo egyre közelebb a Milanhoz! Ma este kulcsfontosságú találkozó lesz az ügynök és a vezetőség között. Négy milliót ajánl a Milan, tizet kér a Real Madrid, a különbözetet Ronaldo fizetné. Közben az Al-Ittihad 10 millió eurós ajánlattal állt elő.
![]()
![]()
Inkább úgy mondanám,hogy ezellen a Betis ellen,hazai pályán jobban játszottak mint rájuk jellemző mostanábanFCB_gábor írta:Bár kiestek, de azért valljuk be, egyre jobban játszanak.
Jó irányba haladnak, kérdés letérnek e róla
most kezdjük azt hogy kinek mit csinált a közönsége és ki mit engedhetett meg magának?emlékez csak mik voltak és megusztátok vmi kis pénzel pálya betiltás helyett szal ilyeneket nem kéne...mondani!meg dobálozások emléksze te a diszno fejre meg a többire?Los Banditos írta:Szerintem is.A madridi közönség meg egyszerűen patkány,egy elsőosztályú csapat nem engedheti meg magának hogy a bírókat dobálják mindenfélével.Perrero írta:sztem kifejezetten jó volt a real meccse ma
És a végénél ott a kisebb fajta bunyónál Gago-t kikelett volna állitani,ő kezdte ott az egészet....![]()
Krojf írta:Komáim!
Mai hír még ugye az is, hogy Ronaldo állítólag a Milané lesz!
A szerjózsa minden irányába széled és még ki is esik...
Talán még az sem kizárt, hogy Ronaldo nagygenerálja lesz
a milánói kontraktus, ahol lehet, hogy jobban meg fogják
becsülni és nyomni fogja, mint atom!
Dünnyögte Krojf.
Egyetértek. Sztem megérdemelték volna a továbjutást, dehát nem jött össze. Mondjuk nem vagyok szomorú, hogy kiestek...Perrero írta:sztem kifejezetten jó volt a real meccse ma
Szerintem is.A madridi közönség meg egyszerűen patkány,egy elsőosztályú csapat nem engedheti meg magának hogy a bírókat dobálják mindenfélével.Perrero írta:sztem kifejezetten jó volt a real meccse ma
vigyázzá' az ilyen irományokkal, mert mindjárt jön wakii és megdícsér...Kralo írta:Hogy merünk örömködni egy Real Madrid kupakiesésen (nah jó azért én is egy picit, de ébresztő) ? Nézzük már meg a bajnoki táblázatot! Hány pont a különbség a két csapat között? Nah majd, ha legalább 9 lesz a javunkra, akkor mosolyoghatunk, de mi jelenleg ugyanott vagyunk, mint a legnagyobb rivális... és nem kellenek a kifogások, hogy így sérültek úgy hiányzók, ha fejben egy picit összeszedettebb a csapat már akkora előnyünk lenne mint tavaly ilyenkor.
Örömködni már csak lehet, nem?!Kralo írta:Hogy merünk örömködni egy Real Madrid kupakiesésen (nah jó azért én is egy picit, de ébresztő) ? Nézzük már meg a bajnoki táblázatot! Hány pont a különbség a két csapat között? Nah majd, ha legalább 9 lesz a javunkra, akkor mosolyoghatunk, de mi jelenleg ugyanott vagyunk, mint a legnagyobb rivális... és nem kellenek a kifogások, hogy így sérültek úgy hiányzók, ha fejben egy picit összeszedettebb a csapat már akkora előnyünk lenne mint tavaly ilyenkor.
Igen, igaz. Jól nyomja, de a 2. félidőre eléggé elfáradt, fiatal, még nem bírja végig. Ezért baj, h Capellonak nincsenek a padon emberei, akik válthatják, vagy akiket válthat.Game90 írta: Egyébként a Higuain srác nem volt rossz