Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagy partyface az öreg.blaugrana1201 írta:Ja és erről hallottatok? "Alaposan a pohár fenekére nézett Joan Laporta, a Barcelona elnöke a Real Madrid elleni szoros győzelem után.
A szezon elején, amikor elkészítették a 2009/10-es bajnoki menetrendet, már akkor szerződésbe lett foglalva, hogy az idei 19 bajnoki hazai meccséből a Barcának 11-et szombaton este 22:00-tól fog adni a TV + még ugye az idegenbeli meccsek is mint pl. most a Xerez ellen (bár ez nem szombati nap volt, ezért is nem értettem, hogy miért nem lehet 8-tól megrendezniColos írta:Remélem, most hogy többször is szóvá tették, változtatnak ezen a szokáson az illetékesek.
Nem is olyan régen, a múlt heti Inter elleni meccsünkön volt egy hatalmas bakija, de szerencsére megúsztuk gól nélkül. Amúgy valóban remekül teljesít eddig az idén.Fernando írta:VV jól védett nem volt vele gond. Nem is tudom mikor bakizott utoljára... nem most volt.
annyira követelte a helyét a csapatba, hogy azért csak csak elvártunk volna tőle legalább egy átlagos teljesítményt, kevesebb labdavesztéssel és összeszedettebb játékkal.Illetve meglepő módon sokan szidták Tourét is, de ő még azért a H1N1-ből most épült fel, és volt pár kihagyott meccse (persze Abidal visszatérése mondjuk jobban sikerült a vírusból).
Titiiét te meg sem adtad,Cimbora?ozsimiki írta:
Xerez-BARCA 0-1
Ibra emelése kicsit felejtette a tré játékot
Maximálisan egyetértek. Azt azért még megjegyezném, hogy ilyen borzalmas talajon nem lehet egyszerű ezt a sokpasszos, kényszerítőzős játékot játszani. Csoda, hogy nem sérült le senki.Capon írta:Szerintem aki nézte a meccset az öregedett min. 2 évet. Nekem a hajam is kihullott az idegeskedéstőlez valami borzasztó volt. Ha egy fokkal jobb focisták ezek a Xerez játékosok akkor ma nagyon szomorúan feküdnénk le aludni. Annak ellenére, hogy nyertünk semmi jót nem tudok, vagy inkább nem akarok mondani a csapatról.
Szerintem meg nagyon gyenge volt ma. A gólpassza szép volt, de rengetegszer futottak el az ő oldalán, szinte soha nem ért vissza az ellenfél támadásaival. A pontatlanságait már nem is említem, mert az ma mindenkire jellemző volt.shevy írta:én Maxwellt is a +-osokhoz tenném, szerintem jól játszottkristop írta:+ Alves, Csiga, Messi, Ibra
- Márquez, Touré, Pedro, Bojan
többiek átlagos teljesítmény.
én Maxwellt is a +-osokhoz tenném, szerintem jól játszottkristop írta:+ Alves, Csiga, Messi, Ibra
- Márquez, Touré, Pedro, Bojan
többiek átlagos teljesítmény.