ziipp írta:Nem az, hogy nem tudom elfogadni, illetve nem is a magyarságod kérdőjelezem meg, csak olyan furcsa számomra. Még magad is elismered, hogy nincs igazán közöd hozzájuk, tehát valamilyen szinten te is érzed, átlátod a helyzet sutaságát.
Ezért is írtam ezt az elején:
miihii írta:.Lehet,h egy kicsit faramuci a szitu,de tulajdonképpen én ugyanúgy culénak érzem magam,mint a legnagyobb katalán származású szurker.
Még annyit hozzáfűznék,h akármilyen közösség,csoport,szekta (

) magába szippantana,sztem akkor sem "adnám el" ezt a kötődést,rajongást,feelinget,ami az évek alatt kialakult bennem a BARCA és "vonzáskörzete" iránt...
Ami nem azért alakult bennem,mert mindenképpen vmi kisebbségi vagy egyéb csoporthoz akarnék csatlakozni,azonosulni velük.(Holott társasági embernek tartom magam

)Szal nem egy vágy által vezérelve találtam meg magamnak ezt az egészet,ahogy sugallod,hanem egész egyszerűen így alakult ki bennem a dolog.
Az évek folyamán lettem egy szurkolóból MÉS QUE UN DRUKKER
Van egy nagyobb helyi közösség,aminek szintén szimpatizánsa vagyok,de mégsem szűnik meg miatta ez a "culé-szitu":
FRADISTA IS VAGYOK!
De nem fogok a IX. ker-be sem költözni,h nyugodt szívvel szurkolhassak nekik,ahogy itthonról is lehetek átvitt értelemben "katalán"és BARCA fanatik
Abban maximálisan egyetértek,h HAJRÁ MAGYAR FOCI!!!
levproff írta:És mit jelent az h Madrid,cabron saluda al capeon!??Nagyából értem!!de azért szó szerint nem tudom h mit jelent!!Elöre is köszönöm!
Gondolom ha nagyjából érted,akkor nem a madrid szó konkrét jelentésére lennél kíváncsi
A kábrónnak pedig elég sok magyarítása lehet,de bármelyik megfelelőjét hiába kéred ide beíratni,úgyis vinné az autocenzúra
A többi jelentése:
Tisztelegj(etek) a bajnoknak!