Csodálkoznék rajta. Sztem Henry az Arsenal sikereinek a titka gyors jol cselez kiváloan lö egyszoval kiválo játékos.Mr. Master írta: (Amennyi francia van az Ágyúsoknál szerintem Wenger ,,némi" lóvééjért meg Giuly-ért ide is adná Titi-t)
Nistelrooy ne jjjon szeretm mint játékost de nem hiszem hogy beillen a BarcabaMr. Master írta:Minek nekünk Baptista? Megvesszük Henry-t és kész. (de akár Nistelrooy és Torres is jöhetne)
Nem hinném,mert van azon a poszton egy Sergio Ramosuk...bár őt nemsoká sztem elviszi vmi nagy csapat.Charlie írta:Sevillanak kell Rochemback vajon?Szakacs írta:Szerintem menne az uzlet mivel rochemback ert akkor fizetne a benfica 10 millat es mi meg megpotolnank 5 tel es akkor ma kene jojjon![]()
C.
Sztem Maniche nem egy nagy durranás.ha mindenképpa a portóból kell gazolni,akkor inkább Diegot.Már most jobb focistának tartom,mint Maniche-ot, ése még nagyon az elején van.De én akkor is Lucho felé hajlok.nagy kedvencemPetI írta:Lucho Gonzálezt vegyük meg!!! Nekem egyik kedvenc játékosokm lett a Copa Americán. Kompany is jöhet, de ha mondjuk Damiá és Messi felkerül a B csapatból...? Maniche-ről mit gondoltok? (én megvettem az FM-ben és nagyon jól keni).Zsolti írta:Totti esélytelen.Meg már fölös is lenne leigazolni...most adjunk ki érte 40millákat,amikor max 5évet játszik még úgy komolyabban? Akkor inkább Mascheranot+Luis Oscar Gonzalezt a Riverből!!Kiváló játékosok,és szemtelenül fiatalokés a kettőt ennek az árnak a töredékéből vihetnénk.
Lucho Gonzálezt vegyük meg!!! Nekem egyik kedvenc játékosokm lett a Copa Americán. Kompany is jöhet, de ha mondjuk Damiá és Messi felkerül a B csapatból...? Maniche-ről mit gondoltok? (én megvettem az FM-ben és nagyon jól keni).Zsolti írta:Totti esélytelen.Meg már fölös is lenne leigazolni...most adjunk ki érte 40millákat,amikor max 5évet játszik még úgy komolyabban? Akkor inkább Mascheranot+Luis Oscar Gonzalezt a Riverből!!Kiváló játékosok,és szemtelenül fiatalokés a kettőt ennek az árnak a töredékéből vihetnénk.