Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Téleg, mit csináltak ott? Mert csak azt mutatták, hogy a rendőrök elkezték verni őket, hogy miért, az számomra nem derült ki.Zozzy 5 írta: Hát igen...Egyébként szerintem a szurkolóknak nem tombolni kellett volna a meccsen, hanem a Barca himnuszt énekelni!
Én is így érzem, sokkal inkább elkeseredett vagyok, mint ideges. Most megyek is aludni a Barca-sálammal. Mert mindörökké Barca!!!!lionelmessi19 írta:Igazából én sem vagyok különösebben ideges, nem is voltam.
De most egyre inkább kumma nagy ürességet érzek.![]()
Hát igen...Game90 írta:Milyen lehet Barcelonábanlionelmessi19 írta:Igazából én sem vagyok különösebben ideges, nem is voltam. De most egyre inkább kumma nagy ürességet érzek.![]()
![]()
![]()
Milyen lehet Barcelonábanlionelmessi19 írta:Igazából én sem vagyok különösebben ideges, nem is voltam. De most egyre inkább kumma nagy ürességet érzek.![]()
barca99 írta:Amúgy azt hallottam, hogy a S1 bundázta meg a meccset, mert így a Real bajnoki góljait kell majd mutatnia, amit jóval kevesebb idő összevágni, mint a miénket lett volna...![]()
Ideges egy pillanatig sem voltam, csak egyszerűen [auto_cenzúra] volt, hogy megint volt egy kis remény aztán megint buktunk.Game90 írta:A meccs után 5-10 percig ideges voltam, de most már nem.ozsimiki írta:Hm,csak én nem vagyok ideges?
A meccs után 5-10 percig ideges voltam, de most már nem.ozsimiki írta:Hm,csak én nem vagyok ideges?
Elvileg lehetne sztem, de te biztos túllőttél a célonIde nem akármit lehet írni?
Én nem változtatok,úgyanúgy útállak mint eddigbarca99 írta:Változtatok. Ma a Realnak, Alonsonak, fogok szurkolni. Sőt mindig azoknak akiket nem szeretek. Így ha ők nyernek örülök, mert nekik szurkoltam, ha nem, szintén örülök, mert azoknak nyertek, akiknek ténylegesen szurkolok...![]()
+ Cavs és Federer vereségozsimiki írta:Múlt héten volt nagyon [auto_cenzúra] hétvégémUgyanis BARCA ha elveszítette,akkor akkor veszítette el a cuccot,nem pedig ma....Ferrarik sehol....stb..